LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 370
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 315
А,какво да знам,не мисля да ги поръчвам.Стана ми странно просто.Мисля,че ако ги обуя,ще приличам на Пипи Дългото Чорапче.

Много странни асоциации. #Crazy Тази година мъжки стил на обличане е на мода и точно тези обувки са идеални за този случай.

# 316
Моля някой който има тези дънки

http://www.laredoute.fr/vente-jean-classique-laura-clement.aspx? … e&pagesize=16 за малко повече инфо. Най вече за размер на крачола, но горе на бедрото. Много ли са тесни или стават за дебели бедра. По принцип в БГ нося 31 номер, дали тези 42 номер ще ми станат.
Плата тънък ли е?
Благодаря ви предварително.

# 317
# 318
Нищо не става-изчетох я два пъти,опитах разни неща...пише,че е до 29.04.Най-странното е,че въпреки че е персонална,с името и клиентския № в/у чека (а иначе кодовете са ни еднакви май-22500 е и моят) пак не зацепва...странна работа Thinking а би била добра оферта Crazy
Но пък 26069,който коментирахме малко по-назад,че много от нас го имат в специалните оферти в акаунта е супер (-40%,-30% според зависи),действа и в/у зелени (но с по-малък % разбира се-25%) Peace

# 319
  • Шумен
Към момичетата, използвали ваучер - след като го използвахте, появи ли ви се, че го анулират в Mes remboursements  newsm78 Сега гледам, че са ми го сложили там, нормално ли е или ще ми анулират поръчката  newsm78

Ето това пише:

le 07/04/2008  Annulation achat 
1,05 ?  Bon d'achat   N° 20080880573764
du 28/03/2008 

Здравей,
предполагам са ти анулирали поръчката и за ползвания ваучер в нея са ти изпратили нов. Поне при мен така се получи. Пуснах поръчка с ваучер, тя пък падна под 10 Е, аз ходя да я търся на пощата, а получих писмо с ваучер. Чак тогава погледнах в Mes remboursements и видях промяната.  Mr. Green
Надявам се съм ти помогнала.   bouquet

# 320
И аз получих кода с чека -22500

# 321
Пиша относно новата оферта с код 22500. На мен често ми се случва като получа оферта с код да не действа веднага, обикновено на другия ден пробвам и тогава "зацепва". Обяснявам си го с това, че разпращането им по имейл изпреварва активирането и на сайта. Така че не се чудете, просто пробвайте по-късно кода.

# 322
Случайно попаднах на тези продукти в Продавалника и много се зарибих и се записвам при вас!
Змейковица вече ми поръча някои неща и сега си ги чакам  Party!

# 323
  • на морето
Момичета,не мога да намеря онази хубавата туника,дето много я получиха на цветятя.Може ли някой ако я мерне да ми пусне линк?

# 324
Момичета,не мога да намеря онази хубавата туника,дето много я получиха на цветятя.Може ли някой ако я мерне да ми пусне линк?

Заповядай

kiva, благодаря за отговора   bouquet

# 325
А някой случайно да знае как се прехвърлят нещата от предпочитани в кошницата newsm78. Мисля, че някъде съм видяла код за намаление на такива неща newsm78

# 326
ще помоля за помощ. искам да си поръчам от тези сандалки отново .   39 ми бяха мнооооого големи и сега се чудя дали и 38 няма да са ми големи. ако някой е получил 38 или 37 да ми каже колко е дължината на  стелката, а ако разбера и на двата номера ще е най-добре. благодаря предварително

# 327
  • blizo do moreto
   И аз получих офертата с чека със същия код , дано да проработи

# 328
  • на Мелмак
момичета,зарибих се с този ларедут Laughing и сега пуснах първата си поръчка,само че без чекове и сега ми дава че има проблем мисла технически,дали е от това че плащам директно с карта без чеве или просто тяхен си проблем? вие като по-опитни как мислите? newsm78

# 329
А ние отде ги имаме тез чекове, как мислиш?
Като сме платили с карта и не е имало наличен някой артикул, са върнали пари с чекове.
Какъв е точно проблема?

Общи условия

Активация на акаунт