Гоблени-22

• 76 576
  • 551
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Понеже си повторих съобщението и не мога да го изтрия...
Само да се оплача, че нещо в последно време хич не ми върви с гоблените, все разшивам или пък нещо друго.... май трябва да ги зарежа малко и да го ударя на любов  : newsm78  smile3532 luvbed smile3505

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 18:08 от Ivanichka

# 211
И на мен ми хареса  Peace.Как се шие 1:1 или 1:4 Grinning

# 212
Ivanichka,видях,че и ти си дала за да не се повтаряме ги махнах моите,
определено вече и аз си я харесвам девойката и много леко се шие
^buba^,шия я на тонирана панама с кръсчета

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 16:13 от anonimka

# 213
  • sf
Понеже си повторих съобщението и не мога да го изтрия...
Само да се оплача, че нещо в последно време хич не ми върви с гоблените, все разшивам или пък нещо друго.... май трябва да ги рарежа малко и да го ударя на любов  : newsm78  smile3532 luvbed smile3505
ей туй вече е приказка  Joy

# 214
Ivanichkaпробвай с такава терапия може и да подейства Heart Eyesа между другото само ми разваляш организацията-от къде го изкопа тоя златен че сега да се чудя кой от двата е  по-по  най...
Анонимка благодаря за пощата Hug
кетри когато имаш възможност пиши на лични,за да не нахалствам  bouquet

# 215

Ох, къде го показахте този кон - моят син искаше да му го ушия преди време когато му свалих схемата от нета и беше в бъдещите ми планове, но сега като го видя пак и вика "хайде, хайде кога ще ми го ушиеш"  rotfImbo ...

gallaksia - хайде почвай го и да показваш как става, че и мен ме чака - няма начин  Hug

# 216
Малееее, как залитате по тези коне. Но както се казва- по-добре фалически символ, отколкото символичен фалос Embarassed Joy
Аз пък залитам по гейши Embarassed Mr. Green.
Аnt, гобленът ти с гейшата е невероятен! Това май е най-красивата гоблено-девойка, която съм виждала напоследък. Изненадана съм, че популярността на този гоблен не е поне колкото на Арабското момиче. Впрочем този малък вариант на мен ми харесва повече от големия.
Скоро няма да имам време да се посветя в тайните на еbay, то и карта нямам, та ще потрая. Току-виж съм завършила някой от започнатите ми 374674 гоблена.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 09:30 от Прасчо

# 217
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 hahaha hahaha
Цитат
по-добре фалически символ, отколкото символичен фалос   
Joy Joy

да не остана назад  Heart Eyes имам това
  Wink

# 218
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ С НОМЕРАТА НА КОНЦИТЕ НА ТОЗИ ГОБЛЕН НА "ЛАНАРТЕ".ИМАМ СХЕМИТЕ И КЛЮЧА,НО НЕ И НОМЕРАТА.

# 219
Добро утро поспалани! wavey Явно снощи сте пирували до късно newsm47 Айде от мен да мине , черпя ви по една събуждаща течност morning и ви желая лек и спорен ден   bouquet

# 220
  • в зоната на здрача
Прасчо,благодаря за схемата и на gesh-също,оказа се че си я имам ,ама кой да види Blush

venipuh ,ако откриеш ключ били го споделила с мен,много моля.. Hug

gallaksia,надявам се че утре вече ще изпратя и малката на детска и ще имам време да скоча до магазина,
ти пусни адреса и желанието на лични,не се притеснявай. Wink

# 221
  • Разпиляна във въображението
Здравейте. Аз почти приключих с "Пчеличката", но малко се забавих. Да ви се похваля. На 11 Април  родих втората си дъщеричка - Димана. Вече сме си вкъщи и в малкото свободно време ще се надявам да завърша проектите, с които се захванах

Почерпка от нас

# 222
Мириел честито  newsm32
Да ти е живо и здраво момиченцето   bouquet

# 223
  • Варна
Miriel, честито! Да ти е жива и здрава принцесата!   bouquet Hug

# 224
  • Плевен
Miriel, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава и да слуша. Чудя ти се как намираш време и да шиеш, като я знам моята как ревеше постоянно... Но това не е важно. Всичко хубаво и скоро да видим снимки  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт