Фризьори - Пловдив

• 255 399
  • 814
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Защо никой не казва колко всъщност взимат, това си е официална информация

# 586
  • Пловдив
Аз не написах,защото плащам на куп за няколко услуги и не се сетих кое колко е било разбито..за това Peace

# 587
Здравейте, аз искам да кажа,че съм много доволна от Красимира, която работи  в салон за красота Огледалото, в Кичука. Цените не са скъпи подстригването е 7лв. Аз я посещавам от 3-4 години само нея, дори прическата ми за бала направи тя, беше страхотна и ми взе само 30лв. Може би ще приложа и снимка, но по-късно, понеже сега нямам възможност  bowuu

# 588
Adelinda, ще ти пратя по-късно телефона на ЛС. Около 20 лв. е подстригване с измиване и подсушаване /не изсушаване/.  Peace

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 20:35 от @steraki

# 589
Adelinda, ще ти пратя по-късно телефона на ЛС. Около 20 лв. е подстригване с измиване и подсушаване /не изсушаване/.  Peace

bouquet Ще се възползвам, но трябва да поизрасте последното "професионално" фъкане с дупки.  ooooh! Мерси.

# 590
  • Пловдив
@steraki, дали ще ти е удобно да пратиш номера и на мен?
Благодаря!
Аз доста дълго посещавах Антон и не мога да се оплача от отношението, както и от уменията му. Винаги е успявал да ме вмести в графика си само след едно телефонно обаждане. Но все пак е дразнещо, че се отнася коренно различно към всеки клиент.

# 591
Предложете ми добра фризьорка за подстрижка, която да ми вземе връхчетата а не цялата дължина. Ако може в кичука

# 592
Аз най-накрая си намерих добра фризьорка само за обиране на връхчетата, но като ви казвам връхчета, наистина някакви мизерни милиметри ми взе и ми оформи косата добре, за пръв път толкова малко коса ми взе някой и вероятно най-накрая ще ми порасне косата. И подстригването не беше 10 минути, а почти час. Казва се Анелия и работи в Тракия

# 593
Аз си намерих едно много малко салонче на Жан Журес ( до УХТ) и съм много доволна. 12 лв ми взима за подстригване с измиване и ми слага много хубава маска за коса, но най-вече ми харесва, че като и кажа връхчетата и наистина няма разлика в дължината. Това ми беше най-големият проблем със салоните за красота и се радвам, че открих този.  Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Дайте предложения за Тракия Rolling Eyes

# 595
  • Пловдив

Иван /блока зад Детски свят/
Мария /блок 107, входът на салона гледа към Околовръстното на Тракия/

# 596
  • Пловдив

О,Иван го знам,но цените му вече са в тавана... Peace

# 597
  • Пловдив
Да, за съжаление е така  Confused, ако искаш пробвай при Мария, наистина съм доволна от нея и цените са ок, и за подстригване съм била при нея и за прическа, ако проявиш желания мога да дам номер на лични  Peace

# 598
А някой да сподели мнение за Ева Гидишка от Арлет?

# 599

О,Иван го знам,но цените му вече са в тавана... Peace

Анелия Примова, съседния на бл. 192 Б

Общи условия

Активация на акаунт