Фризьори - Пловдив

• 255 376
  • 814
  •   1
Отговори
# 615
Хей дами,
 Grinning Grinning  bouquet
моля ви да ми препоръчате фризьор/ка в Пловдив-няма значение къде-която да е много добра с кичурите, може да е някоя,която е била по конкурси и т.н. дори да взима по-скъпо,само да е сигурна..

Искам хубави преливащи се цветове и нюанси, а не отделни, ясно изразени кичури,
както и да ме разбере точно какво искам като й обясня.. абе с 2 думи-жената да е много добра в това.

Ще ви покажа г/д какво имам предвид:

https://www.pinterest.com/pin/523613894151999997/

https://www.pinterest.com/pin/523613894151999992/

Някой сеща ли сее ?

# 616
  • Пловдив
Иван в Тракия зад Детски свят е много добър за кичури  Peace

# 617
Иван в Тракия зад Детски свят е много добър за кичури  Peace

Мерси, Деси,

а салона знаеш ли как се казва ?

# 618
Здравейте,

не съм изчела цялата тема и не знам дали са я препоръчали, но моята любима и незаменима фризьорка е Злати от Dobo i Capelli, като цяло всичките фризьори там са супер! Преместих се в София, но като ходим на Пловдив винаги я посещавам ... страхотна е, наистина!

# 619
  • Пловдив
а салона знаеш ли как се казва ?

Иван /да, салона  Simple Smile  надписа е на стъклото/

# 620
аа хаха ясно  Grinning
 не очквах салона да е Иван

# 621
Дами, какво ще кажете за Марек от Арлет? Добре ли работи и ако не , кой ще препоръчате от този салон?

# 622
Момичета,ще ми препоръчате ли фризьор,който от моята дълга до средата на гърба,къдрава,но фризи коса,да направи нещо като тези /на сватба съм юли месец и понеже не се харесвам с изправена или с вдигната коса,искам нещо близо до естествената ми форма,но по-обособено и дефинирано  Blush / :
1 , 2 , 3 , 4 , 5.

# 623
Някоя от вас пробвала ли е услугите на салона Фабио Сласа  в Тракия във форума ? Не намерих никаква информация. Интересува ме общо взето козметичка и маникюристката им . благодаря Simple Smile

# 624
Някоя от вас пробвала ли е услугите на салона Фабио Сласа  в Тракия във форума ? Не намерих никаква информация. Интересува ме общо взето козметичка и маникюристката им . благодаря Simple Smile

Аз съм много доволна от момичетата в Fabio Salsa Rilon Center .Момичетата страшно си разбират от работата.Препоръчвам ги.Аз си правя косата, ноктите на козметика ходя там , мигли си слагах , адски съм доволна от гримьорката Таня.Горещо ти препоръчвам.

# 625
Момичета,ще ми препоръчате ли фризьор,който от моята дълга до средата на гърба,къдрава,но фризи коса,да направи нещо като тези /на сватба съм юли месец и понеже не се харесвам с изправена или с вдигната коса,искам нещо близо до естествената ми форма,но по-обособено и дефинирано  Blush / :
1 , 2 , 3 , 4 , 5.
Виждам, че никой не ти е отговорил, случайно да си си намерила или да имаш добър фризьор за къдрава коса, защото ми е много трудно да си намеря някой, който няма да ме подстриже на черта или на криви пластове.

# 626
Последно се подстригах при Нася от салон "Перфект" в Кичука,много съм доволна  Peace
Ако ти е удобно там, пиши ми на ЛС да ти дам телефон   Crazy

# 627
Знаете ли какви са цените при "Арлет"? Simple Smile

# 628
Карала съм фризьорски курс, сега ще записвам опреснителен. Ако някой го интересува подстригване, боядисване и подобни на сметка, да ми пише на лично.

# 629
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета Simple Smile

Иска ми се да си направя балеаж на косата, но не ми се рискува да ходя къде да е..

Някакви препоръки?

Общи условия

Активация на акаунт