При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 090
  • 809
  •   1
Отговори
# 465
Мда, въпроса към Играчка-Плачка живо ме интересува, Rolling Eyes защото все отлагам да попитам - за мен е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА ИМА ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ, по-скоро е грешка!АЗ  и други момичета борим този резултат след поне месец, два, някои и след 3!!! Peace

Мхм.. И аз много мислех над темата.. Как толкова е свалила за ДНИ.. и как коремът е по-малък от талията  Rolling Eyes

По себе си съм забелязала, че свалям по 1 см на всеки 2 свалени кг.. Относително, но горе-долу така се получава..
А 10 см ханш да свалиш  Shocked Виж корем по-става - ако не ядеш 2-3 дни бая ще хлътне (личен опит  Mr. Green)

# 466
Кате Не се коси, мила, аз се чувствам така вече второ седмица....................дебела ама дебела.............. Sick Незнам кво става,имам чувството,че дебелея......не е така ,според кантара ама  съм в МЦ та сигурно за това.Ще видиш пак 3ката ,че и седмичката,още малко търпение......това и на себе си го казвам.......... Whistling

О, да и относно мерките на Играчка, и аз се ...... newsm78 щото моите са такива за близо 3 месеца................... Shocked

# 467
Здравейте, сладурани!
Честито на всички с минусчета в този прекрасен ден   bouquet и на тези с други поводи за празник   bouquet
Честит празник на всички здравни работници   bouquet
Свидничка, не се притеснявай аз имах задържане от три седмици и след това за две седмици свалих  4 кг. - инвестицията си заслужава. Не си намерих аеробика в Надежда и сигурно ще трябва да се присъединя към вас в Банишора. Смятам да започна от другата седмица.
Зеленко, страхотна си - и аз имам почти 10 свалени килограма, но разликата не е същата.
Цоци, не е само при теб проблема с готвенето. И при мен беше така, но честно казано вече нещата почти ми се получават. С малко повече тренинг става.
По въпроса за дрехите - и аз все чакам да отслабна още малко и да си купя нещо което съм си харесала, но понякога ми се иска да се видя и в нещо ново.
Лека и спокойна нощ и успешна нова седмица пълна с много минусчета  Laughing

# 468
  • София/Осло
svetlat - заешко продаваха в СВА магазините  Peace
кате - ти си толкова готин и ведър човек, че един Ц ли ще те сломи.... Hug

# 469
Зеленко изглеждаш страхотно, направо се изцъклих  Shocked
Имам въпросче към теб: Това "Шишче от тиквички" е в менюто основни П, а според мен е за основно ПЗ с тези тиквички newsm78. Извинявам се ако съм в грешка и само те притеснявам  Embarassed
P.S. Зеленко ако мога нещо да ти помагам за блога казвай насреща съм Hug

# 470
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Деата, Джини, Ленушка  благодаря ви милички!!! Hug Hug Hug Освен, че съм хубав човек съм и много скромен, на моменти свенлив, та за това да сменим прожекторите и да ги насочим да светят срещу  Зеленкото и нейните резултати!  Peace Благодаря за вниманието, ще ми мине! Heart Eyes

# 471
Бачи  кажи от къде купи заека че от един месец търся и не мога да намеря , изчезнаха от нашата Била и от фантастико а ми се яде заек задушен.
Не съм Бачи, но в неделя в Била - кв."Хаджи Димитър" - имаше заешко, при пресните месца, в тарелка  Grinning Бая му се чудих  Mr. Green

# 472
Купих го от пазара на Римската стена, ама беше последен. Много се чудих, как ще го нося, защото беше почти 3 кила, но реших и го взех. Виждала съм и при едни месари на Графа срещу пазара.

# 473
P.S. Зеленко ако мога нещо да ти помагам за блога казвай насреща съм Hug
Бравус, най-после някой да иска да помага Hug Може и ти и други също Grinning

# 474
  • София
tan4eto83, грешка е станало, благодаря за забележката  Embarassed

Всеки може да помага за блогосайта като изпраща снимки на продукти, магазини за трици, пише изпробвани рецепти в темата с рецептите (посочвайки източника, ако не са негови  Embarassed ), пише полезни неща в текущата тема и запазва доброто си настроение. Също като отбелязва грешки (хора сме все пак и от много бързане да вкараме всичко...  ooooh! ) или просто като пише грамотно - много помага  Joy За друга помощ за момента мисля, че не е нужна.

FANCY N, честит професионален празник   bouquet И други, ако има, че не знам напр. ветеринарите дали се броят  Embarassed

Таковата... ако може вече да намалите комплиментите, че от срам не знам де да се дяна  Embarassed

# 475
Заек често има и в нашия квартал. Мусагеница с/у Ракова болница ( павираната улица) има месарски магазин и често има. Ако някой се интересува мога да попитам дали имат в момента. Аз купих скоро, но е във фризера. Не ми се яде заешко пък.

# 476
Здравейте момичета!
Аз нещо нямам муза за писане, даже и от към четене му изпуснах края. Отивам да наваксвам с тази и част от предната тема. Така като чета се радвам на радостта на всички за свалянето и за празниците, които имат. Не мога да ви поздравя, т.е. не мога да изброя всички, но да знаете, че мислено съм ви поднесла една  Hug и един   bouquet .
Всъщност искам да честитя внушителния резултат на Зеленкото! Браво момиче!  smile3501 Страхотно изглеждаш, мноооооого свежа промяна! Инатът си е струвал! Продължавай до целта!   Голям стимул си за мен! bouquet

svetlat, зайци абсолютно всеки ден има в един много готин и зареден месарски магазин на пазара на Красно село-"Партньори" се казва. Май имаше и година в името на фирмата.  newsm78  Като гледам от Надежда ти е далече, но винаги има и ако дойдеш до тук може да се заредиш с 2-3 броя. Гарантирам качеството!  

# 477
Благодаря на всички за отговорите, да купиш заек е на късмет -трябва да хванеш момента когато има.
Мамица, кой месарски магазин в Мусагеница? Да не е един самостоятелен такъв оот едно време в една диагонална улица на кръстовището дето води към раковата? Като живях в студентски град съм ходила там, но не си го спомням точно. А пресни или замразени имаше?

Билата в Хаджи Димитър не я знам.

Зеленко, комплиментите са си заслужени, така че не се черви   bouquet

ПП: далече ми е красно село но работя на Бул. Черни връх, почти при околовръстното и може с автобус 83 и до там да отида.Много благодаря

# 478
  • София
И аз да похваля Зеленкото  smile3501. Страхотно постижение и очевадна разлика.
Отивам да похапвам крем без карамел.
За каръшкия ден- и на мен днес ми беше такъв- толкова ми се пиеше кафенце- първо една приятелка ми го разля и настоя да ми купи друго, което малко по-късно вятърът обърна отгоре ми и ме омаза цялата  Crazy . Преди това един автобус ме опръска. Явно денят си е бил крив  Joy .

# 479
  • Universe

но работя на Бул. Черни връх, 

svetlat, newsm78 newsm78 newsm78  да не би да работиш в НРС Wink

Заек има и в "Метро" - 2,2-2,5кг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт