Педиатрите във Варна 2

• 295 306
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 195
А аз пак да си питам за д-р Мянкова от Курортна п-ка. Rolling EyesЯвно никой нищо не е чувал за нея.

# 196
  • Варна
Някой има ли мнение за д-р Бакалова, до читалище Маяовски, а и кооординати....

# 197
мисля че в случая с Радославова е станало недоразумение, грешка или незнам и аз какво.. абсурдно е!
За лечение на Атопичен дерматит бих препоръчала само класическа хомеопатия,, иначе ще се мъкнете по лекари и файда няма да видите.. д0-р Радославова не е класически хомеопат..

# 198
  • Варна
Нямам съвсем прясна информация, но скоро ми казаха, че д-р Кралева била с влошено здраве и не работела.

Д-р Кралева е починала, скоро видях неин некролог в Курортна поликлиника Sad

# 199
мисля че в случая с Радославова е станало недоразумение, грешка или незнам и аз какво.. абсурдно е!

Какво например? Thinking Ето подробно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=308219.0

# 200
Момичета, не съм много наясно - как да я видя тази таблица, къде да вляза!?

# 201
таблицата я има в първия пост по темата. просто щракваш върху нея

# 202
Днес бяхме за първи път при Илиева в Курортна и съм много доволна от нез много обстоен преглед направи на беба

# 203
Момичета, разбрах, че д-р Панчева е добра. Не работи ли някъде в центъра по ЗК? И къде? Ще бъда благодарна за координати. Ще раждам в средата на месеца и вече се изморих да търся свестен лекар  Rolling Eyes
Иска ми се педиатърът да не е в болница, да не прекалява с лекарствата и да приема частни посещения, дори и да са със заплащане.
Предпочитани райони - около ОКРБ, Морска градина, Княз Борис, Съборни

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 13:52 от Tonita_chris

# 204
Момичета, не съм много наясно - как да я видя тази таблица, къде да вляза!?

Oбновената таблица е в пост 16 на страница първа. Щракваш върху нея и ще ти се отвори нов проэорец. За да увеличиш размера на таблица щракаш върху нея. Ако не можеш да се справиш пиши ми на лични и остави имейл

# 205
Д-р Панчева е в майчинство,така че не разботи по ЗК Peace

# 206
Д-р Панчева е в майчинство,така че не разботи по ЗК Peace

Да. Работи само платено, във Варна Медика - петък, 9-12ч.

# 207
  • Варна
ние ходихме при д-р Панчева за консулт по храненето и съм мн доволна но тя наистина работи сега само на частно

# 208
Гледах, гледах, може и да съм пропуснала, че то много нещо има изписано във форума, но ако някой знае за д-р Николова от Еквита дали работи със Здравна каса, че май натам съм се запътила да се запишем ooooh!

# 209
Записвам се да следя темата, защото пак не виждам с кого мога да сменя педиятъра в Аспарухово........

Общи условия

Активация на акаунт