Фризьори - Пловдив

• 255 346
  • 814
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, някоя от вас ходила ли е в салон Hair Light? Имате ли впечатления?

# 691
  • Plovdiv, Bulgaria

Аз съм ходила. Правих си балеаж там. Мадамата за цветове е ок, ама пркятелка не е доволна как подстригва.

# 692

Аз съм ходила. Правих си балеаж там. Мадамата за цветове е ок, ама пркятелка не е доволна как подстригва.

благодаря за мнението, и аз получих същия отзив за там от приятелка.

# 693

къде е това салон?

# 694
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, имам нужда от съвет.
Косата ми расте след химиотерапия -къса и леко чуплива, малко странна.
Преди бях с дълга коса, фина и тънка, но жива коса. Сега е по-гъста и суха по краищата.
Моля да ми препоръчате много добър фризьор за къса коса, стремя се към черта може би, но сега съм в стил Мег Раян  Laughing
Да е професионалист, на който може да се доверя и за съвет относно прическата.

Благодаря!

# 695
Момичета, здравейте. Някой има ли представа за отиентировъчно цени на балеаж при Ева Гидишка, която работо в Арлет ма ул. Отец Паисий. Разбира се наясно съм, че цената зависи от много неща, но ако някой се е правил там, поне да се ориентирам.
Насочила съм се към нея понеже определено ми харесва работата й, но подозирам , че може и да се стресирам от към цено 😀

# 696
Момичета, здравейте. Някой има ли представа за отиентировъчно цени на балеаж при Ева Гидишка, която работо в Арлет ма ул. Отец Паисий. Разбира се наясно съм, че цената зависи от много неща, но ако някой се е правил там, поне да се ориентирам.
Насочила съм се към нея понеже определено ми харесва работата й, но подозирам , че може и да се стресирам от към цено 😀
Здравей, една позната я беше попитала за обезцветяване с коса дълга до под ушите и и беше казала 300 лева, което ме навежда на мисълта, че цените и са доста високи. Мога да препоръчам фризьор за балеаж и обмре, но е в Асеновград. Цените му са много добри и аз лично съм супер доволна. Ако искаш разгледай снимките в страницата във фейсбук Scandal vision се казва  Simple Smile

# 697
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас правила ли си е процедура, с нещо подобно на преса, за премахване на цъфтящите краища вместо подстригване? Доколкото разбрах, дължината се запазвала? Върши ли работа при доста нацъфтяла вече коса?
Разкажете ми повече за този метод и препоръчайте салон?

# 698
Здравей, една позната я беше попитала за обезцветяване с коса дълга до под ушите и и беше казала 300 лева, което ме навежда на мисълта, че цените и са доста високи. Мога да препоръчам фризьор за балеаж и обмре, но е в Асеновград. Цените му са много добри и аз лично съм супер доволна. Ако искаш разгледай снимките в страницата във фейсбук Scandal vision се казва  Simple Smile
Много ти благодаря Simple Smile Предполагам, че само за балеаж няма да са толкова стряскащи цените, ама все пак Simple Smile Този, който казваш ми хареса. Ще ти пиша на ЛС за подробности Simple Smile

# 699
  • Deutschland
Ненова, аз имам записан час за такава процедура, но тук - в чужбина. Уредът май се казва полировчик за коса. В началото на другия месец ще ходя и ще разкажа дали съм доволна

# 700
Ненова, аз имам записан час за такава процедура, но тук - в чужбина. Уредът май се казва полировчик за коса. В началото на другия месец ще ходя и ще разкажа дали съм доволна
Полиране на коса е и тук. Косата трябва да е права, подкастря стърчащите връхчета, дължината не се отнема.

# 701
  • Deutschland
Дано наистина не отнемат от дължината на косата, защото ми писна да ида за премахване на цъфналите краища, а да се върна с отрязана коса

# 702
Дано наистина не отнемат от дължината на косата, защото ми писна да ида за премахване на цъфналите краища, а да се върна с отрязана коса
Зависи колко е изгорена и колко може да се има доверие на уреда и ползващия го. Машинката отнема това, което стърчи. Косата трябва да е измита и перфектно права. Ако е много изгорена без ножица няма да е качествена работата. Ако е здрава и трябва само връхчетата да се отнемат, които обикновено след филажа изскачат отвсякъде, машинката ще свърши работа.

# 703
  • Deutschland
Много благодаря!:) Не е кой знае колко нацъфтяла, но е гъста, тежка и дълга и има отчаяна нужда от освежаване

# 704
  • Пловдив
До колкото съм запозната полировчика действа при силно нацъфтяла коса.

Мога да дам координати на фризьорка, която подстригва кичур по кичур и почти не отнема от дължината.

Общи условия

Активация на акаунт