Педиатрите във Варна 2

• 295 550
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 375
  • Deutschland/HE
Някой да ми препоръча добър педиатър, работещ по ЗК в района на Чайка? 
Д-р Ваня Александрова, кабинета и е в Терапията /ДКЦ Св.Марина/. До там може да се ходи с кола или с автобус 209.
Каката беше при нея, сега и малкия е при нея. При нея има основно деца и не се чака много, за консултациите винаги ти дава час.
Ако те интересува ще ти дам мобилния и

# 376
Имате ли някакви отзиви за д-р Катя Димова - Окръжна болница?

# 377
  • Варна
colibri, Терапията не е ли далеч от Чайка?  Thinking

# 378
Ако имаш книжка  smile3533 не е далеч

# 379
  • Deutschland/HE
colibri, Терапията не е ли далеч от Чайка?  Thinking

не е далеч, с автобус си там за 5 минути, а пеш е около 15-20 зависи в коя част на Чайка си.

# 380
  • Варна
Момичета, трябва да избера педиатър - сега е времето за смяна. Изчетох двете теми и се насочих към В. Александрова, Хариева и Харитонов. Дано някой от тях да приена дечко за пациент. Не можах да разбера Харитонов къде преглежда - в таблицата е празно и дали работи с касата? При Хариева дали може да се запишем, въпреки че е в майчинство - докато се върне ще ходим на частно ако се наложи.....Ако някой може да помогне с инфо   bouquet

# 381
Аз разбрах за Харитонова че е в майчинство , за д-р Харитонов не съм чувала да има такъв , може и аз да греша  Peace

# 382
Имам добри впечатления от д-р Хариева от престоя ми в Майчин дом, но все си мислех, че не работи със ЗК... Всъщност, някой знае ли кога се връща на работа(нали роди наскоро)?

# 383
  • Варна
А за Николова от Еквита отзиви някакви?

# 384
Има ли наистина лекари, които отказват записване, защото са им много пациентите? Смятам да сменя личния лекар на малкия и мислех, че няма да има проблем, който и и да избера.

# 385
Да,има такива които отказват записване.Ако имат много пациенти.

# 386
, за д-р Харитонов не съм чувала да има такъв , може и аз да греша  Peace
д-р Харитонов има със сигурност. Ако не се лъжа, приема в МЦ "ЮГ".

# 387
  • Варна
... Всъщност, някой знае ли кога се връща на работа(нали роди наскоро)?

Ами ние на 11.12 сме на ДК при нея. Предполагам, че тогава започва, но не знам дали не само консултациите.

# 388
Много съм доволна отпериатър д-р Драганова, но нея няма да я има няколко месеца, може и по- дълго. Иначе личния лекар на детето е д-р Лазарова. Сега д-р Лазарова, ни каза че може да ходим на периатър В ОБ, там в поликлиниката при д-р Добрева.
Има  ли някой в нашето положение, не можах да се свърша с Добрева по телефона. Да ли ще бъде така както беше при Драганова, те се оправят с направленията помежду си и няма да се ходи при 2-те докторки.

# 389
АА Драганова не я чакайте в близката поне 1г  Grinning  Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт