Фризьори - Пловдив

• 255 344
  • 814
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета. Търся фризьор, който да ми направи хубава V- образна форма и този път да не вземе дължина. Цената няма абсолютно никакво значение, след трагичен случай преди две седмици, при който един ми взе педя от косата, уж бях само за оформяне #2gunfire искам някой наистина добър...

Иван Райковски, препоръчвам с две ръце.
Салонът се намира до Даяната на радиото.
Тодор Каблешков 18 се води.

# 646
Здравейте, аз съм от Варна и ми трябва ми фризьор в Пловдив  в района на хотел Интелкооп -  ул. „Константин Нунков“ 13А.  Необходим ми е за вечерна прическа. Моля помагайте!

# 647
Здравейте, аз съм от Варна и ми трябва ми фризьор в Пловдив  в района на хотел Интелкооп -  ул. „Константин Нунков“ 13А.  Необходим ми е за вечерна прическа. Моля помагайте!
На ул. Бяло море 4 има едно салонче, но нямам представа как работят фризьорките. Преди живеех в квартала и първо за там се сетих. Намерих телефона в интернет - 0885604232. Салонът се казва "Анжелина". Дано да Ви свърши работа  Peace

# 648
Благодаря!

# 649
  • Пловдив
Мнение за Гаро Папазян Thinking

# 650
  • Пловдив
Някой скоро беше питал в пловдивската тема и го бяха похвалили.

# 651
  • Пловдив
Някой скоро беше питал в пловдивската тема и го бяха похвалили.
пак аз... Blush
ма нали тук специализирана тема...

# 652
Аз лично съм доволна. Подстригва добре и не си натрапва мнението. Няма преса за вафли и не прави стандартните кифленски прически. Салона не е луксозен, но работи с качествени продукти.

# 653
Аз лично съм доволна. Подстригва добре и не си натрапва мнението. Няма преса за вафли и не прави стандартните кифленски прически. Салона не е луксозен, но работи с качествени продукти.

Кой това и къде ?

# 654
  • Пловдив

Кой това и къде ?
Това Гаро Папазян...снощи бяхме,ами не съм очарована...или поне очаквах повече.Явно вечер хич не му се занимава Whistling Едвам се върти...

# 655
  • Пловдив

Кой това и къде ?
Това Гаро Папазян...снощи бяхме,ами не съм очарована...или поне очаквах повече.Явно вечер хич не му се занимава Whistling Едвам се върти...

В последните години въобще не му се занимава, не само вечер. Кара го на настроения, а беше един от най най за Пловдив, особено за русите коси, но старост-нерадост.

# 656
Цвета си го правя сама и то прекрасен. Фризьор не вярвам да получи същото, аз най-добре си познавам косата. Такива за подстрижки търся добри в Пловдив, че са рядкост.

# 657
  • Пловдив
Ясно...
Я кажете добра и покривна боя за коса newsm78 Гаро ми каза няква марка от Зара да търся,ама не запомних...

# 658
Ясно...
Я кажете добра и покривна боя за коса newsm78 Гаро ми каза няква марка от Зара да търся,ама не запомних...

Перла Корол ползвам, не претендирам че е най-добрата, но я познавам. Има доста избор там, също продавачките могат да те консултират.  Peace

# 659
  • Deutschland
Къде е салона на Гаро и какви са му цените?

Общи условия

Активация на акаунт