Педиатрите във Варна 2

• 295 378
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 150
Градска болница д-р Зидарова специалист детски болести,хомеопат.И ние сме доволни.

# 151
  • Варна
Д-р Профирова - ОКРБ

# 152
toni6a аз живея точно до ХЕИ и има в нашия блок една Янева,но днес отидох и се записах в курортна при Др.Галина Илиева.племенницата ми беше тами са доволни и на мен ми направи добро впечатление.Ти къде ще живееш около ХЕИ ли ?

# 153
toni6a аз живея точно до ХЕИ и има в нашия блок една Янева,но днес отидох и се записах в курортна при Др.Галина Илиева.племенницата ми беше тами са доволни и на мен ми направи добро впечатление.Ти къде ще живееш около ХЕИ ли ?
аз съм над Хеи, в цветния квартал, т.е ще се местим в края на лятото де.

# 154
  • гр.Варна
И аз съм ЗА д-р Галина илиева в Курортна.
Страхотна е като човек.Криси много я харесва.Досега един единствен път сме се лекували с антибиотици и то неизписани от нея,а от Кирязов,понеже нея я нямаше в града.Винаги сме се разминавали с хомеопатия
Дано продължаваме така

# 155
д-р Василева от дом "майка и дете" 
скоро бяхме за около седмица във Варна и там изкарахме варицела. Препорачаха ни тази докторка и съм повече от доволна от нея. Невероятно отношение, но мисля че не работи по здравната каса.

# 156
  • София
Момичета имам нужда от помощ. Ще живеем в близост до Евсиновград, та изобщо коя е най-близката болница или поликлиника? Ако дадете и лекар работещ по ЗК  ще сте невероятни.   bouquet

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 11:16 от meggyv

# 157
И ние сме на Евксиноград (когато сме си във Варна, де  Laughing) и най блиzка е курортната поликлиника в 4айка  Peace

# 158
  • София
Мерси  Hug

# 159
Ох,то било много трудно да се намери кадърен педиатър Thinking Засега се колебая между Н.Костадинова и Гецкова./живея във Възраждане/ Коя да избера newsm78 ????

# 160
  • Варна
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ В КОЙ МЕДЕЦИНСКИ ЦЕНТЪР НА ЧАСТНО РАБОТИ ДОКТОР АЛЕКСАНДЪР ШЕЙТАНОВ - ДЕТСКИ ХИРУРГ, ШЕФА НА ДЕТСКАТА ХИРУРГИЯ В ОКРЪЖНА?!?
НЕ Е ПЕДИАТЪР, НО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ОФА, МОЖЕ НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ПРОСТО? Praynig

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 161
Записвам се и аз да следя темата ,че ще ми се наложи да сменям нашето педи ,а не остана много време.
Ние сега сме при Илиева от МЦ Младост,но нещо не съм доволна.

# 162
Колебая се между Златева и Илиева от Курортна п-ка. Thinking

# 163
salina,ние сме при д-р Веска Илиева.И вие ли сте при нея?И ние въобще не сме доволни от нея.И аз искам да я сменя.

# 164
Доц Шейтанов няма мобилен телефон или до преди няколко месеца нямаше. Мисля, че преглежда и в детския център на Гурко, тел. 611116. Ние се свързахме по дом му тел. 784737. Доволни сме, че реагира веднага в събота вечер и оперира детенцето ни, когато беше на 2 мес. Беше ни препоръчан от познати, а чух и други, които бяха оперирали децата си при него. За друг добър мога да ти препоръчам и Петришки, който работи в Терапията.

Общи условия

Активация на акаунт