LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 364
  • 1 031
  •   2
Отговори
# 450
  • Все на втория етаж
Иренка, може да я ползваш, ако на акаунта си използвала само една карта, т.е. тази да е втората. Ако това имаш предвид...

Това имах в предвид, да. Още веднъж - благодаря!

Ще я пазя за зор заман тогава, още не съм я сефтосала. Laughing

# 451
  • София
Скъсах се да търся карнавални костюми. Моля за помощ!  Praynig
Заповядай
http://www.laredoute-fete.fr/cgi-bin/home.cgi?ID=9001&CODE=7W6CH3

# 452
Момичета, в пощата в Младост 1 има доста пратки от Ла Редут. За жалост моите ги нямаше, но които от вас чакат, да отидат да проверят. Не винаги пращат известия, на мен днес ми беше пристигнала пратка от Викторияс Сикрет без никакво известие. 

# 453
Цитат на: Мил@ link=topic=282115.msg7124525#msg7124525
[/quote
Смени адреса и Името на получателя и използвай същия акаунт и и съблазнителната оферта
Мерси за идеята   bouquet Ще пробвам, ако стане, ще черпя  Laughing
BgViki отговорих ти на лични  Peace

# 454
  • Пловдив
И аз получих същата оферта за 15 е отстъпка без условия, подарък сервиз и безплатна доставка за поръчка над 30 е, но не действа с каквото и да било  Cry
Дали да не пиша на франсетата newsm78

# 455
как ще се отвори като е пощенска кутия

и аз имам чек с 22500 пише че е валидна от 02.04....обаче не бачка
Същата работа при мен, не работи. Абсолютно същия код, а пише че бил уж персонален и можел само един път да се ползва. Намалява при 48 евро с 24 евро. Като ми остане време ще ги питам защо така.
Tristia, може да си изпратиш и пратката на твоя адрес, на твое име като подарък. Това е изпробвано и работи.

# 456
ооо Зара  Mr. Green

Днес си получих поръчката от 25.03 и то ми я донесоха на вратата  Shocked.Бяха само неща за малката ,трите потничета от 3 евро (много са умалени ,поръчах 102 ,при условие че сега сме 88см и са ни почти малки  Rolling Eyes),едно шорти на Окау които са попринцип 8 евро ама ги намалих с код до 0.75  Mr. Green и двете гащаризончета на Кокон  от 5 и нещо евро ,разкошни са ,материята е много над останалите марки ,р-р 86 ни е огромно  newsm78.Чакам една поръчка от 12.03 за ст-т 8 евро ,но понеже я нямаше им драснах два реда и ми казаха че е тръгнала на 15 март ,а защо я няма още ...Имам и една от 27.03 и от 01.04 дано дойдът по скоро нямам търпение  Grinning

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 04:02 от MamaMargo

# 457
Мисля, че ме бъркаш.   Grinning

# 458
Здравейте!
Случайно да имате идея как да намаля тези чехли, или изобщо няма да стане

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6166288& … ue&ksource=-1
Те са Nouveau и щом имат този знак едва ли ще успееш.
И аз цял ден ги мъчих.... Rolling Eyes

# 459
Добро утро , момичета Hug!Дано да можете да ми помогнете, че нещо не мога да се оправя Sad. Та значи, имам 2 акаунта в Ларедут. Първия ми е по стар и там не ми изпращат почти никакви оферти. На втория акаунт /да отбележа там съм се регистрирала със същото име и адрес/чак сега погледнах/рядко го отварям/, че са ми пратили офертата за комплекта с чините. Като искам да използвам този код ми изписва, че е невалиден? Според вас защо така? Дали да им пиша на франсетата!

# 460
И аз получих същата оферта за 15 е отстъпка без условия, подарък сервиз и безплатна доставка за поръчка над 30 е, но не действа с каквото и да било  Cry
Дали да не пиша на франсетата newsm78
Имах същата оферта и я използвах максимално,намали ми цени,даде бд и подаракът.......НО само с prix mini.

# 461
На втория акаунт /да отбележа там съм се регистрирала със същото име и адрес/чак сега погледнах/рядко го отварям/, че са ми пратили офертата за комплекта с чините. Като искам да използвам този код ми изписва, че е невалиден? Според вас защо така? Дали да им пиша на франсетата!

Ако не си отваряла скоро този акаунт, може да е изтекъл срока на офертата ти.
...Днес взех малка пратка от ЦП-Варна, на гишето в основния салон за препоръчани пратки има малко пакетче за НИКОЛАЙ, и каталог за ИВО Peace

# 462
Получих на емаила на мъжу оферта за детски дрешки,но незнам как да я кача цялата  Embarassed

# 463
bb, пратили са ми я вчера в 18ч newsm78.
Според вас дали това е проблема с дублираното име и адрес на 2 различни емайл адреса?

# 464
Получих на емаила на мъжу оферта за детски дрешки,но незнам как да я кача цялата  Embarassed

Не е оферта, а писмо, с което те информират, че има намаление на детски дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт