Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 876
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Честит имен ден на Гого на deni_k и Гого на val79    bouquet
Да са ви живи и здрави!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Hug

# 151
Честит имен ден на двамата Гоговци, наши съфорумци, да сте ни живи и здрави, много умни и послушни Heart Eyes

# 152
Честит имен ден и от мен bouquet да им е славно името и със здраве да си го носят!

# 153
Честит имен ден на всички именници,
да им е живо и здраво името!!!

# 154
Здравейте момичета,       Hug Hug Hug
Честити рождени и именни дни на всички които празнуват (със закъснение)!!!
Днес сме на първия си преглед  Party Party Party    в тая новата клиника на Еса - хем ще я видя що за чудо е, че до сега не съм ходила.
Я да ви питам - за питката изчетох много неща, ама само едно не ми стана ясно - аз ли трябва да я меся или някой друг и кой да е той (навсякъде пише различно)    Thinking Thinking Thinking

# 155
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Стефинка, каква е тази нова клиника на Еса????? При кой лекар сте?

За питката на 40-тия ден- лично аз не съм правила този обичай. Бих ти препоръчала да си поръчаш питка от магазин на Хлебозавода- правят ги супер и са много красиви..

# 156
Ами клиниката е "Сиас"
Ето линк:
http://cic-bg.org/medic.html
При д-р Рафики сме!!!

# 157
Не съм знаела, благодаря ти за информацията. Това частна клиника ли се води или работи по Касата?

# 158
по касата е    Peace Peace Peace

# 159
охо тя станала вече хайде кажете отзиви
хубаво ли е вътре
къде се намира точно
/ беше преустройство  на детска градина в медицински център / 

# 160
Ами какво да ви кажа - много ми харесва на мен, даже се замислям да си сменя и моята лична там
Новичко, чистичко - да ти е приятно като идеш, а не да ти мирише на "болница"
А и от отношението на тея жени - педиатърката и сестрата - съм просто възхитена - много съм доволна    Hug Hug Hug
Намира се на Еса на ул. Чумерна има една детска градина - то е прилепено до нея точно - влиза се отзад

# 161
момичета знам че преди време се разискваше темата за домашни помощнички, бавачки и т.н
трябва ми домашна помощничка и бавачка да може всичко да прави да чисти глади подрежда простира готви и в паузите или когато аз кажа да се грижи за някое от децата ми
работното време от 8 до 17-18 ч
събота неделя почивни
евентуално инцидентно може да се наложи някоя събота или неделя / в изключително редки случаи /
заплащането ще е супер добро
искам момичето / жената да е до 35г максимум/

Райка, сега ти видях линийката за бебето, че то не останало  Hug. Дано е мома този път  Praynig, надявам се че това искаш де ...  Rolling Eyes

bouquet

..., за бавачката мога да попитам една приятелка, тя си търсеше работа има две момиченца и е супер домакиня  Peace.Пиши ми на ICQ ако искаш  Hug

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 19:24 от TheaFea

# 162
Стефинка, сподели колко сте наддали, как сте?

# 163
Привет на всички мами! Ние малко погостувахме на родителите ни, затова се включвам чак сега!
Deni_k   , не се притеснявай, все не се отдава да се запознаем на живо, но скоро и това ще се стане, надявам се Simple Smile
Христо опита малко от гергьовското агне и ризатото към него, беше много доволен, както и от козунака.
Навярно ще ни никнат нови зъбки, че днес бяхме много кисели и ревливи на моменти. Направихме голяма пауза- цели 4 месеца от последния, втори зъб.
Лека нощ на всички и до скоро Tired

# 164
stefinka,вие доволни ли сте от д-р Рафики?Май вече ми е време да се ориентирам към педиатър,а нямам никакви впечатления Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт