Черен списък на храни и хранителни продукти - 2

• 101 369
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Алооооо,темата е за храни и хранителни продукти,SharenaSol,не ядеш кремовете си за лице,надявам се?

# 496
Имали черен списък на бебешките адаптирани млека, пюрета, каши и въобще храните за бебета???? newsm78

# 497
Напоследък, целите щандове с колбаси и сродните им са ми отвратителни. Дори най-скъпите луканки например не ми харесват.
А какво остана за кремвиршите от лев и петдесет?  Shocked
Като ги видя само и ми бяга апетита...

Силно препоръчвам на всеки, който има възможност да избягва онея опакованите сандвичи със "парче" шунка (нещо много различно от месо) и кашкавал. Едно време бухахме кенарски такива... добре, че се усетихме навреме. Grinning

# 498
Аз вече сандвичи навън не ям, и по ресторанти престанахме да ходим кой знае колко....просто отвсякъде лъха евтина стока и скъп краен продукт.

Последно взех луканка на Маджаров и окончателно спирам да му купувам каквото и да било.

# 499
"шунка" класик на никас. пълна отврат, дори кучето доста й се чуди

# 500
  • Варна
Аз вече сандвичи навън не ям, и по ресторанти престанахме да ходим кой знае колко....просто отвсякъде лъха евтина стока и скъп краен продукт.

Последно взех луканка на Маджаров и окончателно спирам да му купувам каквото и да било.
Добре де - спираш, а как ще си произведеш колбас?
Сериозно питам, сина ми много обича месо и луканка(само това купувам, че уж по-добро качество) и се чудя как бих могла сама да си направя, та да яде детето по-сигурен колбас  newsm78. Не че и прясното месо е сигурно Sad.

# 501

Добре де - спираш, а как ще си произведеш колбас?
Сериозно питам, сина ми много обича месо и луканка(само това купувам, че уж по-добро качество) и се чудя как бих могла сама да си направя, та да яде детето по-сигурен колбас  newsm78. Не че и прясното месо е сигурно Sad.

И аз много обичам луканки. Засега сме се спряли на вносни продукти, които хич не са скъпи, но са качествени. Тази зима мисля да произведем малко домашен суджук.  Twisted Evil

# 502
*Крема сирене "Клевър" от Билла - такава лепкава,лоеста и пихтиеста маса не бях виждала.
Приличаше на извара,полята с олио.Ама с много олио.
След отварянето направо се разтече. Confused
*Сирене "Давидово"- невъзможно солено,не му мина и след изкисване във вода.
Все едно буца сол за коза. Laughing
*Сок Кайсия на ВВВ - вкус на шампоан,буквално.

Последната легенда,която ми разказаха уж "от кухнята"е,че в "Кенар" не почистват магданоза,а направо от чувала го пъхат в манджите.
Не знам дали да вярвам.

# 503
  • София
...

Последната легенда,която ми разказаха уж "от кухнята"е,че в "Кенар" не почистват магданоза,а направо от чувала го пъхат в манджите.
Не знам дали да вярвам.

То само това да беше  Tired,  салатки си правя, готови не купувам.  Naughty

# 504
Преди време съм взимала грах в буркан. Удобно е, направо слагаш в салатата и готово. Сега си взех такава на "Адела"- Пловдив. Грахчетата дрънкаха като стъклени топчета. Дори и след дълго готвене си останаха такива, направо ми развалиха гозбата, нищо че на буркана пише за директна консумация! Взимала съм и друг път в буркан на други фирми и те бяха същите. На "Адела" цената беше най-висока и реших, че може да е с по-добро качество. Взимала съм веднъж и вносен грах в консерва, но вътре имаше нещо жълто, като царевица и вкуса му не беше като на грах, абе не знам какво точно беше в консервата. Вече почвам да се чудя, аз ли не разбирам нещо, или какво...? Май трябва да има тема и за бял списък на хранителните продукти, че следващия път, като реша да си купя грах, ще се чудя каква точно да взема и от къде да я намеря!!!

# 505
  • Варна
Майка ми каза, че вече готвела грах от замразения, защото тези в буркани всичките дрънкали.

# 506
Благодаря ти, Месечинке. Замразена още не съм пробвала. Дано да е добрата, вкусена грах, която помня от преди.  Peace

# 507
В черния ми списък за храни е шпековият салам на Леки, този същия дето го пращат в Америка.

# 508
В черния ми списък за храни е шпековият салам на Леки, този същия дето го пращат в Америка.
И на мен той ми е в черният списък много гаден салам.

# 509
*Крема сирене "Клевър" от Билла - такава лепкава,лоеста и пихтиеста маса не бях виждала.
Приличаше на извара,полята с олио.Ама с много олио.
След отварянето направо се разтече. Confused
*Сирене "Давидово"- невъзможно солено,не му мина и след изкисване във вода.
Все едно буца сол за коза. Laughing
*Сок Кайсия на ВВВ - вкус на шампоан,буквално.

Не знам дали да вярвам.

Днес имах неприятен сблъсък с кашкавал на Клевър. Нямаше никакъв вкус. Все едно ядеш пластмаса. Направих пица, като разчитах, че ще заухае поне малко на вкусно, но уви - кашкавала приличаше на разтопен найлон отгоре и пак никакъв вкус или аромат.

Общи условия

Активация на акаунт