Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 851
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
kallii,на коя марка е вашата ваничка,защото аз май не съм виждала такава-за бебче и за по-голямо детенце.
Райка,мерси за съвета,ще се поуча от твоя опит! Wink
момичета,сигурно всеки ден се виждаме по центъра,а...Аз познавам само една от вас(или поне така си мисля) и то с нея се запознахме първо в този форум,а после се срещнахме. LaughingБеше много забавно,а и тя се оказа страхотен човек Hugt_nestarova-радвам се,че те познавам.Та мислех си-бих се радвала ако имам възможност да се запозная и с други от вас  bouquet

# 181
И моята ваничка е такава - анатомична. Много съм доволна, голямо удобство ми е.
desi i dido, не съм kallii, но да ти отговоря - ваничката е такава, че от едната страна е за излегнато бебе, което не стои седнало самичко все още, а от другата си страна е подходящо за седнало човече. На снимката, която е дала stefinka много добре се вижда това.
Ние си боледуваме тука няколко дни, даже и в болницата лежахме.  Praynig Дано всичко това да свърши вече, че се измъчи животинчето ми.

# 182
Какво!!!
Тя мойта ваничка такава ли е бе???  #Crazy #Crazy #Crazy   Пък аз незнаех - добре, че сте вие да ми кажете    Embarassed Embarassed Embarassed
И какво значи от другата страна като порастне ще го слагам седнал?!?    newsm78 newsm78 newsm78   
desi i dido - ще се радвам да се запознаем - само свиркай    Wink Wink Wink   Ти къде живееш?!?
А пък за лекаря едно ще ти кажа - раждай с уговорка щото си е е............ло майката...

# 183
ledenata,какво му е на малкото човече,нали не е нещо сериозно!? Cry
стефинка,супер! HugКакто се досещаш на този етап аз съм свободен човек,много свободен дори бих казала. GrinningАи живея в широк център,така че кафетата са ми близо.За това ще се съобразя изцяло с вас,при вас е доста по-сложно.Така че когато имаш време пиши ми на личния  bouquet

# 184
stefinka, всички вани са такива. В средата имат нещо като ограничител за крачетата, когато бебето лежи от едната страна. От другата страна на ограничителя ваничката е по-дълбока и широка, там детето стои седнало. Ето защо може да се ползва дълго време. Peace

Вчера най-после направихме прощъпулник на Рая - май ще става бандитка или полицайка и парите сами ще й се лепят по ръцете hahaha hahaha

# 185
linofrina,радвай се,детето няма да остане гладно,такива хора оцеляват в този свят LaughingВиж как добре се е ориентирала от малка още  bouquet

# 186
Здравейте мили момичета Hug
Аз съм една бъдеща мама от Габрово  Hug, отскоро ви чета, а сега се осмелих и да пиша Simple Smile
Имам няколко въпроса относно раждането в нашата болница - в Габрово: Има ли мами раждали планирано секцио тук, защото аз ще съм с такова? На консултации ходя при д-р Анчева и се чудя дали да си направя уговорка с нея - тя да ми направи операцията? Нямам представа колко ще ми струва евентуално това? Ако може някой да сподели опит по тези въпроси за раждането ще съм ви много благодарна!  bouquet Или ако може да ме посъветвате да си избера друг лекар, ако сте били доволни от него PeaceТерминът ми е на 21 септемрви, но аз вече мисля за това и малко се притеснявам...
Благодаря  Hug  bouquet

# 187
Ако ще си наистина с планирано секцио няма да ти се наложо да плащаш - тя лекарката просто ще те извика когато е на смяна и ще те среже - най - много да почерпиш после!!!
Поне аз така знам от момичетата, с които лежах в болницата!!!

# 188
Стефинка, мисля , че вчера се видяхме в градинката до Библиотеката. Беше седнала самичка в началото  и после пристигна още една мама, с мъниче. С моя синковец бяхме до цветята  в центъра на паркчето Simple Smile

# 189
Да бе Кали аз те познах и ти се усмихнах, ама ми беше неудобно да те заговоря    Embarassed Embarassed Embarassed

# 190
Bonbonche, аз раждах с планово секцио при Анчева. Тя сама ме остави да си избера датата в седмицата преди термина, но моят избор случайно съвпадна с ден, в който тя беше на смяна сутринта. Ако нещо те интересува, питай на лични. Доволна съм от докторката.

stefinka, сега като ти видях новата снимка на аватара, май се сетих, че вчера те видях сама в градинката до театъра.

# 191
Да бе Кали аз те познах и ти се усмихнах, ама ми беше неудобно да те заговоря    Embarassed Embarassed Embarassed
      Mr. Green Другия път аз ще те заговоря Peace

# 192
Много благодаря за бързите отговори stefinka и Linofrina  bouquet Hug
Linofrina, пиша на лични Peace

# 193
за тези които не ме познават .... няма как да ме сбъркате
аз съм една с огромен щръкнал напред корем която ходи с две деца 
описах се брилянтно 

# 194
Здравейте момичета,
ще ходите ли утре на карнавала?
Ние с Мишето ще ходим от 14 ч, че от детската градина ще пеят някаква песен при бате Енчо, пък после Рая като се наспи ще дойдат с баща си.

Общи условия

Активация на акаунт