Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 830
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Райка супер си изглеждаш- мацка от всякъде.

PEPANPтам на линия сме и ние още от 14.00 часа.

# 196
И на мен ми се искаше да отидем при бате Енчо,
но в 14,00 ч. спим Laughing
Но за карнавала ще се класираме Peace
Приятна празнична събота ви желая  bouquet

# 197
Ходихте ли на карнавала?
Това топче, което гърмеше разплака ли и вашите бебоци? #2gunfire
Имам два повода да почерпя:
днес на 18-сти синът ми става на 3г., а вчера 17-сти станах леля!!!
Много съм развълнувана!!!

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 01:43 от Dery

# 198
  • У дома... някъде
Дери,да ти е живо и здраво синчето и много да ви радва,нека расте в много щастие и радости!И честито,лельо!Много късмет на малкото човеченце!

# 199
  • У дома... някъде
Ние не ходихме точно на карнавала,тъй като бяхме на сватба. Party LaughingНо погледахме мъничко поне,тъй като имаше малко време до ресторанта.Нещо интересно да сме изпуснали освен че топчето и нас ни изплаши,какво остава за децата ooooh! newsm78
Дайте някоя снимка от карнавала,че ми се гледа нещо Hug

# 200
Dery, честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав!
  bigdance2 newsm59
Ние ходихме на карнавала, тъй като Михаела участва първо при бате Енчо, пък после и в шествието.Рая дойде с баща си и се държа доста прилично, явно сънено още детето Joy

# 201
Dery,честит рожденик!Да ти е жив и здрав!  bouquet

# 202
Пуснах няколко снимки от карнавала в албума габровки 3 саhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=222909

# 203
dery,Честит ти рожденик!Да ти е жив и здрав,много да те слуша.И честит племенник,и той да ви е жив и здрав и да радва цялата рода!  bouquet

# 204
Много благодаря на всички за пожеланията!!!  bouquet
Партито беше лудница и ми се наду главата Laughing

# 205
Здравейте мами, ние тази година видяхме само началото на карнавала, и сложих няколко снимки на http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=222909. Догодина- повече, надявам се... А сега- лека нощ на всички с пожелание за много спокойни дечица Simple Smile

# 206
Ledenata, чак сега видях заключеното албумче в габровските снимки  и разбрах , че се виждаме всеки божи ден в градинката, защо не си ме закачила Simple Smile. Другият път аз ще го направя, стига малкия да не беснее на "n" степен.  ooooh!

# 207
 smile3533 

P.S. Честит ти рожденник, Dery, и честит племенник, много здрави и щастливи да растат!

# 208
Дами продавам  ето тази количка /PLAY S4/, за който се интересува :

Има дъждобран, който става и за двата варианта, чанта, адаптори за столчето-кошче, втора подложка за летния вариант, махащи се колела и предно въртящо се на 360'.Подарявам и лята количка към нея тип чадър и весела музикална играчка спирала на giordani, която става и за коша и за летния вариант.Количката е супер проходима, дават я за трудни терени, детето не усеща нищо в нея гаранция!Има много предимства т.е. всички за елитна количка!

за деца от 0 до 36 месеца

● триколка с предно двойно въртящо се колело на 360º, единични задни

● възможност за монтиране стол за автомобил от 0 до 13 кг.

● голям кош за багаж

● удобна спирачка на дръжката

http://www.casualplay.com/

В Малечко само летния вариант е 970лв., коша-стол е 400лв., чантата е към 100лв. и тя  и т.н. ... . Моята цена за всичко е 470лв., мисля че е повече от добра, все пак количката е ползвана, но без съществени забележки. Ако някой се интересува телефоните ми са : 0886 33 11 95 ; 0989 710 991; 87 01 68 - Кристина  Peace

# 209
Момичута, днес моето голямо слънчице става на 5 години!
Ето една виртуална почерпка от мен:

Общи условия

Активация на акаунт