При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 071
  • 809
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добрююю утро, първа ли се излюпвам? Rolling Eyes
Кафенце за дамите:

Желая ден с положителни емоции, настроения, с отрицателни резултати в слабеенето! Днес ни чакат 21 градуса, така че радвайте им се!  Nature Sunny

# 496
Добро утро! Втора излюпена съм!
Катенце, тъкмо кафенцето ми липсваше Hug Мерсииии! .... и сядам да чета с вас!  bouquet

# 497
  • София
Добро утро  Hug
Ей Катюш - супер кафенце Heart Eyes
 Аз пак задържам , но вече не му се ядосвам хич, нали на обиколки свалям Whistling
Фоли Hug тук съм мила, но не смогвам с четенето, оттам и с писането.
Даниа  Hug- миналата седмица те видях на Съборна, но не бях 100 % че си ти, и тичах до офиса да разгледам снимките от срещата. Ти беше. После  Banghead че не ти се обадих  bouquet
Зеленко - smile3501 Страхотна разлика.
Мамица - намери ли трици?
Сънче - как си мила?Нареждат ли се нещата при теб?
Цвети - какво пи за гърлото?
Вещи, Кри,Бачи. Боби, Фенси - честит празник на патерици, Орелия,Дори -страхони тиквички  chef Перле,Духи–пухи, Мими Г., и вички които недоспало пропускам -  Hug Hug Hug
Обличайте свежите дрехи и се радвайте на хубавото време.

# 498
Добро утро,

Кате, мерси за кафето Hug

Зеленко, червиш се не червиш, разликата ти е много голяма smile3501
Сънче,  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Цоци, смешно ми беше определението на твойте палачинки, надявам се да не си се засегнла!  Hug 
Мими Георгиева, Майка Зайка    Hug
Пожелавам ви хубав ден и без каръшки изпълнения! Flowers Four Leaf Clover

# 499
Добро утро ,сладуранки!
Катя,мерси за кафенцето! Hug
Ей,Мими,рано си станала newsm78 Hug
Майка Зайка,аз плачках за теб Hug Hug HugДа пишеш по-често,ей! Naughty
ДругатоКате и то не спи newsm78 Hug Hug
Сънче,желая ти всичко да се нареди по най-добрия начин! newsm78
Лек и весел ден на всички!

# 500
  • Sofia
Не е по темата, но...
Добро утро, снощи имахме в нас неканени гости. За няма и 5 секудни, докато си бяхме всички у дома влезаха крадци  Shocked Веднага се задействаха датчиците на прозорците и за тези секудни са грабнали моите 2 чанти и лаптопа на мъжа ми.  Скочили са от 2-рия етаж на къщата, минали са през двора на 2-ма съседа , които пък с ножове са хукнали да ги гонят. В последствие ми върнаха моята чанта, в която нямах никакви пари, но на мъжа ми лаптопа- не.
Както и да е, дойдоха полицаи, казаха, че са най-добрите акробати, винаги избират момент, когато хората да СА СИ У ДОМА, защото навсякъде е светнато( могат да видят кой в коя стая е) и защото се предполага, че алармите са изключени. В крайна сметка се разбра,  че сме минали тънко. Мъжа ми за малко щеше да го хване единият, пропадна в покрива на долепената до нас барака. абе такъв екшън, просто...

# 501
Леле - мале Гогона това си е жив екшън миличка.Съчувствам ти искренно Hug,дано да успеят да открият лаптопа на мъжа ти и другата чанта.

Кате набързичко изпих кафенцето  bouquet , че днес имам много задачки.
Аз съм си на вчерашните кг.-инвестирам. #Cussing out
Слънчев и прекрасен ден желая на всички ви  Hug Hug Hug

# 502
  • Sofia
И двете чанти ми върнаха съседите, сложили са ги в един плик,  лаптопа си беше свътре в чантата към него и са  го носили на гръб , а чантите ми са им пречили да прескачат оградите и са ги захвърлили.
Страх ме е да влезна да си пусна душ сега

# 503
Добро утро, мили момичета! Гогона, много съжалявам за случилото се! Ей, намат страх тия вече!Нямам думи!
Момичета, днес ми е 2-ри ден от ударния етап и започна много мотивиращо. Бях решила да не се качвам на кантара поне 3 дни, но тази сутрин не издържах и попитах мойто кантарче какво става. И о, небеса! 1 кг минус! Направо не мога да повярвам! Знам, че това още нищо не значи, но ми е едно такова готино! Лек и успешен ден на всички!

# 504
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добро утро  Joy  преди да е станало пладне  Crazy
ей по едно и от мен

сутринта кантара ме ядоса и няма да се меря 5 дена  Stop не искам да го гледам  smile3515 гадняра - да си седи в ъгъла  smile3513 и да се срамува

Горгона - неприятни емоции са, но слава Богу.
зеленичко - вчера и аз погледнах   Flutter поздравления   bouquet
слънчо - не знам за какво, но и аз стискам палци  Peace
/изпуснала съм много  Blush и за Мишлето си мисля)
дружината  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

много плюсове в емоции и минуси в мерки и теглилки   Laughing на всички

# 505
И така от днес съм с вас.Цяла седмица набавях продукти и се подканвах и най накрая днес я започнах.Започвам с 63кг.Ако има добри резултати веднага ще се похваля.А сега да поразгледам някои рецептички за ударния.......................УСПЕХ НА ВСИЧКИ

# 506
  • Стара Загора
Добро утро момичета!!!!
Мале,Медузке като четях мислех ,че ще кажеш че си сънувала .Много съжалявам за това което ти се е случило.
Кате мерси за кафенцето!!
Вещи пиши ме направо 75кг имам си минусче и по често идвай в Ст.Загора като дойдеш и започвам да свалям много бързо newsm62
Добре дошли на новите момичета и повярвайте че щом другите могат и вие можете.
 Hug Hug Hug на всички .
Зеленкото ти направо ме уби ,искам и аз такава разлика smile3514

# 507
Добро утро милички
Благодря за кафенцето
Горгона ужасен екшън сте изживяли. Аз четох във вестника за тези акробати дано да ги хванат, че много хора са се опарили от тях.
Добре дошли на новите мацки пожелавам ви добри резултати. Слънчев и отслабващ ден и много усмивки на всички Hug

# 508
Горгона, съжалявам за неприятната случка! Преживяното остава, но се радвам че чантите и лаптопа са налице! Това е добър край на екшъна!Ще мине всичко, не се притеснявай - влез си вземи едно душче ще ти олекне!  Hug  bouquet
Перличка, ми имам ученик и ставам в 6ч. да го приготвя и закарам, после малката.... такива мити причини за ранно ставане  Joy Joy но без вас немога, краста ей, краста! Hug
Катя* - и на теб мила едно  Hug и още едно  Flowers Bouquet
 welcome на всички новички! Улучихте средството, давайте напред към целта!  Hug  bouquet
Накрая да се оплача и аз, станах със страхотно настроение, ходих до  smile3550 и накрая се тегля и отчита +2кг.. Какво му става на тоя кантар, три дни не съм се теглила вместо да ме зарадва, той стачкува нещо! Но не се предавам, усмихвам се, ше паднат - ше паднат!
Айде приятен слънчев ден и мноооого минусчета по кантарите / не като моя днес, УФФФФ/   bouquet

# 509
  • София
Горгона - ужасна случка. Важното е че вие сте добре и малко не се е уплашил.
Зеленко - не казваш как реагират колежките сега? Помня, че в наяалото много се ядосваше на тяхното безразличие. Сега вече няма как да не казват нищо Wink
Перле   Hug Обещавам thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт