Време вече не остана, НОЕМВРИйка ще става майска мама!!!

• 16 061
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН pepipetia! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!!
Всички болнички дечица да оздравяват  Praynig
Ето малко снимчици от нас да не ни забравите: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204110&photo=164
Паролата е като на другите албуми.

# 121
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, pepipetia! БЪДИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ОЧАРОВАТЕЛНА ЖЕНА И МАМА! НЕКА ВСИЧКИ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ ПРЕЗ ТАЗИ ЕДНА ГОДИНА!!!

Иринче, честито зъбче на Мая! Представям си колко сте го чакали. И нашето първо изби доста късно, но и педиатърката ни каза, че така е по-добре. На нейния син също избили късно и сега му били доста здрави. Същото ми разказа и д-р Жекова от Окръжна.  Peace

Др. Дженд, благодаря за разясненията. Друго си е да знаеш точно как стоят нещата.

Мацки, хайде една среща в Зоо-то. Че после като станат двечки, не знам дали ще мога да ходя по срещи.  Wink

И всички болничета да оздравяват бързо!

Heart Eyes Hug  bouquet

# 122
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!  bouquet
КИЧО - ЗА ТЕМПЕРАТУРАТА ДЕНИ ТИ Е ПИСАЛА СВЕЩИЧКИ-И НИЕ ОТ ТЯХ НАЙ-БЪРЗО СВАЛЯМЕ ТЕМПЕРАТУРАТА ИЛИ НУРОФЕН.
ДАНО МАЛКАТА ДУШИЧКА БЪРЗО СЕ ОПРАВЯ Praynig
КЯЗИ,МНОГО Е ХУБАВ КААН,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!
ДР.ДЖЕНД-БЛАГОДАРСКО И ОТ МЕН!

# 123
  • София
Пепипетя, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Желая ти много любов, здраве и семейно щастие!!!

Момичета, какво ще кажете в петък вечерта да се срещнем в О' Шипка на Будапеща? Като час предлагам 19.30. Ваш ред е за коментари  Peace

http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?minx=198460&maxx=19993 … 733950&lng=BG

http://www.oshipka.net/shop.php

# 124
  • София
Верче аз съм за и за мястото и за часа!
Д-р Дженд мерси за разясненията аз също мислих, че има предкътници, а от друга страна ми се струваха големи зъбките и се чудех какви ще са тогава самите кътници! #Crazy

# 125
  пууу толкова писах днес и ми се изтри-нета ми е кошмар днес #2gunfire
    Мони ти не ми се обади а аз днес видях ,че си ми писала искаш ли да го отложим за сряда?
  Тали- става на въпрос за клуба срещу БИЛА Люлин-ВСИчКИ МАМИ И БЕБОЦИ СА ПОКАНЕНИ welcome
     Мони благодаряза паролката ето и снимки от градината коитпо качвам с малко закъснение и др:
        http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5603732
       http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5603745

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5603748
       http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5603761
        http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5603759 … sp;        И да ви се похваля -Ивко от 1 седмица е без БИБАААА
     честито озъбване на Мая-много да хапе и леко излизане на другите зъбета!
     Мами да ви питам вие колко време след изпращане на писмото си получихте играчките от пампер?
   Айде спирам утре пак!!!

# 126
Момичета благодаря ви за загрижеността и съветите HugНаистина свещичките вършат май най-бърза работа.Добре,че прочетох,че Дени писа за тях,то аз имам,ама ги бях забравила  newsm78
Клю,отваря ми се началната страница на снимка.бг. newsm78.Браво на Ивко за отказа от бибата,нали вече,е голям мъж HugМного готини къдрици има,малкият сладур.
Д-р Дженд ,мерси за разясненията

# 127
Благодаря за поздравленията от името на Мартина! Черпя виртуално за здравето й

Честит имен ден и на останалите празнуващи!

# 128
ПЕПИПЕТЯ,Приемаш ли закъснели поздрави EmbarassedМного здраве,щастие и късмет ти пожелавам!
Не съм писала от незнам кога,ама нещо ме беше хванало лудото Ленче.........Мойте оздравяха,пожелавам ви и на вас бързо здравеене.Незнам какво да ви напиша........Нещо не ми е дошла музата...Лека нощ!

# 129
То това за предкътниците от педиатърки в бг го бях чувала като израз, иначе и аз бях сигурна, че са си кътници...  Laughing. Мерси за професионалната вметка, д-р Дженд.
Абе забелязвам, че трупа нашия младеж един жълтеникав налеп по зъбите и се опитвам да му го чистя с четката и пастата, ама кой да седи мирен- дърпа ми четката от ръцете, засмуква я по средата на устата си и изобщо нямам успех... Доскоро му давах сам да се мотае с четката, но полза от това май няма...

Относно моята бременност- да чукам на дръвце, по- често забравям, че съм бременна... и слава богу че така я карам...
Днес чухме сърце- 160 удара в минута, ултразвук ни се полага чак след 16г.с., но поне вече знам че е истина, щото някак си досега се съмнявах да е вярна тая работа...
Данни ми взима цялата енергия, лесно се задъхвам и ме боли задника някъде източно от опашката чат- пат, но всичко е нормално. Не се оплаквам, въпреки, че ми се иска да не си ака в дайпера, или поне веднъж да седи мирен, докато го сменям...

Напоследък дребничкия спи добре нощем, но не и аз поради постоянни набези до тоалетната и до хладилника... незнам кога ще се наспивам, както едно време, сигурно, като остарея съвсем. Или... НИКОГА!?

Вчера бяхме на кръщене, на бебока на нашата кръстница, и Данни се държа като антисоциален елемент. В църквата спа, на партито рева и искаше да си събира камъчета навън, както и да строши един термометър. Бедната му бременна майка отново сума време можеше да вижда храната, можеше да помирише храната, но не и да я яде, защото тиранина иска само нея и никой друг... добре, че се нави да събира камъни с баща си... честно, срам ме беше от него и ми идеше да го натупам... После в къщи беше добричък като ангелче, и ме беше срам, че така си мислих...

Както винаги, госпожа София добре се наоплаква тука, ама поне ми олеква...
Ооо. Елито   bouquet!!! Радвам се че наминаваш Wink... Как е отбора?

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, pepipetia !!! newsm59ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ! newsm51

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАКА МАРТИНА НА lina_d!  smile3525ДА Е ВСЕ ТАКА ЧУДЕСНА И УСМИХНАТА !!! newsm18

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИ НА Мина ! smile3525 ДА Е ВСЕ ТАКА УСМИХНАТ И ЧАРОВЕН, ДА СЛУША МАМА И ТАТИ И ДА ПОРАСТЕ ХУБАВО ДЕТЕ !  Party Time

Последна редакция: вт, 15 апр 2008, 09:53 от iviche

# 131
  • Бургас
Честит рожден на пепипетя на патерици.Да си жива и здрава и много щастлива   bouquet

Честит имен ден (пак на патерици) на Мартина.Лина, нека твоята госпожица е все такава добра, умна и послушна кака на малкия Ради.Желая й много щастие!

И ние се включваме в отбора на болните.Днес след обяд пак ще ходим на лекар.В събота след обяд Велизар се събуди с конюнктивит (не знам правилно ли го написах  Embarassed) и Т 39.4 .Бях сама, сложих му свещичка Панадол и хукнах с таксита по лекари.Няма да ви разправям колко препатих и как се върнах разплакана, сама с детето в къщи!Както и да е...В крайна сметка Т беше еднократна и май е от зъбите, но не съм много сигурна.Горните кътници излязоха, но долните са пред пръсване  Sick Но конюнктивита си го имаме още.Снощи докато спеше започна и да кашля и вече направо не знам  ooooh! Днес ще го заведем на лекар и ще видим какво има.А и като гледам колко болни дечица има  - ужас  Sad Бързо да оздравяват всички малки душички че аман от болести вече  #Cussing out

И аз да питам за играта на Пампрес, че четох темета доста по диагонал  Embarassed До колко време след като пратя писмото да чакам?Ако някоя от бургаските мами е получила моля да каже.Аз днес ще пускам писмото най-накрая.Дано не са свършили играчките (или те не са до изчерпване на количествата).

Оооох оставям ви че трябва да работя  Tired

# 132
Привет и от мен в този мрачен и дъждовен ден  Hug

Честито  на патерички на Пепипитя и на Мартина   bouquet

Ние сме по-добре, кашляме значително по-малко, спим през нощта, което си е голям напредък. Надявам се съвсем скоро да преборим и кашлицата. На всички болнички бързо оздравяване  Praynig

mariya86 , дано и било от зъбки всичко и да сте добре. Стискам палци!!!

За играчката от Fisher Prise - писмото го пратих на 18 февруари, на 28 март благополучно ми пристигна жирафчето  Peace На 02 април пуснах второ писмо ще видимкога ще пристигне ...

Май е това, пожелавам приятен ден и по-малко дъжд   bouquet
 Heart Eyes

# 133
Привет и от мен!
Честито на патерички на всички празнували.
На болничките да оздравяват!
Ние (да чукна на дърво сме добре) но си изкарахме и ние сополи с кашлица около никненето на 4 кучешки зъба и за капак ни хвана ротавирус, та и аз по спешност търчах с таксита и ни прибраха за 5 дена в болницата. Но контролните прегледи и резултати показаха че сме добре и само чакаме времето да се оправи и да сме по разходки.

# 134
Мария, много бързо си получих играчката - може би 2-3 седмица. Дано  и вашата дойде скоро.

Много болнички деца има май - да оздравяват по-бързо и да тръгват по разходките!

Да не забравя честито първо зъбче на Мая! Да нареди и останалите като бели бисерчета.

Ради днес падна от стол в кухнята - цицината не е голяма, но беше много кисел и приплакваше дълго време - предположих, че го боли главата и му дадох панадол. После се разходихме и сега го чакам да се събуди - дано не е пак кисел.

Днес моето момче ме накара да се чувствам неудобно, но пък ми беше и много смешно. Спрели сме в центъра на Бургас - има пейки и други майки с деца. И нашият като се покатери на една пейка, аз бдителна - да не падне, уж стоя до него и по едно време го виждам как протяга ръка и пипа голия кръст на една друга майка. Той обича голичко да пипа и въобще не му направи впечатление, че се е лепнал за непозната жена. Посмяхме се.

Общи условия

Активация на акаунт