Изобщо не бях забелязала, че като се обръща към мен ми вика "а-а-ама мамо, знаеш ли... еди какво си". Докато миналата неделя майка ме попита "Наско от кога заеква така?". Останах като ударена с мокър парцал. Само казах "той не заеква".
Е, заеква. Най-осезаемо когато се обръща към мен "м-м-мамо, ..." Стяга устнички и примигва с очички. Това е.
Имаше период от няколко месеца, когато удряше децата, е, отмина. Удрял е и мен, чувала съм, че в тази възраст и други деца го правят. Точно сега в тях бушуват толкова много емоции, но самоконтролът им е много малък. Смятам, че много добре усещаш правилния подход - повече внимание, игри навън да си изразходва енергията и пълноценно прекарано време с него. И аз трябва да правя същото с Пламен. Някъде бях чела, че особено момченцата (а защо, не беше обяснено) в най-ранна възраст трябва много да се гушкат и приласкават.
Аз всяка вечер до полуда си натяквам да съм по- спокойна и сдържана към капризите на Силия и... все не успявам
Много крещя, карам се. В момента, от 2-3 седмици, детето е в някакъв ужасен период, не е моето направо

Няма кръв, акото се нормализира, той не реве по цял ден от колики.
. Относно заекването- когато бърза да разкаже нещо и Ава запецва. Минавало ми е през главата, че може да е заекване, но като поразмислих реших, че преувеличавам