LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 57 - Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 44 946
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 750
Първата ми поръчка от сайта е A domicile  Mr. Green Mr. Green
Сори за спама  ама да се похваля Laughing беше под 10 евро и ме притесняваше.
Вече направих и втора  Mr. Green Голяма зарибявка е   Grinning

Да не те плаша, ама и моята под 10 евро е a domicile, а ми е анулирана, без дори да драснат някой ред или да променят статуса. Има и момичета, обаче, които си получиха поръчките под 10 евро   Peace

# 751
  • Бургас
Ох, обърках се. Извинявайте, момичета  bouquetНаистина съм написала старият акаунт Thinking Вече имамнов и там ми дава:  En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

Дали мога да коригирам поръчка? Че поръчах 2 мъжки фланелки от Умброто 96/103 newsm78Някой има ли представа на каква номерация в БГ отговарят?

# 752
Първата ми поръчка от сайта е A domicile  Mr. Green Mr. Green
Сори за спама  ама да се похваля Laughing беше под 10 евро и ме притесняваше.
Вече направих и втора  Mr. Green Голяма зарибявка е   Grinning

Ako успееш пък  втората да я направиш под - трябва да почерпиш! Heart Eyes
(Сори, но не се стърпях)

# 753
Дали мога да коригирам поръчка? Че поръчах 2 мъжки фланелки от Умброто 96/103 newsm78Някой има ли представа на каква номерация в БГ отговарят?

Не, не можеш. Това е гръдната обиколка и отговаря на размер Л.

# 754
  • Бургас

Много благодаря   bouquet

# 755
# 756
Направих 2 поръчки на 4 и 5. 04.Сърбът ме ръцете да поръчам още-но ще изчакам да видя това което съм поръчала.Дано не се разочаровам.Харесах едни потничета за детето.То е 76 см,поръчала съм му блузки 86,а искам и потничетата да взема.Всъщност кой размер дрешки трябва да му поръчвам.

Сина ми е 76см и аз също му взимам 86 блузки и панталони, като сега леко ги подгъвам. Пуловерчета обаче ги взех 74 и също им подгъвам ръкавите (взех и 86, но станаха на тригодишната му кака, която е 98см)  Peace

# 757
  • София
Моля за помощ.Кажете ми ,ако си променя името и адреса дали системата ще го възприеме.Искам да получава поръчките друг човек.Опитах да регистрирам друг акаунт ,но не ми приема картата.
нямаш грижи

А ще ми изпратят ли писмо или е-майл за потвърждение , че ще пращат поръчките на друго лице и адрес?

# 758
  • на пистата
Моля за помощ.Кажете ми ,ако си променя името и адреса дали системата ще го възприеме.Искам да получава поръчките друг човек.Опитах да регистрирам друг акаунт ,но не ми приема картата.
нямаш грижи

А ще ми изпратят ли писмо или е-майл за потвърждение , че ще пращат поръчките на друго лице и адрес?
да,пращат имейл,че си сменила адреса

# 759
Тази оферта съм получила днес: http://laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=439c984eecc60373f5 Не видях да е пусната, дано не спамя с нея.
А тази за бебешките неща не мога да я нацеля. Приема кода, но не намаля нищо и не дава подарък  Thinking Сложих маратонки, анцуг и якенце - 3 неща, ненамалени от Пролет-лято. Какво всъщност намаля?  newsm78

# 760
Тези сандали заслужаваха ли си?Спомням си ,че някой пусна снимки но не се сещам кой newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6530028& … ue&ksource=-1

23922 ми ги намаля на  22,68 ?

# 761
  • София

Искам по принцип да питам дали фанелките си отговарят на номерата. Нашият вуйчо е с гръдна 100 см. Точно В да му взема или по-големият размер. Да не се ожаже ,че се умалени нещата или съответно уголемени? Не говоря конкретно за Умброто, а по принцип.

# 762
Тези сандали заслужаваха ли си?Спомням си ,че някой пусна снимки но не се сещам кой newsm78
[ 23922 ми ги намаля на  22,68 ?

Daa, много са хубави. Аз ги взех за 19.9Е и пусках снимки. Много е удобна платформата.

# 763
  • Бургас
Marissha, незнам мила. Първа поръчка ми е Thinking Когато пристигнат ще пиша. Дано се включи някоя по-старша редутка Laughing Heart Eyes

# 764
  • София
[ 23922 ми ги намаля на  22,68 ?

Daa, много са хубави. Аз ги взех за 19.9Е и пусках снимки. Много е удобна платформата.
Аз не си спомням дали тогава те питах, но си отговаряха на номера, нали. Аз съм 37 или 38. Според теб дали да рискувам с 37? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт