LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 45 023
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 555
  • виртуално
успях да поръчам с 20915 - цветните чинии и прибори от името на мъжа ми  newsm44

# 556
само сандалите

Дори не си влизам в профила. Избирам само България вкарвам кода и пак действа!

и при мен работи! мерси!  bouquet

# 557
22500 имам и на двата акаунта и не пуска  #Cussing out #2gunfire
За БД вчера 57479 работеше!
Някой да има впечатления от тези роклички   Praynig  ? Нали са 2 за тази цена или съвсем се смахнах?
Май е една рокличка и шапка.Аз така го разбирам. Не пише лот.

# 558
  • София
Имаше един код за подарък сак.Моля ,че мъжа ми иска сак за фитнеса !!!

# 559
  • виртуално
2 роклички са. Пише: LOT DE 2 ROBES SMOCKEES + FICHU ASSORTI

# 560
гледах в темата за кодовете ама при мен нищо не работи ,че да питам някой да знае актуален код за при мини,освен 65129   baby_neutral ,харесах едни обувчици ама така искам да ги намаля... Weary Weary

# 561
2 роклички са. Пише: LOT DE 2 ROBES SMOCKEES + FICHU ASSORTI
Ей ще се напляскам сама себе си как подвеждам хората smihesorry

# 562
  • София
Eй тези блузки стават ли http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7423276& … ue&ksource=-1
харесаха ми за щерката, някой да ги е поръчвал?

# 563
Моля ВИ  ЗА ЛЮБЕЗНО СЪДЕЙСТВИЕ ДА СПОДЕЛИТЕ ЗА  МАРКАТА  ANNE WEYBURN ДАЛИ СИ ОТГОВАРЯТ ОБУВКИТЕ!

Аз имам мокасини, отговарят си на номера.

# 564
  • на Мелмак
гледах в темата за кодовете ама при мен нищо не работи ,че да питам някой да знае актуален код за при мини,освен 65129   baby_neutral ,харесах едни обувчици ама така искам да ги намаля... Weary Weary
на мен ми беше намалил 19453 мног работи,но после махнах една жилетка и махна намалението,не знам какво имаш в кошницата,но пробвай

# 565
на мен ми беше намалил 19453 мног работи,но после махнах една жилетка и махна намалението,не знам какво имаш в кошницата,но пробвай

не става,не приема кода,а имам само въпросните обувки

# 566
Получих си поръчката от 23.03. на поща. Искам да похваля това гащеризонче. Страхотно е! Успях да препаша и сланините в него без да си личат изобщо. Чакам да се стопли и се ФърГам по него.  Party
И да дам един глас в полза на това сладурче. Доста мацки се изказаха, че не струва, но аз все пак го поръчах. Ами... много ми харесва за лятото. Мойта щерка си се вози по корем в количката и ще изглеждаме точно като бебето от снимката  hahaha
И спрете да пишете за чинийките, ако обичате, че при мен продължава да не влиза тоя код  #Cussing out

Tristia, можеш ли да ми кажеш дали гащеризончето си отговаря на номера?
Аз съм 36 номер, ако имаш 36 или/ 34 или 38/ може ли размери? Какъв цвят си си взела, чудя се дали бялото е прозрачно?

# 567
помня ,че тези балеринки бяха доста обсъждани,но не мога да намеря къде,тъй че ако някой има отзиви ще съм благодарна   bouquet

# 568
Момичета,успявате ли да сложите нещо в кошницата?На мен от час като избера номер и цвят и най оттолу не ми изписва дали е налично или не и не мога да го добавя в кошницата newsm78.
Дали е в мен вината или от сайта???

# 569
Някакви отзиви за ?

Качествени ли са стоките на TIPSTER и отговарят ли си на номера? Някой, ако има нещо от по-долу изброените може да сподели впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт