Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 811
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
МНого сладък Васко !

# 271
Благодаря Ви момичета Hug

# 272
MDimitrova, честити ви зъбчета - леко изникване на останалите  tooth
kallii, честито христианче! Разгледах и старите ви снимки ( надявам се да нямаш нищо против ) Много сте хубави  dancing В албумчето "Малък Васко" в кой месец си?
До сега пера дрешките на малкия с Тео Бебе, но мисля да си взема Персил Сенситив, или пък Сано  newsm12 , но определено ще има промяна.

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 16:16 от ledenata

# 273
Васко- хубав, но и мама не се дава Simple Smile
Честит Ви християнин, Kallii !

# 274
Привет, момичета!
Ние вече имаме нужда от проходилка, но тъй като не очаквам да я ползваме много дълго, ми се струва излишно да купувам нова. Затова ако някой има излишна, нека ми пише на лични.
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 275
Момичета,много ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори!  bouquet
MDimitrova,честито ви зъбче! Hug
Kallii,честито кръщене!Много ти е хубав малкият мъж Hug

# 276
Мамчета, искам да ви запозная с едно решение на кмета (за мамите с дечица в д.градини),
което решение изобщо не е известно на тези, които имат нужда от него!
Значи в нашата градина ми връчват молба, която да подпиша "доброволно",
че детето ми няма да посещава един месец градината newsm78. Аз питам в коя градина
ще приемат децата за този месец (както е било всяко лято) и отговорът беше - няма такава градина!
Може би има и други, които вече са подписали такава молба, ето наредбата на кмета по този въпрос:
http://www.gabrovo.bg/Read.php?id=2022

# 277
# 278
kallii, честито христианче! Разгледах и старите ви снимки ( надявам се да нямаш нищо против ) Много сте хубави  dancing В албумчето "Малък Васко" в кой месец си?
  Там съм в края на деветия месец, два дни преди да родя Mr. Green 
Васко- хубав, но и мама не се дава Simple Smile
Честит Ви християнин, Kallii !
Ех,повдигнахте ми самочувствието, мерси Grinning

# 279
  • Габрово
Dery, в градината на сина ми на таблото за инфо за родителите са сложили копие от тази заповед на кмета /вчера/. В началото на седмицата подписвахме, че "има кой да гледа децата ни" през август. Вчера говорих с една от учителките на малкия по въпроса. Конкретно за неговата градина положението ще е следното - ремонта ще се прави поетапно, като децата ще се местят от помещение в помещение, групите ще са сборни естествено, но ако се наложи ремонт на кухнята ще трябва да затворят градината докато трае той. Дадено е право на директорите на градините да решат нещата в зависимост от индивидуалните нужди и особености на тяхното заведение и деца. Слава богу, че майка ми се връща от чужбина за лятото и ще гледа малкия

Linofrina, за съжаление е такова положението. Май се поддържат само зелените площи в Центъра. Ти да видиш какви дворове на училища и детски градини има ... джунгли. Те обаче са грижа на директорите им. Пример мога да дам с дворовете на 11- СОУ, детска градина "Слънце" /зад блок Здравец/; тези ги виждам всеки ден. С радост обаче забелязах, че вчера косят зелените площи около блока на родителите ми /срещу 11-СОУ/. Тревата беше станала до коляно и като видех малкия да се завира в нея ми се изправяше косата. Дано да бръмнат на повече места, ако не на всички.  

# 280
И аз да се намеся, че ми прикипя вече.
В понеделник бях на род. среща. Едва ли не ни изнудиха да подпишем тази декларация за почивката през август. Предполагам, че поне 50% от майките имат алтернатива за през лятото, но това не решава въпроса. Не, че аз не мога да си гледам детето (защото съм по майчинство - както ми изтъкнаха госпожите), но защо винаги тр. да се съобразяваме с исканията на учителите. Заплатите им увеличиха, платеният им отпуск е двоен, не си вършат качествено работата (визирам лично госпожите на Кико), юркат родителите за щяло и нещяло и после пак някой им е виновен. На всичкото отгоре тази така наречена възпитателка вчера ни каза с на мен с мъжа ми, че "като сме си правели децата, да си намираме начин да си ги гледаме". smile3514 smile3514 Да се благодари, че бяхме от другата страна на оградата, че ...... не отговарям fight fight
Сега са ни дали по 1 листче, на което да напишем, че детето няма да ходи август на градина. Но няма да стане. Мислех да го гледам. Най-вероятно няма да ходи. Но това ще го разберат на 1 август.
Направо съм бясна.

И искам да се извиня на тези, които имат нещо общо с учителската професия. Все пак - всяко правило си има изключение.

# 281
  • Габрово
MDimitrova, в коя градина ходи Криси?

Според новата заповед на кмета градините не трябва да затварят през лятото.

# 282
В Мики маус.
А това го разбрах чак късно снощи. Затова се карахме толкова с госпожата. Те си премълчават - ако мине номера

# 283
Хайде в новата лятна тема    grinning039

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301336

# 284

Общи условия

Активация на акаунт