Шареният свят януарчета откриват, все по-рядко те заспиват!

• 13 194
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Ох, и аз много се обърках с това ядене и спане - никакъв режим, яде си когато си иска, спи си когато си иска. Вчера набутах 6 хранения, но объркахме спането. Уж всяка вечер реве от 19 до 22, а снощи точно по това време заспа. Затова пък след къпането като почна едно кокорене - до 2 и половина през нощта. Сутринта спа до 8, но на мен часовникът ми звъня в 6.30 за да приготвя децата за училище и сега едвам гледам  Sleeping.

Sylviaa, за болести не знам, но имаше един период, когато моята свеки се опитваше да внуши на децата ми, че ако не ги чуе вечер по телефона, нямало да може да спи спокойно... Големи разправии си имахме тогава, как така ще кара тя дечицата да се чувстват отговорни за нейното спокойствие  newsm66. Аз много повече се дразня от психическо, отколкото от физическо посегателство.

Silvipl, аз станах на 38 преди 2 седмици  Peace Съвсем си е подходяща възрастта. Ако не бях с три секцио, щях да родя още едно  Peace Подкрепям те за трето!!!  bouquet

# 256
Зимна приказка искренно ти се възхищавам!
Да и аз се плаша точно от това , като гледам как се опитва да манипулира децата на девера ми идва да я хлопна с нещо тежко и евтино. Говори им ,че техните не се интересували от тях не ги хранели и прочие...тръпки ме побиват

# 257
А аз май нещо не се чувствам добре...Снощи изведнъж се стряскам насън...не мога да дишам ..и не мога да си поема въздух..като че ли съм бягала бягала...и немога и да говоря...не мога да стигна до мъжа ми да му кажа че не се чувствам добре., чувствам как от сърцето ей така все едно ток ме е ударил...направо в краката едни тръпки...та..оправих се успокои ме той...събуди се..станах нахраних Мимито ...след половин час...На сутринтта ставам...и цялата вир вода...и не мога пак да си поема въздух...повърнах/с извинение/...съблякох се чисто гола...защото не можех да дишам ...влезнах направо под душа...След 15 мин се чувствах що годе добре...
Викам си аз я да излезна до нас има аптека в която има един апарат на който стъпваш и ти мери кръвното...теглото ..ръстта абе всичко..Обличам се аз и отивам стъпвам ...и ето ги резултатите...-тегло-55  височина-160  кръвно налягане-143максимално-минимално-60 пулс -53
 Shocked
Така след това ми изписва-вашето тегло е нормално между-46,8г.-62,9г. Вашият телесен индекс мазнина е 22,4кл/кв.м. Нормалната стойност е между 18,5и 24,9
Световната Здравна Организация Стойности на кръвното налягане-
Нормално-129-84
Високо-между:130-140 максимални стойности и 85-90 минимални стойности
Много високо:140-90
Чувствам се много отпаднала...незнам дали се дължи на прекалените емоции...на тормоза на който постоянно съм подложена...
Не ме оставят да си се нарадвам на детето ..дайте ми съвет както да правя моля ви !!!

# 258
  • Пловдив
Нали ви казах, че моята свеки пък е мед.сестра на педиатърка и все гледа на Михаела като на пациент  Shocked Идва да я види и и прави преглед  Rolling Eyes Изнервящо е да я оглежда отвсякъде, все едно ми прави проверка  Crossing Arms Като се има предвид, че от 8 год не практукува представете си, че и тя на първия месец настояваше за сок и т.н.
Това се търпи, ама преди няколко дни много ме издразни свекър ми  #2gunfire
Взел Михаела на ръце и и се радва като и вика - Ох, на дядо момичето.. Дядо как ще си я ВЪЗПИТА  #2gunfire И ме погледна, аз не му реагирах тогава, ама суупер ме подразни.
Може би неволно го е казал, защото другите му двама внука те ги гледаха основно, ама сега няма да е така  Naughty

