Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 863
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
stefinka,вие доволни ли сте от д-р Рафики?Май вече ми е време да се ориентирам към педиатър,а нямам никакви впечатления Rolling Eyes

Да наистина доволна ли си от Рафикито, за нея честно да си кажа нищо хубаво не съм чувала, в началото се държи страхотно но после почвала да си измисля несъществуващи болести - на една позната й беше казала че бебето ще е ненормално защото надавало много бързо и било с много голяма глава - беше се  #Crazy побъркала милата къде ли не го водиха по какви ли не изследвания. Нищо му няма на детето живо и здраво че и по умно от връстниците си излезе. На една моя колежка пък беше казала че детето е с непоправими увреждания на краката и че нямало да може да ходи - познайте как бяга сега това дете.
Надявам се това да са единични случаи но поразпитайте пак за  нея - и аз се бух насочила към нея и то именно заради клиниката (че ни е на един хвърлей разстояние) ама се отказах.
Инъче за клиниката и аз чуха само хубави неща - други педиатри няма ли там, говореше се че Савчева ще бъде там ама май като стана зам. кмет и се разсъхна работата.

Ходихме на консултация вчера - момичета отглеждам гигант в къщи   Mr. Green  тежим 5.470 и е 60 см. а е  на 50 дена. Като 3 месечно бебе е - луда работа, кака й на 3 месеца беше 4.800 - само това ме държи да не се откажа от кърменето честно да си призная  Embarassed

Сега отворих линка който е дала Стефинка и там пише за д-р Савчева, наистина ли дава дежурства или е стара информацията?

# 166
Ами ние на един месец бяхме малко над 5 кила  #Crazy #Crazy #Crazy
Ами ми е много добре такъв шишко, че не ме е страх да го размятам.

Синеок ще ми е милия - а аз съм със зелени, а таткото с кафеви очи.    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
С много гаде запек сме и тука правим разни  гадни процедури    ooooh! ooooh! ooooh!

Ами за сега съм много доволна от Рафикито, ама само на един преглед сме били и незнам за професионализма, ама отношението е ОК и ни отделя доста време. Прегледа ни беше 1 час и 20 мин.
ей го на:

# 167
Стефинка страхотен сладур си имаш. Ваничката в която си го снимала каква е и от къде си я купила

# 168
Райка,
Мерси
това с ваничката беше голям филм.

Обикаляхме цял ден да търсим и никъде нямаше такава анатомична и всички продавачки ни казваха, че вече излизали на нови цени и били по 75 лева и т.н.
И накрая намерихме в един магазин за колички, който е като стигнеш до Кенвело и завиваш в уличката - точно на ъгъла - незнам дали го обясних разбираемо, ама............
Само там имаше такива, на които да им пасва и стойка!!!
 Hug Hug Hug
Нашата беше 45 лв. със стойката.

# 169
Относно клиниката - д-р Папазова е там също. Аз мислех да записвам Калина при нея, но ми направи едно изказване, с което немога да се съглася, още повече, че е отречено от други лекари и така...отказах се от нея... А ми беше фаворитка. Пък и двете със сестрата ме гледат леко с надсмешка, защото още кърмя, а Калина я посрещнаха с думите: "Я, ЕТО ЕДИН БОЗАЙНИК" - трябваше да прозвучи като добронамерен хумор, но не би...

# 170
Относно ваничките, преди една година и ние имахме проблеми с намирането на анатомична, в цяло Габрово нямаше, че моя мъж  накрая реши  да провери в Севлиево и безпроблемно накрая си я купихме, наедно със стойката. И нашата тогава излезе 45 лв. 6 месеца по късно видях в Габрово и ми казаха , че на Чиполино са по-скъпичкия вариант. Супер са анатомичните ванички, не съжалявам , че си купихме такава.. Много е удобно. Моя мъж си къпи детето още от раждането самичък, аз поливам отстрани Grinning  А относно кърменето, доста вода трябва да изтече, че накрая докторите да влезят  в 21 век

# 171
kallii i stefinka,искам да ви питам нещо-тези анатомичните корита колко време могат да се ползват,3-4 месеца или повече?kallii сподели,че е много доволна,stefinka и при теб ли е така?Питам ви,момичета,защото ще започвам да пазарувам за бебка и знам,че с вашият споделен опит пазарът ще е най-ползотворен. HugБлагодаря ви предварително!  bouquet
P.S.-Мислите ли,че е рано да пазарувам бебешки неща-в средата на седмия месец съм?

# 172
За анатомичната вана - ние сме с такава и сме много доволни. Все още къпем Рая в нея и като гледам, още дълго ще се ползва.

desi i dido, изобщо не ти е рано да пазаруваш, време е ! Peace
Аз започнах в началото на 6 месец. Wink

# 173
linofrina,mersi!  bouquet
Просто не знаеш как с тези си думи отприщи началото на най-прекрасния шопинг в живота ми! Laughing Hug

# 174
desi i dido, ако ти доставя удоволствие - нама защо да си го спестяваш!!!
 Hug Hug Hug
Ти при кой лекар си на консултации?!?

# 175
desi i dido, аз се развихрих вече с пазаруването, че нямам търпение. А термина ми е средата на август. В началото си виках айде да мине и този преглед, айде да мине и това и онова, ама после като ме ухапа кучето... Не че съм купила много неща, но пък направих вихрено проучване по магазините  Grinning  Това ми е и стимула да се разхождам, че иначе много ме мръзка.

За ваничката и аз се чудих колко време може да се ползва, даже почти се бях отказала от анатомичната, защото ми се струваше, че ще мога да я ползвам малко. Ама ме убедихте  Peace

# 176
desi i dido, тръпката е невероятна! Шопингът за бебе е едно от най-страхотните неща, които съм правила през живота си Heart Eyes

drugoselec, анатомичната вана е голямо удобство. Освен че ще се ползва дълго, ще можеш да си къпеш бебето сама от самото начало. Peace

# 177
     Моя син вече  е почти на 1г и 4 месеца, и все още си я ползваме същата ваничка, много хитро и удобно е измислена, от едната страна е за малкото бебенце, а от другата страна за вече седящо дете. Раждането ми беше тежко и както вече споменах, мъжът ми къпеше детето  съвсем самичък от новородено.  А той самият за пръв път виждаше толкова малък човек. Много е удобно. Аз самата , като вас се чудех , но това е  една от най-добрите покупки, в помощ на родителите , та и  в удобство на малкия човек. Wink

# 178
аз досега анатомична ваничка не съм имала, но децата си винаги съм ги къпала сама ...
смятам че е въпрос на организация, в която анатомичната ваничка е страхотно облекчение
така или иначе когато Владимир беше на около месец т.е към декември 2005г къпем го в стаята тоест къпя го аз а големия ми син тогава точно мъжа ми не беше в стаята но иначе и той се вреше там и уж да помагат .... само всяват смут да ви кажа
та
ваничката за коята говоря е така наречения шкаф ваничка не е анатомична обаче нали стойка отдолу рафтчета дъска за преповиване .... дааа .... голяма тъпотия да не вземе да си купи някой много е смотано
та големото дете се мотае наоколо и уж помага подава шампоан и това онова но си играе повече де шляпа с ръце във водата на бебето него ли да гледам дребното ли и .... тъкмо изваждам малкия и се обръщам да го слагам на хавлията на спалнята и се чува едно шляяяяяяяп
големия какво барникал и уж да вдигне дъската за преповиване върху ваната но как я закачил и тя се изля цялата в спалнята стана само рафтчета и чудеса и отдолу после половин час не можем да подсушим водата .....
от тогава всички къш и се оправям сама
и други "случки" от много помощници мога да разкажа ....

# 179
stefinka,по принцип съм при Милчева,но...само по принцип,ходя и на частни прегледи при друг лекар.Защо,имаш ли нещо в предвид?
drugoselec,този момент с обикалянето и оглеждането по магазините и аз го имам,първа пушка съм,много е приятно,наистина Grinning.Но съм сигурна,че ако го комбинираш и с пазаруване ще стане невероятно.За това-започвам,особено след вашата подкрепа не мисля,че нещо може да ме спре. Hug

Общи условия

Активация на акаунт