Педиатрите във Варна 2

• 295 560
  • 1 348
  •   2
Отговори
# 435
  • варненка от София
Baby_doll, защото още не сме ходили при нея нито веднъж и ми е неудобно...не се познаваме все още.Ще заведа детето на частен ортопед, а ако се случи нещо спешно преди първата ни консултация - ще и звънна със сигурност...

Детски ортопед, който работи по ЗК във Варна, така или иначе няма, за това не се кахъри за направлението  Peace

# 436
Baby_doll, защото още не сме ходили при нея нито веднъж и ми е неудобно...не се познаваме все още.Ще заведа детето на частен ортопед, а ако се случи нещо спешно преди първата ни консултация - ще и звънна със сигурност...
Здравей и ние сме при нея,от както се роди дъщеря ми,не се притеснявай да и звъннеш,ако има възможност ще ти отговори.Винаги е много мила.Просто и тя е с малко бебе и не всеки път има възможност да отговори...

# 437
  • Варна
Marulka, бях прочела в една тема за д-р М.Георгиев в градска и към него се бях ориентирала. Но както и да е. Вече записах час за Райков - частен прием.
Dodii - благодаря, ще го имам предвид  Simple Smile

# 438
  • Варна
Момичета помагайте: до 10-ина дни ми предстио раждане, но още не съм се спряла на педиатър за бебо. Живея в района на Кауфланд и ми се искаше да е наблизо. Взех координатите на д-р Костадинова, но в последно време не чувам много ласкави думи за нея и вече много се двуомя. Можете ли да ми препоръчатее някой педиатър в района: например в МЦ Младост? Praynig

# 439
Здравейте момичета!Предстои ми скорошно раждане и трябва да избера педиатър за бебето.Какво ви е мнението за др.Елица Гроздева?Тя доскоро работеше в блоковете на четвърта поликлиника а след нова година се измести в Санита.На мен ми изглежда на добър лекар но моля ако имате повече инфо да споделите.

# 440
Туйто!
Окончателно останахме без педиатър. Д-р Грънчарова консултации не провеждала. Даже не разбрах ще продължава ли да работи с д-р Димитрова.
След като изчетох темата се насочих към д-р Галина Илиева в Курортна- най-удобно ми е като месторазположение. Някой има ли по-ново инфо за нея? Как работи, всеки ден ли е, подкрепя ли кърменето и късното захранване, изписва ли с лека ръка АБ, как става записването? Такива неща...
Моля за бърз отговор, че тикерчето отдолу не ми дава много време за размисъл. Wink

# 441
Жълтият Ламтурник, тя откакто работи с Димитрова незнам дали й се събира и седмица работа  Whistling От декември месец синът ми го влача по лекари, щото нея все я няма. Един-2 пъти се случи да я засека, изписа ни някакви лекарства (пък според нея детето ни не е болно), после изчезва и контролен преглед липсва, съответно не можем да коментираме как детето се е повлияло от лечението.  #2gunfire Незнам и към кой педиатър да се насочим. Писна ми, тъпчат ми детето с лекарства, а не се оправя  #Cussing out И картона му не знаят къде е, надали са писали вътре какво му изписват и изобщо как върви лечението му.

# 442
МЦ"Младост"д-р Чанева е чака се малко повече пред кабинета ,защото има доста дечица ,но като педиатьр е добра!

# 443
Момичета помагайте: до 10-ина дни ми предстио раждане, но още не съм се спряла на педиатър за бебо. Живея в района на Кауфланд и ми се искаше да е наблизо. Взех координатите на д-р Костадинова, но в последно време не чувам много ласкави думи за нея и вече много се двуомя. Можете ли да ми препоръчатее някой педиатър в района: например в МЦ Младост? Praynig
Ние сме при д-р Христина Симова в МЦ Санита.
Доволна съм много.
Препоръчала съм я на доста мои познати и за 4 години вече 6 приятелски двойки са се записали при нея.
Щедро раздават похвали засега.

# 444
Здравейте ! На мен сьщо ми предстои раждане до месец и вьпреки ,че сьм си избрала педиатьр:Не ви ли се струва глупаво, това че още преди да родиш трябва да имаш педиатьр?

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 15:56 от dimanna

# 445
Здравейте ! На мен сьщо ми предстои раждане до месец и вьпреки ,че сьм си избрала педиатьр:Не ви ли се струва глупаво, това че още преди да родиш трябва да имаш педиатьр?
Защо да е глупаво , напротив , много добре е да се ориентираш предварително , представи си че имаш нужда от него още в първите дни след раждането , кога ще го търсиш ?

# 446
  • Варна
И мен ме интересуват педиатрите в Курортна, има ли други освен Желязкова и Хаджиева, защото те....ще си спестя мнението. Та, други и то свестни в Курортна или района?

# 447
И мен ме интересуват педиатрите в Курортна, има ли други освен Желязкова и Хаджиева, защото те....ще си спестя мнението. Та, други и то свестни в Курортна или района?
Аз засега се насочих към Галина Илиева. Виолета Александрова ми е първа резерва. Някой има ли мнение за Йоргова? Че нещо търсачката ми прави въртели тези дни.

# 448
  • Deutschland/HE
Д-р Йоргова е управителката на ДКЦ Чайка (Курортна поликлиника), не е личен лекар.

# 449
Д-р Йоргова е управителката на ДКЦ Чайка (Курортна поликлиника), не е личен лекар.
Blush Crazy Днес една майка ми я препоръча. Не знаех...

Общи условия

Активация на акаунт