Zimna prikazka  Hug
Ели  Sad Имаш нужда от почивка. Ако живееш със свекърва незнам как ще стане това, но опитай да и кажеш, че искаш по-голяма самостоятелност. Това ще ти вдъхне уверенност и ще се почувстваш по-добре. 
Дано проявят разбиране  Praynig  Hug

# 259
  • София
Това много неприятно. Според мен вдигаш кръвно. Майка ми понеже е с високо кръвно ми е казвала така нощем се буди и не може да диша от високо кръвно. Макар, че долната граница пък ти е доста ниска. newsm78 Най-добре си вземи някакъв апарат и почни да си го мериш в такива моменти. Може от много емоции малко да си опънала нервите и затова. И от мен да знаеш, ако имаш високо кръвно - краката в гореща вода колкото можеш да търпиш. Peace Действа безотказно. Това пак от майка го знам. А тя милата и 200 вдига. Sick
Иначе ние пак сме с ръка почти цялата в устата, мрънка и не иска да спи. Много е неспокоен. Направо ми раздърпа зърната тая сутрин от зор. Whistling
Днес мислите ли да излизате?
Алекс, интересувах се за софийска мама, че мъж ми ми разправя как на един негов колега жена му и тя се подвизава при нас, че и те януари се сдобиха с бебе. Laughing

# 260
Ели - много ти е раздалечена горната от долната граница на кръвното - това е според мен (при долна 60, горната обикновено е към 100). Наистина пробвай с апарат за кръвно още веднъж - иди при педи най-добре.  Hug

# 261
Здавейте, това ми е любимия момент, дребния спи, аз съм с чаша кафе пред компа... WinkТази нощ се събуди чак в 6, вече втори ден заспива като отсечен вечер, ще видим до кога така и спи до сутринта.
Silvipl, ама и твойта е съкровище, как може въобще през ум да й мине да ти говори така, много е гадно. Sad
Ели, мила докато сте заедно все ще е така, търсете начин да се махнете от нея, да живеете отделно, иначе няма да имаш мира, ти сега за едно кисело мляко, ми после като почна да дрънка глупости на детето, докато ти си на работа.
Баба ми, лека й пръст, ни гледаше и двете със сестра ми, но майка ми какъв тормоз е изживяла, вярно, не сме били по градини, къщата оправена, сготвено, но сякаш не си струва, и отношенията с баща ми пострадаха непоправимо, защото той не винаги заставаше зад нея, а баба ми беше добър човек, но си спомням много често как говореше против нашите и ни настройваше, не знам защо го правеше, и аз все ги гледа накриво като малка, и все нещо ги мислех за лоши, представям си как са се чувствали...Айде стига вече чернотии, дано се оправят нещата при вас. Hug
Ох, и аз си мечтая за силикон, ама едва ли ще мога да си го позволя, те мойте са си достатъчно големи, ама малко да ме постегнат...не ми се носят вече тези кърмачески сутиени, много гадно изглеждам с тях, ще взема да си купувам нормално бельо.
Zimna prikazka, а 4-то секцио не можа, така ли?Ти си голям храбрец, дано има повече майки като теб, и въобще всички момичета, които сте с по три дечица.
Да ви питам вашите бебчовци плачат ли насън, моя днес сутринта нещо много тъжно сънуваше и така хлипаше душицата, че чак на мен ми се дорева.

# 262
  • София
Здравейте, Simple Smile
и моето бебоче съм го чувала да скимти жално на сън. - Сигурно сънуват, че им взимат млякото  Laughing
А иначе той спи от 23.00 до 7.00 часа всяка нощ и така е от както беше на 20 дни. Даже педиатърката ми казваше да го будя за хранене. #Crazy  Но за сметка на това през целия ден се кокори.

# 263
привет на всички!
мойта щерка дремна половин час и пак е на линия будна Laughing
Ели така както го описваш май е от напрежение което при теб е в повечко ,мисля че ще ти се отрази добре малко да смениш обстановката,къде живеят твоите родители да им отидеш малко на гости Hug
Фил скъпия се сети че ти е водил упражнения!той и на мен ми води еди УКП-та ама гледай до къде ме докара hahaha
Джули как да не те искаме за компания по кафета и разходки Hugкато нищо ще отскочим до Обеля

# 264
Добро утро!

Ели, вземи някакви мерки, върви на доктор, не е нормално да се чувстваш така.
Не е нормално и да те тормозят психически Confused

Моята свека пък е детска учителка.Ама от тия великите.Ние, дето не сме учили педагогика, как си гледаме децата-не знам.
Също обича да манипулира тоз, който й позволи.
Ханна като спомена за изпит се сетих, тя пък следи какви умения е придобил Преското Rolling Eyes

мимозке, сигуР си му събрала погледа по бански на някое упражнение Wink
Да му се ненадява човек, не приличаше на тип, който задява колежки Grinning

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 10:28 от ~Фил~

# 265
Eли ,това както го описваш е класическа паническа атака.

# 266
а забравих да се похваля че след вчерашната разходка Радито се прибра с нова пижама и чадърче за количката!
а моита свекърва е на добро разстояние от нас и се виждаме изключително рядко а по тел. всичко е ок Mr. Green
Филто нали знаеш тихите води са най-дълбоки че и той така Laughing

# 267
Ели, кураж! Не се давай!

Ewito, ми не смея вече четвърто секцио. Третата бременност трудно я износих Sad. Пък и искам да се върна на работа. Много си я обичам, нищо че мъж ми я счита за хоби Laughing (по финансови съображения).

И моята понякога плаче на сън, много е жалничка.

# 268
Здравейте от нас Hug
Ели, и моето кръвно е доста ниско но пък се чувствам добре Simple Smile Това твоето е сто процента от напрежение и притеснение.Може мъжа ти да поговори с нея все пак му е майка .
За бюста моят е голям и стегнат все още но след спирането на кърменето или след още едно дете което сме запланували в близкото бъдеще невярвам да остана с голям и стегнат бюст та моят сам ми предложи роди още едно и ще ти сложим силикон Laughing Аз по скоро ще имам нужда от силиконови подплънки за повдигане на бюста. bombsМоята най-добра приятелка скоро си сложи но за уголемяване Simple Smile

# 269
А аз май нещо не се чувствам добре...Снощи изведнъж се стряскам насън...не мога да дишам ..и не мога да си поема въздух..като че ли съм бягала бягала...и немога и да говоря...!!

Елинце, миличка  Hug
не знам дали тези апарати показват точни стойности - но това състояние ми прилича на нервна криза ....
също така не знам какви са ти отношенията със свекито, но може би трябва от там да започнеш ...
Аз лично също имах проблеми с мойта, НО от доста време съм дала да се разбере, че тази къща е моя , че нейния син и мой съпруг, че това дете е мое ... и че това е моето семейство 
с една дума много ясно й обесних на жената, че преди тя да стане баба аз съм станала майка и дали съм добра или лоша това няма значение, защото аз съм МАЙКАТА на това дете. Peace
От тогава ако се опита да ми каже някоя простотия отново обеснявам кой какъв е и къде се намира  Peace

Свекърва ми беше казала скоро, че много иска да гледа бебенце - Да си роди бе ...
Направо си и го рекнах .
Тя била захранила мъжа ми с ЯГОДИ  и виж какъв мъж станал  - О.К. -  Така си приценила, така си направила .
Аз ако реша ще захраня Мими с КОКАИНОВИ листа - тва си е моя работа , нали ?!
Който е имал деца си ги е гледал, който има сега той си ги гледа . Тва е положението .

според мен така се решават нещата, аз съм много директен човек и когато си кажа всичко в очите ми олеква, не си нося негативите в себе си и не се натоварвам ...

Дано да съм помогнала с многото си приказки .

Общи условия

Активация на акаунт