LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 381
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 270
450, всъщност поръчката ми от 28.03. беше за 10 евро и нещо и ползвах ваучера за 1.05 евро (откъде ми трябваше  ooooh!); така сумата стана под 10 евро; именно затова си мисля, че ми анулират поръчката и ще ми пратят нов ваучер за същата сума, тъй като този е анулиран  ooooh! А иначе днес се е появило с вчерашна дата. Парите за тази поръчка са блокирани, но не са изтеглени, затова и при евентуално анулиране нямат какво друго да връщат, освен ваучера...Пфуу, дано да бъркам, че беше едно много сладурско яке за малката  Tired

# 271
  • София
Искам да ви питам нещо за самият сайт-не съм добре с френския Embarassed
Като влеза в Mon espace client, при последната картинка с % mes offres speciales- та какво има там, някакви кодове за намаление ли? Пише ми 26069-тачно си е код. Разпитвам, защото този код не ми е изплащан по пощата, а фигурира тук.  newsm78 От друга страна, по пощата са ми изпратили само един код-нещо 29.... си беше ,за начинаещите клиенти, но не е записан тук.
Питам-какво пишат в това подменю? newsm78

# 272
  • София
450, всъщност поръчката ми от 28.03. беше за 10 евро и нещо и ползвах ваучера за 1.05 евро (откъде ми трябваше  ooooh!); така сумата стана под 10 евро; именно затова си мисля, че ми анулират поръчката и ще ми пратят нов ваучер за същата сума, тъй като този е анулиран  ooooh! А иначе днес се е появило с вчерашна дата. Парите за тази поръчка са блокирани, но не са изтеглени, затова и при евентуално анулиране нямат какво друго да връщат, освен ваучера...Пфуу, дано да бъркам, че беше едно много сладурско яке за малката  Tired

При мен се получи почти същото само, че поръчката ми е то 13.03. и още я няма иначе статуса и е наред, но аз не съобразих и с бона падна под 10 евро!!! Вчера писах на Ла Редут като ми отговорят ще споделя!!!!

# 273
Пускат от време на време по някой код в тези  mes offres speciales,понякога си стои празно...този 26069 май всички го имаме,аз лично не съм го пробвала,иначе "изглежда" много добре.

Наистина са възобновили практиката да пускат потвърдителен мейл Grinning Имам такъв за снощна поръчка.

# 274
gabata, мерси   bouquet А парите за тази поръчка изтеглени ли са или само блокирани?

# 275
  • Там....където всичко е възможно ....
Като влеза в Mon espace client, при последната картинка с % mes offres speciales- та какво има там, някакви кодове за намаление ли? Пише ми 26069-тачно си е код. Разпитвам, защото този код не ми е изплащан по пощата, а фигурира тук.  newsm78 От друга страна, по пощата са ми изпратили само един код-нещо 29.... си беше ,за начинаещите клиенти, но не е записан тук.
Това са кодовете които си ползвала за поръчката си.Ако си взела нещо намалено те си добавят някакъв техен си код,че си ползвала специална оферта Peace

# 276
Някой беше получил тези дънки май newsm78,може ли отзиви и ако има реална снимка,че все не мога да си улуча панталон.

# 277
  • София
Може ли някой да ми каже как се пазарува от намалението на умбро.....Имам покана,парола,влизам,но незнам как да си избирам.... newsm78.....къде е кошницата за пазаруване...

Като си харесаш нещо, кликваш на картинката и те препраща към ларедут от където избираш размер и цвят и слагаш в кошницата.

# 278
Ето това са ми изпратили днес:... , si vous ne parvenez pas ? lire cet email, vous pouvez le visualiser gr?ce ? ce lien

Pour ?tre s?r(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com ? votre carnet d'adresses

Mon num?ro de client :  547075803

Pour nous joindre : par t?l?phone au O892 35O 35O* (*0,34 €/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"
*Offre valable 3 semaines ? compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 30€ d'achats sur les pages et boutiques FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER de la collection Automne-Hiver 2007 y compris prix verts, hors prix d?j? d?marqu?s, nouveaut?s, exclusivit?s, prix rouges et prix mini, sauf pages Christian Lacroix, et pages Calvin Klein et de la collection Printemps-Et? 2008, y compris prix verts, hors prix d?j? d?marqu?s, nouveaut?s, exclusivit?s, prix minis, prix rouges, collections Christian Lacroix et Sonia Rykiel et marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Bon de r?duction strictement personnel non cessible ? un tiers et limit? ? une seule commande. La r?duction sera r?partie sur chacun des articles, et ?ventuellement au fur et ? mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.

Но какво е и какво трябва да отметна долу незнам.Няма код никакъв.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 11:13 от na_ga

# 279
  • София
gabata, мерси   bouquet А парите за тази поръчка изтеглени ли са или само блокирани?
Вчера последно бяха блокирани!!!!!

# 280
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4661770& … ue&ksource=-1

Някой беше писал за тези блузки,но не беше отбелязал какви цветове е получил и добри ли са ??

# 281
Някой може ли да каже това какво включва http://www.laredoute.fr/vente-housse-pour-vetement-igloo-so-home … ize=16#DescDetail

# 282
  • София
Някой беше получил тези дънки май newsm78,може ли отзиви и ако има реална снимка,че все не мога да си улуча панталон.

Тези дънки май се бяха оказали по- малки от номера си и на никой не му станаха... дано се включи някой, от тези, които ги бяха поръчали

# 283
  • София
Като влеза в Mon espace client, при последната картинка с % mes offres speciales- та какво има там, някакви кодове за намаление ли? Пише ми 26069-точно си е код. Разпитвам, защото този код не ми е изплащан по пощата, а фигурира тук.  newsm78 От друга страна, по пощата са ми изпратили само един код-нещо 29.... си беше ,за начинаещите клиенти, но не е записан тук.
Това са кодовете които си ползвала за поръчката си.Ако си взела нещо намалено те си добавят някакъв техен си код,че си ползвала специална оферта Peace

Нищо не съм ползвала все още. newsm78

# 284
Това са тези дългите покривала за закачалка,предпазват дрехите от прашолясване Laughing -тези са дългите(за 1 бр.!)-избираш си дължината,а това са късите(17см)-по два бр. вървят.

Общи условия

Активация на акаунт