Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е тревожното съобщение, което се появи във форума?
Възможно ли е да бъдете управител на фирма и в същото време да имате трудов договор с друга компания, като същевременно се осигурявате?
Какви са килограмите, които се натрупват по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е тревожното съобщение, което се появи във форума?
-
Възможно ли е да бъдете управител на фирма и в същото време да имате трудов договор с друга компания, като същевременно се осигурявате?
-
Какви са килограмите, които се натрупват по време на бременност?
-
Какви са лунните и календарните месеци в контекста на бременността?
-
Какво представляват гестационните седмици в контекста на бременността?

а иначе освен моите еротични сънища
вечер сънувам че и се храня,миналата седмица даже ставам до 00 и умирам от глад,но се стърпях до сутринта,а на сутринта вече не ми се поглеждаше нищо-насилвам се и хапвам,но......аз обикновено доста бързо пълнея и съм сигурна ,че ще си наваксам после.
Нямам търпение майската заплата да дойде,че да се втурна на шопинг,тъкмо ще съм и преминала 02.05 доки и дай Боже 

) и няма да има проблем ако падне малко. А за другите резултати си стискам палци всичко да е наред.