LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 373
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 300

Смущава ли те, че изглеждат точно като мъжки или искаш да знаеш нещо друго?

# 301
ema_alex , и аз го получих.Значи е оферта , така ли... newsm78 А защо е чека отдолу?И по стандартна процедура ли да изпълня поръчката или както е обяснено на 1-ва стр.за чековете...

# 302
  • София
Опитвам да пусна поръчка с този код с чека , но не го приема.Някои да помага как да ползваме този чек

# 303
  • виртуално
И при мен не го приема  Cry, а съм го получила на е-мейла

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 13:59 от Рапунцел

# 304
Според мен офертата, която обсъждате, означава, че при покупки над 48 евро, ще се върне сума от 24 евро с чек; при покупки над 45 евро дава и БД. Не съм френскоговоряща, така че може и да бъркам, но така ми изглежда на мен Peace

# 305
  • виртуално
проблема е,че не приема кода, дори и БД не ми дава

# 306
Да, и при мен не приема кода...И друг път се е случвало да пратят код, който не действа  Crossing Arms

# 307
Някои да ми помогне да намаля това и да ми кажете за номерацияна дали си отговаря http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-shox-ballista- … e&pagesize=16
на 43 номер ми дава 126е

# 308

Смущава ли те, че изглеждат точно като мъжки или искаш да знаеш нещо друго?
А,какво да знам,не мисля да ги поръчвам.Стана ми странно просто.Мисля,че ако ги обуя,ще приличам на Пипи Дългото Чорапче.

# 309
  • София
Chère Monsieur ....

Pour vous satisfaire pleinement, nous vous avons réservé une offre de choix : un chèque réduction de 24? dès 48? d'achats*, valable sur tout le textile et la déco de la collection Printemps- Eté 2008… et même sur les marques !

Et dès 45? d’achats, bénéficiez de la livraison gratuite !**      Моля за помощ че нещо не разбирам  !   А също имам най отдолу на писмото и номер на чек!
Намалението важи само за текстила и обзавеждането от П/Л 2008, а от 45 евро има и безплатна доставка.

# 310
И аз съм получила офертата с чека!Сега ще видя за какво иде реч и какво може/трябва да се направи всъщност...

# 311
  • Там....където всичко е възможно ....
Някои да ми помогне да намаля това и да ми кажете за номерацияна дали си отговаря http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-shox-ballista- … e&pagesize=16
на 43 номер ми дава 126е
За спортни стоки знам 36064 но номер 43 в черно го няма или поне така на мен го дава newsm78,а намалението е само за белия цвят на наика Peace

# 312
Да, и при мен не приема кода...И друг път се е случвало да пратят код, който не действа  Crossing Arms
Момичета и аз получих този код.....Пробвах,пробвах......нищо.....После гледам пак офертата ,а там пише е валидна за 29.04  Rolling Eyes
Ще трябва да почакаме за намаленията с чека.... Laughing

# 313
  • виртуално
ето го преведено:Offer valid 1 only time until the 29/04/2008
валидна до 29.04

# 314
И аз съм получила офертата с чека!Сега ще видя за какво иде реч и какво може/трябва да се направи всъщност...
  бингъл чакаме да обясняваш на  Blush    

а между временно си харесах за дечицата една люлка ама пак трябва да ме светнете че не знам точно за как стават -40%   http://www.laredoute.fr/achat-le-mois-de-la-maison-jardin-jeu-de … &pagenumber=3

Общи условия

Активация на акаунт