Великден наближи и Габровските деца ще преядат със шарени яйца

• 13 815
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
PEPANP, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet
Много усмивки и щастливо детство!

# 211
PEPANP,честита рожденичка!
Да е жива и здрава!  bouquet

# 212
Честит рожден ден на Михаела на PEPANP , много здраве и щастливо детство!

# 213
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Hug

# 214

Честита рожденичка, PEPANP! Да ви радва много!

# 215
  • Габрово
Честит рожден ден на адашката! Желаем й здраве и щастливо детство! PEPANP, много сладка чушка е била на карнавала!

# 216
Мили мами виждам , че повече от вас са вече такива. Аз питам има ли такива които те първа ще са? Аз скоро видях заветните две чертички и ви моля за съвет при кой гинеколог да ходя на прегледи. по принцип съм ходила при д-р Михова за профилактични прегледи, ама нейния видиозон ми се вижда доста старичък... та незнам. Д-р Ангелов пък май няма договор с касата. За инцидентно додене става да си плащаш, ама за това което ти се налага. От кого сте доволни и има ли някой да е раждал с епидурална упойка ?

# 217

PEPANP,честита рожденичка(със закъснение).Да ти е жива и здрава,много да ви слушаи радва!!!  bouquet
Sunrice,здравей!И аз съм в очакване скоро да стана мама,също като теб. Simple SmileЧЕСТИТО!!!За лекар-не мога да ти дам съвет и на мен ми беше много трудно да си избера и в крайна сметка не мисля,че съм направила правилен избор.Дано ти успееш!Честито още веднъж и успех Hug

# 218
Desi i Dido моля те кажи при кого ходиш за да събера мнения. Не мисля , че някой може да ти навреди. Все пак един човек от един лекар може да е доволен, а от друг не. Ако те притеснява ми прати мнението си на лични. Наистина ще ти бъда много благодарна. В кой месец си?

# 219
Само за протокола Wink аз съм доволна от Колева Peace

# 220
и аз за протокола
ходя при д-р Митев
работи и с касата и без касата
в смисъл като му кажеш че всичко ще ти е с направление лев няма да ти поиска
като кажеш че искаш така наречената частна консултация вече си си платено
между другото не съм чувала друг освен него да прави тези изследвания / те са платени и по желание де / тези които да показват така наречените рискове от гадни болести и малформации при бебето в ранен етап - кръвно изследване - изпращат го в Сф прави се в 16-та седмица приблизително ....
но аз няма как и да чуя тъй като ходя само при него ...
мисля че всеки ще ти свърши работа
мисля си обаче че така наречените консултации от касата ти поемат само два или три видеозона и тези изследвания кръв и урина които са 4 лв  и се правят 3-4 пъти максимум
но повечето са с направления пък като искат допълнително видеозон си плащат само за него
мен на всяка консултация ме гледа на видеозон, то иначе само трябва да те претегли, кръвно, и мери със сантиметъра ....
иначе разправят че той в сравнение с другите доктори вземал най скъпо за прегледи и др.

# 221
аз съм раждала с епидурална упойка и сега ще раждам така след месец приблизително живот и здраве
за д-р Михова имам мнение което бих ти казала само на лични ако се интересуваш

# 222
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Моят гиниколог е д-р Анчев, много съм доволна, но много майки, много мнения!3

# 223
Хайде и аз да зикажа мнение по темата
Понеже раждах 24 часа и имах удоволствието да засека всички смени и да се "запозная" с всички лекари ще ти кажа само, че добро отношение видях от доктор Ангелов - беше много човечен.

И разбира се Михова, за която има толкова противоречиви мнения, но тя си ми беше наблюдаващ лекар и тя ми направи секциото и много много й благодаря за грижите, които положи за мен и за вниманието!!!
Аз лично съм доволна от тях двамата
Друселката май и тя ходеше при Михова и тя да каже - мисля че беше доволна
А видеозона й е стар, ама к'во от туй - то каквото трябва си се вижда + това те гледа всеки месец!!!

Това са моите впечатления

# 224
И аз да се включа  Wink

Много съм доволна от др. Анчев, той е моят гинеколог въпреки това не се случих при него втория път раждах при др. Митев Peace

Честито на големи патерици на принцесата на PEPANP  bouquet

Днес времето е ужасно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт