Гоблени-22

• 77 086
  • 551
  •   1
Отговори
# 435
  • в зоната на здрача
момичета,виждам,че в "Хоби" има отделни теми за гоблени на различна тематика.
Аз напоследък се запалих по гейши и японки,обаче все не мога да намеря такива схеми ...
Та въпроса ми е може ли да се направи тема и на тази вълна и който има такива схеми да качи Praynig

То много теми ,много нещо ама няма кой да ги пълни..
Що ти не я пуснеш темата.. newsm78

# 436
  • в зоната на здрача
гейши..http://streamphoto.ru/users/janinar/

# 437
# 438
гейши..http://streamphoto.ru/users/ROSI43
                 http://streamphoto.ru/users/peperoni/59590/?page=2

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 12:34 от anonimka

# 439
Ох! Аз ,пак ,набързо Embarassed....нещо не ми стига времето напоследък....ама за нищо! Confused....само ви чета и се дивя....(да зема и да ви поФаля):"хвал ! хвал! Hug....добре се трудите!....много красотички! Бравос!!!!
Дъмпи,аз си харесах някои неща от тез линкове,но не мога да пазарувам Cry....дали има начин да ти пратя на теб парички,а ти да ми ги купиш и пратиш?(със всички включени разходи,разбира се  Wink)

# 440
зависи какво си харесала, че повечето неща ги няма вече. пиши ми на лс

# 441
То много теми ,много нещо ама няма кой да ги пълни..
Що ти не я пуснеш темата.. newsm78

ами защото всеки,който пуска такива теми показва схемите, които има...а аз нямам какво да покажа....в случая моето е по-скоро хем молба,хем въпрос...

а междудругото - намерих гейшата,която търсех

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 14:01 от tuly

# 442
Кетри едно хубаво линкче си пуснала с едно мнооого хубаво пейзажче ама нещо лупичката не ми увеличава схемите-дали има друг начин newsm78
http://picasaweb.google.com/banudesenler/EvBahEAlbM3

# 443
чучулигата,
а ти пробва ли да влезеш с ника си?

# 444
Аз ще боядисвам яйца днеска а утре-открит урок в детската градина ,после на зъболекар после на работа въобще на разпети петък ще ме разпънат от тичане.В събота съм на работа така че ще шия чак у понеделник   Cry
Кетри мила питам как се шие целувката щото ти ми я намери ,до твоето бебче не съм допряла нали си имам едно натюр вкъщи   Laughing пък и покрай вас се снабдих с толкоз неща незнам дали ще ми стигне живота да ги ушия  Mr. Green

# 445
Аз ще боядисвам яйца днеска а утре-открит урок в детската градина ,после на зъболекар после на работа въобще на разпети петък ще ме разпънат от тичане.В събота съм на работа така че ще шия чак у понеделник   Cry
Кетри мила питам как се шие целувката щото ти ми я намери ,до твоето бебче не съм допряла нали си имам едно натюр вкъщи   Laughing пък и покрай вас се снабдих с толкоз неща незнам дали ще ми стигне живота да ги ушия  Mr. Green

# 446
  • Варна
С пчелата Мая,напредвате ли,
да ми покажете малко ,че аз от вчера сериозно се заех с нея.
Аз съм доникъде - имах 4 от цветовете, с тях съм ушила всичко, но имам още доста.
Яйцата ще ги боядисваме следобеда, като прибера Симонка от яслата, че да участва и тя  Grinning А иначе, когато мога да си открадна минутки, шия, без значение кой ден е.

# 447
  • sf
аз се запалих по зеленчуците на Гжа Марулева, даже вече си предтавям как ще ми стоят в новата кухня,дето я мисля за догодина  ooooh! направо не знам как ще смогна с всичко, дето ми е грбанало окото  Thinking

# 448
  • в зоната на здрача
Ох..уморих се ,ама и яйцата боядисах,всичко свърших днеска и от утре ще го запразнувам вече.. Wink

Чучулиг..така си е качено,сорри че не съм видяла предварително и ги плеснах в темата ти..
Даже и с ника си, лупата не действа. Confused

mila mimi ,/брей че галенко.. Hug/
децата са за кръсчета,но ако не искаш не е задължително така да ги шиеш.
Давай 1:4,ще стане почти същия размер,малко зависи от панамата де..но 1:1 ще стане мъничко.

# 449
чучулигата,
а ти пробва ли да влезеш с ника си?
newsm78с кой ник-аз нямам регистрация в пикасата.Някои от схемите се увеличават но точно тази която харесах-не Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт