Фризьори - Пловдив

• 255 527
  • 814
  •   1
Отговори
# 195
здравеите на вси4ки ас сам колежка и работех в харем и с ники и петко и двамата имат различен стил иначе са добри и оникални сами по себеси ас сам се учила и от коцето вие савсем забравихте 4е и тои е мн добар да не кажа 4е фантазиата му е доста раввинтена и сащо има салон .  newsm78

# 196
Ходя при  Коцето и Миро, от когато си направиха салона,  но и в Харем също съм ги посещавала.  Което ще рече повече от 4 години май. За мен това е едно проверено приятелство, което значи много. Страшно съм доволна. Те са чудесни професионалисти, страхотни хора, искрени приятели, верни на стила си и неповторими фризьори. Салона им се казва" Dobo & Capelli ", намира се в капана на ул. Георги Бенковски 19, телефона в салона е 032/652772. Козметичката и маникюристката са вълшебни. Това да споделя мнението си за тях е най-малкото което мога да направя. Те са изключително добри. Heart Eyes

# 197
Ходя при  Коцето и Миро, от когато си направиха салона,  но и в Харем също съм ги посещавала.  Което ще рече повече от 4 години май. За мен това е едно проверено приятелство, което значи много. Страшно съм доволна. Те са чудесни професионалисти, страхотни хора, искрени приятели, верни на стила си и неповторими фризьори. Салона им се казва" Dobo & Capelli ", намира се в капана на ул. Георги Бенковски 19, телефона в салона е 032/652772. Козметичката и маникюристката са вълшебни. Това да споделя мнението си за тях е най-малкото което мога да направя. Те са изключително добри. Heart Eyes

Каква е цената на подстригването?
И евентуално на гелът при маникюристката?

# 198
здравеите на вси4ки ас сам колежка и работех в харем и с ники и петко и двамата имат различен стил иначе са добри и оникални сами по себеси ас сам се учила и от коцето вие савсем забравихте 4е и тои е мн добар да не кажа 4е фантазиата му е доста раввинтена и сащо има салон .  newsm78

Научете се да пишете на български език ! ! !  smile3511  #Cussing out

# 199

Научете се да пишете на български език ! ! !  smile3511  #Cussing out
  201uu

# 200
Здр. тарся фризьорка която да работи добре близко до заведение Оceanik на бул.Васил Априлов

# 201
ok всеки може да сгреши . знаем да пишем на балгарски   Rolling Eyes

# 202
  • Пловдив
ok всеки може да сгреши . знаем да пишем на бАлгарски   Rolling Eyes

# 203
Дайте по темета стига се карайте Simple Smile

# 204
Здр. тарся фризьорка която да работи добре близко до заведение Оceanik на бул.Васил Априлов
До полицейското на Данаил Николаев. Малък е салона, но подстригва добре момичето. Работят две сестри- козметичка и фризъорка.

# 205
Може ли да ми обясните къде точно в Пловдив се намира салона на Катя Делева - Pretty Woman? Rolling Eyes

# 206
  • Пловдив

Катето работи в салон Pretty Woman. Намира се зад Халите - има едно като площадче и се хаваща направо, не покрай магазина за платове, а покрай един магазин за дрехи, после е магазин за копчета и разни шивашки аксесоари и след това е салона!
 Joy Ама и аз едно обяснение праснах. Ако не си разбрала, пиши ЛС!  Simple Smile

# 207

Данаил Николаев близо ли се пада?

# 208
Да, на 10 мин пеша... Виж в БГ maps трябва да се ориентираш... http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=67271266107451A1EB20F5DBE72A7E9D
Надявам се да се вижда улицата, където е флагчето е салона...

# 209
ами да сравнително е близко Simple Smile там ли има добър фризьор? благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт