LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 46 362
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 585
Tristia, можеш ли да ми кажеш дали гащеризончето си отговаря на номера?
Аз съм 36 номер, ако имаш 36 или/ 34 или 38/ може ли размери? Какъв цвят си си взела, чудя се дали бялото е прозрачно?
Моя е 38 черен, но в момента е накиснат, защото както предполагах, пуска боя. Бялото според мен ще прозира, но не съм сигурна. Като изсъхне ще го премеря, но сигурно си отговаря. Аз нося дънки 28 и 29, тук ме посъветваха да взема 38 и ми заспа.

# 586
Tristia, можеш ли да ми кажеш дали гащеризончето си отговаря на номера?
Аз съм 36 номер, ако имаш 36 или/ 34 или 38/ може ли размери? Какъв цвят си си взела, чудя се дали бялото е прозрачно?
Моя е 38 черен, но в момента е накиснат, защото както предполагах, пуска боя. Бялото според мен ще прозира, но не съм сигурна. Като изсъхне ще го премеря, но сигурно си отговаря. Аз нося дънки 28 и 29, тук ме посъветваха да взема 38 и ми заспа.
smile3525Мерси за отговора!
Ще чакам размери може би съм за 36, дънки носех 27, но от както родих не съм си взимала дънки, но  вече се пъхам в старите   newsm39

# 587
Някоя от вас да има проблем с влизането в сайта тази вечер че аз нещо неуспявам newsm78

# 588
  • sofia
Ок, благодаря! Ако го имаш, можеш ли да ми кажеш размерите и за кой номер се отнасят?
34ти номер имам,ако ти върши работа ми пиши на лични,ще ти дам размери

# 589
Весето-аз имам такъв Найк но от женската серия-Спин систър-нося 37,понякога 38-взех 37,5 и са ми супер.Имай впредвид,че са меки и могат да станат на по-широк крак.Предполагам,че и с мъжките ще е така.

http://www.laredoute.fr/vente-wn-s-sprint-sister-leather-de-nike … e&pagesize=12

# 590
Вчера пуснах поръчка и получих известие по е-майл за поръчката. Май пак започнаха да пращат.  Mr. Green

# 591
Весето-аз имам такъв Найк но от женската серия-Спин систър-нося 37,понякога 38-взех 37,5 и са ми супер.Имай впредвид,че са меки и могат да станат на по-широк крак.Предполагам,че и с мъжките ще е така.

http://www.laredoute.fr/vente-wn-s-sprint-sister-leather-de-nike … e&pagesize=12

smile3525 smile3525,Благодаря ти и аз мисля да му поръчам по-големия (то и без-това по малкия го няма)........лека вечер

# 592
здравейте мацки не знам дали мястото на въпроса ми е тук ,но ще попитам дали някой знае подобен саит за online на въдици и подобни пособия че мъж ми и той иска разни неща но не и дрехи всеки с хобито си, ще съм благодарна ако ме насочите към някой саит  Laughing че вкъщи война става #2gunfire

# 593
  • Все на втория етаж
Марисса, пращали камуфлажни, но явно си зависи какви имат под ръка или пък по- малките номера са с цветенца, знам ли. Thinking
Предполагам, че става дума за сандалките adidas.. Аз получих номер 20 - пак са камуфлажни.. и така са сладки, но с цветенцата изглеждат още по... Simple Smile

Да, за тях. Аз за момента се въздържам, знам ли...Тези с цветчетата ми допадат наистина повече.

Днес бях и до митницата, едва я хванах, отидох в 16 и 25 мин. Мъжът ми беше като Шумахер, като му ревнах...За 200 гр. бях на митница и ме доядя доста.
Взех тиганчета, ама мноооогоо малки бе, направо се изненадах. Сладурски са, ако ми остане време ще ги изпрабваме със свекървините палачинки. И един анцуг на Пума, който ми е като клин и явно ще влезе в употреба в следродилния ми период. Sad А го взех единствено заради корема, сега да го нося, но здраве да е.

# 594
  • при палмите и алигаторите,FL
http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=30cce5cb9aa08df57a
това се появи в пощата ми, май не е оферта а нещо с което ме уведомяват за намаленията в червената зона

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 23:29 от nandi

# 595
Взех си поръчката от 23.03 ,която бях пуснала с кода за хубавите прибори.Вече се бях примирила,че ще получа грозноватата покривка ,но като се забави и разбрах,че е на митница многосе зачудих newsm78.А като ми дадоха един голям пакет 3.200кг за 4-5 потничета,направо се опулих ShockedА те ми сложили вместо приборите 2 изтривалки за баня,2средни и 2 гореми кърпи.Тънички са ,но са меки.А за кода с пижамата днес пуснах поръчка естествено без БД ,но ту работеше ,ту не.Явно трябва не само да пробваме по 100 кода ,но и по няколко пъти докато ги уморим тия французи. Joy

# 596
може ли някой да ми даде линк за оранжевия панталон на стр.58 от каталога

# 597
Днес взех поръчката с Рататуйчето-много е сладка раничката Heart Eyes щерчицата веднага я метна на гърба Grinning
-страхотно е панталончето,просто не очаквах!Идеално за слаби момиченца,че и с нисичка талия Grinning Мноого мекичко-памук,в цвят anis е много свежо,малко по-плътничко отколкото си мислех,което ми хареса определено,а с тези "тиранти" стои изключително сладко-не са дълги и не се смъкват-просто е точен отвсякъде! (р-р 94 за точно 2 годишно) Heart Eyes
-дънките на COCOON-точно летни,хубав цвят,с ластика горе са много удобни Peace
-този рantacourt OKAOU ни стои малко като балонки,но е сладък и за лятото е екстра.
-рокличката на мен ми хареса и е точно каквото очаквах-тъничка,памучна и седи много бонбонесто с тези воланчета.Цветовете много ми харесаха!Презрамчиците са късички и стои много добре и в горната част.Лекичка,ежедневна,лятна Simple Smile
И една жилетка cache-cœur в керемидено за мен-много ми харесва как стои,не зная защо не я намирам в сайта?!

И снимки на нещицата.

# 598
може ли някой да ми даде линк за оранжевия панталон на стр.58 от каталога
Ето го-намален е с 40%

Tristia,може ли да ми кажеш колко е дълъг крачола на гащеризончето и горе под мишницата много ли е изрязано?Материята как я намираш?И ако може снимчица Flutter

# 599
  • Варна
момичета, и аз го писах в темата за кодовете, но тази май се чете доста повече  Grinning
в този сайт http://www.clubpromos.fr/la-redoute.html
за пижамката от три части пише, че доставката е безплатна за раздел AUBAINES.
Опитайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт