АПРИЛски термин с очакване лелеем – а други бебешори в прегръдките люлеем!

• 13 712
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
4естит син Никола на мама Криси
Желая и бързо възтановяване и много радост с беб4о newsm44 newsm51
Дано да имаме още беб4ета днес

# 151
  • Варна
Здравейте момичета   bouquet, аз се връщам от разходка до Паша дере-варненските мами ще ме разберат  Sad, защото една моя приятелка като ражда миналата година и беше почнала да преносва и отишла там, качила баира и на другия ден - хоп в болницата  Laughing Laughing!!! Та да видим сега  Rolling Eyes как ще се развият събитията !!!
 Благодаря на sisee за отговорите, май доста я натоварихме с въпроси, ама тя е много миличка и отзивчива  Crazy и какво да ни прави!!!
 А какво стана с mira max???
 Искам да питам мамите, които мислят да раждат в Майчин Дом Варна освен alokazia и dariq май щеше да  ражда там (но може и да бъркам) дали са им правили тестове някакви за поносимост към упойките ??? Защото на мен не са ми правили и не знам как стоят нещата!
 Aleks , аз до никъде не я докарах с мойта настинка-сутрин продължавам да съм си доста зле, но като че ли през деня май са по-добре нещата.....ама да не дърпам дявола за опашката  Mr. Green.....продължавам да набивам портокали и лимони и така....поне до петък, когато съм при мойто доки и ако не съм се оправила, не ме интересуват ни хомеопатичните й работи, ни нищо! Искам истински лекарства от които да се излекувам......
 Айде чао за сега   bouquet

ЧЕСТИТО НА КРИСИ!!!! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ НИКОЛА   bouquet
Да ти отговоря за Майчин дом- аз ще раждам там , но съм с планово секцио за 23ти април и предният ден ще отида за да ми направят необходимите изследвания Peace

# 152
  • София
Здравейте, момичета! newsm03

От днес отново съм сред вас Simple Smile Първо искам да ви благодаря за топлите думи и пожелания  Hug

Днес по обед ни изписаха и сега докато двете ми момчета (тати и син) спят дълбоко ( и шумно Wink ) се опитах да попълня пропуските в информацията от живота на априлската дружина за краткия период на моето отсъствие.

Както вече сте разбрали, при мен нещата станаха изведнъж и много бързо, за което съм много щастлива (нямах време даже да се шашна). Чувствам се чудесно, малкия Косьо и той. Каките са на върха на щастието Simple Smile Даже не им се ходеше на училище днес (за голямата с нейните компании това е много учудващо. Тя и болна да е не пропуска у-ще заради купона)
Е, имаше някаква вероятност да не ни изпишат днес, защото малкия жълтее повече, отколкото се очаква, но сутринта му направиха изследвания (ПКК и билирубин) и резултатите показаха, че можем да си ходим  newsm44. Честно си признавам - бая се притесних и вкиснах първоначално, но пък от друга страна си казах, че не е лошо да направят на детето ПКК. Докато излязат резултатите вече се бях приготвила психически да поостанем още, но адски се радвам, че не се наложи Simple Smile

Честито на всички нови мами ! Пожелавам им много здрави, весели и умни дечица!
  newsm51

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 18:00 от ВаняМ

# 153
ЧЕСТИТО НА КРИСИ!!!
ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е МАЛКИЯ НИКОЛА,
А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

newsm51 newsm51 newsm51

Добре дошла отново сред нас Ваня!  bouquet
С толкова помощници в къщи все си мисля, че ще имаш повечко време за форума!  Wink
Чакаме снимки!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 18:17 от Тiffany

# 154
  • Русе
Здравейте отново от мен и малкия Александър  Hug !!!

Първо да честитя на всички новообебили се мами   bouquet !!!На останалите пожелавам успех и леко раждане(като моето)  Peace

Нас днес по обяд ни изписаха и сега се нагласяме още един към друг .Малкия има голям апетит но аз имах малко проблеми с кърмата,обаче мисля че за сега ги преодоляхме.След малко ще се храним и после ще пусна малко снимки.Благодаря на всички за пожеланията   bouquet При първа възожност,ще ви разкажа с подробности за раждането(ако искате де )

За сега чао от нас   bouquet

# 155
Здравейте, момичета. Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания за нашата Поли. Ние вече сме си в къщи и постепенно се аклиматизираме. Бебка засега е послушна, но не се знае докога.  Laughing  Всички много й се радват, а Коко изобщо не се отлепва от нея.

Раждането мина много леко - всъщност, това беше най-лекото ми раждане. Към 4.00 ми изтекоха водите, приеха ме в МД в 4.40, в 9.00 ми сложиха система и в 12.15 Бебка изплака. Нямах никакви контракции и чак след като ми сложиха системата се появиха някакви много слаби контракции. И с тях за два часа получих пълно разкритие. Беше супер. А персоналът в родилното отделение беше просто забележителен. Не познавах никого от тях, но те се държаха изключително мило и внимателно, прикзвахме си с тях, въртяха се около мен и така неусетно дойде моментът Бебка да излиза навън. Сега едната акушерка ми е приятелка, дойде да ме види в отделението, поигра си с Поли.... Екипът се постара да нямам нито един шев, макар че аз ги карах да ми направят епизотомия, за да нямам разкъсвания.  Embarassed Изобщо имам само хубави спомени от болницата, а честно казано имах много притеснения преди това. Пожелавам на тези от нас, които още чакат своите бебета, същото леко раждане и прекрасно изживяване.

Честито на всички мами, които са се срещнали със своите рожби тези дни.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 18:46 от Пролетната Фея

# 156
  • в илюзия
Честито на мама Криси , да й е жив и здрав малкия Никола и много да я радва   bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли отново на обебилите се мами , айде пускайте снимчици в албума да им се радваме на малките съкровища

И сега аз да кажа утре ме приемат в болницата в 12 часа мноооого съм притеснена , чак ми се реве. Cry Понеже преносвам и плацентата ми е узряла , моя лекар ме иска утре в болницата и ще ми  предизвикват раждането с таблетка . Знам , че преди един ден обяснявахте на Верчо за предизвикването и аз уж си се успокоих , но сега пак съм се шашнала.
Колко време след като ми сложат таблетката започват контракциите?

# 157
Честито на Верчо и на Криси пожелавам им бързо възстановяване и много да се гушкат с малките бебоци.
 Теди спокойно мила,и на мен ми слагаха такава таблетка за предизвикване-не че подейства кой знае колко ама карай(от нея получих само половин сантиметър разкритие и няколко минути по късно слаи контракции  Joy),важното е да си спокойна и да напъваш здраво,ама много силно,когато ти кажат  Hug и всичко ще е наред,само трябва да бъдеш спокойна  Hug и ще чакаме добрите новини когато и да е.
 Сисее изпреварих те душко видя ли,много се радвамм че сте добре,че всичко е минало добре и че вече сте тук  такъв сладур малкия да го цункаш от нас с Кали.
 За Нои нито съм получила превод ,а съм в болничен от 04.03 нито пък ми се отваря тази страница в интернет.
За колограмите -аз оставих 10 в болницата ,но има още многоооооо за сваляне,ей много се ядосвах Първия ден в Болницата,колкото доктори и акушерки ме видеха,"колко кила си качила"- и аз 25-"лелееее ooooh! как си го допуснала това,как може да се угоявате така бе хора"  #2gunfire,пък аз видях къде къде по големи момичета и от мен,след това се шегувахме с момичетата там че сигурно затова ни държат на диета -защото вечерята беше "страшно голяма".
 АЗ пък исках да питам имате ли представа колко грама папкат мъниците,защото ние се храним според мен доста,ама тя не връща ,явно не и е в повече,пък на ядене си яде 70-80 грама. И през ноща се буди в 1 и после в 5.30-6 ,прри вас как е ?
 това за сега от нас  Hug

# 158
Здравейте отново от мен и малката Милена! Още нямам време да ви изчета,затова честито на всички родили мами  bouquet

# 159
Качих снимки в албумчето на Милена newsm51

# 160
Здравейте отново от мен и малкия Александър  Hug !!!

Първо да честитя на всички новообебили се мами   bouquet !!!На останалите пожелавам успех и леко раждане(като моето)  Peace

Нас днес по обяд ни изписаха и сега се нагласяме още един към друг .Малкия има голям апетит но аз имах малко проблеми с кърмата,обаче мисля че за сега ги преодоляхме.След малко ще се храним и после ще пусна малко снимки.Благодаря на всички за пожеланията   bouquet При първа възожност,ще ви разкажа с подробности за раждането(ако искате де )

За сега чао от нас   bouquet

Хей Съни, добре дошли! Радвам се, че вече сте си вкъщи!
...май е време и аватара си да смениш... Wink

# 161
  • Добрич
Честито на Криси и добре дошли на завърналите се мами!!!

Аз се върнах от преглед и въпреки падналата тапа,ми казаха че и другата седмица няма да родя .Не знам,лудница!

# 162
Пролетна фея колко добре е протекло твоето раждане(не,че аз се оплаквам де) Mr. Green

didimora аха.....изпревари ме Party аз незнам колко кила съм оставила в болницата (нямам кантар вкъщи) но ми се струва,че са доста!Имам още  за сваляне разбира се!

Моят също е голям лакомник,но не мога да преценя по колко грама изяжда на ядене Rolling EyesЦока десетина минути и заспива на гърдата! По това преценявам,че се е нахранил добре! на теб ти завиждам,че си поспиваш вечер между 1 и 5  Peace Ние още нямаме установен режим и засега ядем 2 пъти вечерта!

Мамита искам да ви питам.....нашата педиатърка ни каза да му давам чайче от шипка ,както и глюкоза (5%) за да се изчисти по бързо жълтеницата!Вие чували ли сте за тези методи newsm78

на необебилите се все още мамчета........искам да пожелая късмет и бързо възтановяване! Hug

# 163
Sisee за чайчето от шипка не знам, но иначе и аз давам глюкоза за жълтеницата smile3504

# 164
  • в илюзия
Ох до ей сега съм се ровила в интернет да търся информация за тези хапчета /аз даже не знам как се казва това , което ще ми сложат/ и чета много протеворечива информация , взех да се шашкам още повече. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт