Фризьори - Пловдив

• 255 357
  • 814
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Къде е салона на Гаро и какви са му цените?
Ходих с ваучер за 10лв.
https://www.facebook.com/Garo-Papazyan-Hairmaster-hairart-studio-242539897287/

# 661
  • Deutschland
Благодаря  bouquet

# 662
Да, вярно е че работи бавно и вече не е най-пъргавия човек на света, но си има човека проблеми с коленете .....но пък подстрижката му е перфектна-  рядко другаде са ме подстригвали така,че да изглеждам добре и без да съм издухвала/изправяла/подвивала с машата косата си. Цените са повече от добри и без ваучер. За мен това е важното. Да получа професионално отношение и ако може без налагане на мнение и много приказки/ години наред ходех при друг много добър стилист, но поради факта че там буквално не се млъква и постоянно се клюкарят клиентите, се отказах.............нямам нерви да го изтърпя а и предполагам,че и мен ме включва в "сводката", като изляза от салона/.

# 663
  • Пловдив
Ако отида при него дали сам би казал, ако се пострижеш така ще ти отива най-много и ще изисква минимална поддръжка.

# 664
Дава предложения, при поискване....,но не налага мнение. При мен поне така се случват нещата.

# 665
този специалист гогов ли е бил, защото искам да отида при него, но много момичета ми казват, че мн се клюкари там...

# 666
  • Пловдив
Няколко години живях в София и последните три пъти ме подстригват с гореща ножица и съм много доволна. Да знаете къде в Пловдив предлагат такава услуга, че вече се върнах към родния град Laughing

# 667
Здравейте, има ли желаещи за безплатно дамско подстригване и оформяне в гр. Пловдив.
Курсистка съм по фризьорство и ми трябват модели.
Ако има желаещи можете да ми пишете на фейсбук https://www.facebook.com/gadnqrkataaaa
Салонът се намира в кв. Смирненски

# 668
Мили мами,съветвам ви никога да не посещавате салон Дани в кв.Смирненски... Работата им е АБСОЛЮТНО непрофесионална и безбожно скъпа..

# 669
Здравейте, момичета. Препоръчайте ми професионален майстор за боб-каре, каре, каре с удължаване. С цената (за измиване, подстригване, оформяне на прическа само със сешоар) до 20лв. Няма значение в кой квартал.

Някой да е с такава прическа?

# 670
Здравейте, момичета. Препоръчайте ми професионален майстор за боб-каре, каре, каре с удължаване. С цената (за измиване, подстригване, оформяне на прическа само със сешоар) до 20лв. Няма значение в кой квартал.

За тези услуги на тази цена ще намериш някой, ама няма да е майстор бъди сигурна. Особено за еднократно ходене, без отстъпка.  Grinning

# 671

За тези услуги на тази цена ще намериш някой, ама няма да е майстор бъди сигурна. Особено за еднократно ходене, без отстъпка.  Grinning

Колко струва тези услуги при майстор?

# 672
Скрит текст:

Колко струва тези услуги при майстор?

Ами зависи, в Арлет може и 100 лв да ти излезе. Аз ходя при една с невзрачен салон но подстригва добре, 10 лв. подстрижка, измиване още 10, сешоар с прическа 20, ако нещо повече искаш да ти прави си ги смятай. Има майстори само за подстрижка вземат 30-60 лв.. Сещам се и за една квартална, от която първоначално бях доволна, после така ме офъка, че 3 години не си оправих косата е тя вземаше 20 лв. за постригване, като мие преди това и после суши, но ако искаш прическа се доплаща. Иначе на евтино само за измиване и сешоар 10-15-20 лв. Поне още 10-20 лв. добави към сумата или иди някъде, където стажанти подстригват без пари.

# 673
  • Пловдив
Всичко е много относително. Петко за мъжко подстригваме взима около 20 лв. А там дори не ти включва измиване или прическа Laughing
Моя приятелка е доволна от Арлет - измиване, подстригване и сешоар - 30 лв. Уж в сряда имало някакви намаления, но ен мога да гарантирам. Трябва да се обадиш на място. За под 20 лв при професионалист няма как да ти излязат тези три услуги.

# 674
Всичко е много относително. Петко за мъжко подстригваме взима около 20 лв. А там дори не ти включва измиване или прическа Laughing
Моя приятелка е доволна от Арлет - измиване, подстригване и сешоар - 30 лв. Уж в сряда имало някакви намаления, но ен мога да гарантирам. Трябва да се обадиш на място. За под 20 лв при професионалист няма как да ти излязат тези три услуги.

Mислех че в Арлет е по-скъпо, явно съм била в грешка, но и никога не съм ходила. Знам че пускат някакви промоции.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт