Отговори
# 135
Вижте как моето дете се радва на гърнето, направо ще скочи от ентусиазъм  Laughing
Не можех да не го споделя с вас : http://www.youtube.com/watch?v=frf8v0cJWl8

# 136
 Joy  Как я мъ4ихте пове4е от 2 минути на това гърне, горкото. Но нееееее, не ми се ляга  Laughing

# 137
 Joy Аз няма да доживея моята да я видя така да клюма. Може да е зверски уморена ама търчи. Даже колкото е по-уморена, толкова по-бързо тича ooooh!

Иначе ние от гърнето отдавна минахме на седалка, напоследък пък реве от седалката и иска директно на тоалетната. Много е смешна - ама се държи и си върши работите  Crazy

# 138
Вижте как моето дете се радва на гърнето, направо ще скочи от ентусиазъм  Laughing
Не можех да не го споделя с вас : http://www.youtube.com/watch?v=frf8v0cJWl8

Mистик,

Един въпрос- кога започнахте да слагате фуриите на гърне ?

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 18:34 от Mon Cheri

# 139
Майра, честито, наздраве и пак честито! Леко и безаварийно раждане. Хубавите емоции и след това са предпрограмирани.  bouquet

Мистичната, отдавна така не съм се смяла. Наплюх монитора, подмокрих си гащите и събудих колегите от горния етаж. Joy
Това изпълнение е достойно за "Оскар"! Joy

# 140
Умряхме от смях, умряхме!!!
Мистик, целуни я по дупето!

# 141
Мистик,това си е zа най_сме6ните дома6ни видеоклипове  hahaha
Лиске,не си пропуснала,ако мисли6,че Ася е бременна,оЩе не е. Добре,че е Сърфа да í обясни,че трябват zа такова неЩо упражнения  Laughing, че беzдетна Ще остане иначе.  Joy
А това zа самолета при нас си е на дневен ред,но със съседката,както съм ви каzвала.И тя очаква Томас да не тича и да е тих  ooooh!
Веси,Мартин го zапочнах на 2, Томас на 1 год. Реzултатът бе6е беz ноЩен памперс точно една година раzлика.Томас на 2.3,а Мартин на 3.3 год.
И аz съм съгласна,че правенето и раждането е лесно,но гледането е трудно,особено след 3.година. А като zапочнат училиЩе...  Sick Ще мълча,че който няма няма и да се ре6и zа дете.

# 142
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте, момичета. Снощи исках да ви пиша, но нещо се разпадна връзката.
Благодаря на Пепеляшка за инфото, че разисквате градините, прочетох всичко с интерес. А как стои въпроса с яслите?
Аз и детето ми ще сме от септември в Германия за 9 месеца и искам предварително да съм информирана. Като разбера и в кой град съм ще ви пиша.

# 143
Гледам обсъждате въпроса 3а раждането. А3 бях днес на преглед и нищо не се е променило от последната седмица насам. Бебето лежи с главата надолу, но не и толкова ниско , че да иска да иzли3а  Sad Док ка3а, че евентуално следващата седмица в петък ще правим секцио, ако до тогава нищо не се е променило.
Страх ме е. Не от операцията, а дали с бебето всичко ще е наред.
3ле съм. Тъжна и непоносима.
С дъщеря ми се скарахме 3а пореден път Cry
Дали хормоните ми са виновни....а3 самата ли?
Боже колко са неблагодарни децата....Още ме обвинява 3а ра3вода с баща и.
Ако можех да се напия, бих го сторила с кеф.
Не наранявайте майките си, много боли.

# 144
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
нали някой търсише билети за Бг newsm78

ето един линк, където да търсите евтини билети...

# 145
  • Germany
Мистик, паднах от смях, и аз отдавна не се бях хилотила - голям сладур  Heart Eyes Heart Eyes

Перла, ти кога забременя, кога стана време за раждане, че и го прехвърли даже  ooooh! ooooh! аз чак сега забелязвам  Embarassed

Ася, айде давай, раждай един бебок, че тогава ще бъдат още по-сочни историите с твойто свеки  hahaha hahaha

И аз съм за нормалното раждане. И ша ма прощавате - правенето хубаво, раждането мах. 24 часа и се свършва, ама първите три месеца от бременностите ми за мен и двата пъти бяха като три години  Sick Sick

bouquet

# 146
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ася, айде давай, раждай един бебок, че тогава ще бъдат още по-сочни историите с твойто свеки  hahaha hahaha

дааа бе, на чужд гръб и 100 тояги са малко  Whistling

ако искаш да знаеш вече минах въпросника със следните въпроси:
ще ядеш ли месо като забременееш?
детето ще бъде ли вегетарианче или ще му позволяваш да яде месо? Shocked
на какъв език ще му говориш?
знаеш ли, че второто му име трябва да е Фридрих?  newsm78
и в този ред на мисли....

за бебе няма пари, не прочете ли какви такси плащам Tired

туземецът прави коктейли  Party

# 147
Ей най-накрая спогнах да Ви прочета.

Мисля, че почти ще биете мамите в отчетените по обем писане.  И бая от нещата дето сте обсъждали ме интересуват, ама вие вече   сте ги подминали, ама аз си викам пак да попитам.
Става дума за градините и по-точно за яслите. на мен още ми е бая рано, ама нали трябва за сумати неща да се информирам и като сте почнали да говорите да се възползвам.
та понеже ми се иска живот и здраве ако с мен и бебето /още пола не знам а за ясли си мисля   ooooh!/ всичко е Ок, като стане на годинка да се варна на работа. Естествено тук няма на кои да го оставим, понеже и двамата сме си от БГ и бабите са там. Та мисля да го пуснем на ясла и то целодневна. Обаче подучух, че поне 1 година преди това трябва да се запищем във вартелистето. Едва ли не около раждането, ако не и преди това. Сигурно за целодневните ще е оше по-голяма лудница. или пак не защото няма други луди майки да си пускат детето толкова рано на ясла.
Та да ви питам каде трчбва да ида тук, за да получа пълен списък на яслите в града. Гледах из интернет, намерих някой, ама ми се струвчт много малко.
Имали ли някой друга мама дето си е пуснала толкова малко детето на ясла? Другото си мислех да мина на 1/2 работен ден, ама не знам дали ще се навият шефовете.
А и какви са раъходите долу горе. Аз гледах тук 500-600 на месетц без храна. Толкова ли са наистина?
Така с яслите свърщих, сега да питам за раждането. Нещо клона към водното раждане. Гледам, че тук вече има някой минали през него. Препоръчвате ли го? Мен ми е първа бременност. КОга не може да има водно раждане. Е изключвам като трябва секцио по някаква причина, ама зависи ли от размерите на плода.
за сега май това се сешам.

nbirthday на Майра.  Много Здраве и любов и всичко с раждането да мине по мед и масло.

мистик много сладко клипче и актридсата. Как и се спепше на миличката.  чак не мога да повярвам, 4е това съкровище толкова те тормози. Надявам се скоро да и мине

Аиде лека вечер от мен след далгото писане

# 148
много съм мерси на сърфата и пайпето. в булгаристан бях при уж най-добрия кожен, и на хомеопат,  уж найнайнай. мазах, гълтах, орално, анално Mr. Greenнищо не помага. аз розацейката си я тътря от много години. ама и честно казано не пазя диета, излагам се на слънце, абе с две думи мърла съм.
ще се пробвам и тук на хаутарцт, ще си запиша кво ме посъветвахте. много е неприятно, а не понасям фондьотенове, абе почти нищо не понасям. ужасна кожа. само дето поне мъжете казват, че била страхотна, ма кел файда ква е по тялото де.
няма да ходя още на ортопед. накриво съм спала просто, щото цялата дясна страна ме боли зверски. ще мине. аз докато не почна да приритвам и да умиргам - на лекар не ходя. професионална деформация. за 16 години бач тук имах словом и цифром 7 дена болнични, ако щете вярвайте. просто толкова години с пациенти на командно дишане си казаха своето. докато мога да се движа, нищо  ми няма. твърде кретенска нагласа, ама.............затова и ми гръмнаха в един момент всички бушони Twisted Evil
перле, донт се секира, душа. децата са чудовища. чак като проимат свои......... разбират майките си. поне аз бях така.

не вярвайте на ангелския образ на детето на мисти. мойто е от същата порода. ангелче. вечер гледам дъл не са и пораснали рога, копита и опашка. звер безподобен е и терорист, ама си е мою и много си го обичам дамусеневиди. пък и една гушкава е станала..............

лутеровице, с теб ще дрънна с най-голяма драгост бутил червено винце. аз може да домъкна една рйоха, та да се отцепим както подобава. намерила съм и благи букеронес. мняммням. откакто съм отново в почтиродината съм качила 5 кила. да не чувам коментари, ей.
днес съм цял ден на четвърт ананас.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 23:01 от matakosmata

# 149
Ася, като се замисля, моята свекърва има подобни, че и по-добри попадения във въпросника.
Супер се забавлявам, по никакъв начин не мога да ú се разсърдя. Отговарям ú подобаващо и двете се хилим.

Перле, хормони са, душа. Кой знае колко пъти сте го водили този разговор, но нито ти си била в тази ситуация, нито тя е чакала братче или сестриче от друг мъж. И малко ревност, и малко пубер. Имай търпение и ще си говорим след време, как имаш най-добрата щерка, която е най-добрата кака. Тя ще има най-добрата майка и всичко ще е Frieden, Freude, Eierkuchen. Peace

Петка, яслите във Фрайбург няма как да са много. За разлика от бившата Източна Германия, където системата е развита от години, западните провинции се опитват да създадат традиции в грижата за деца под три години едва от три години.
Ама че си и пасва. Wink
За съжаление. Затова са и кът, а ако има места е скъпо удоволствие.
Това, разбира се, не бива да те спира. Огледай се, ходи им в деня за посещения на оглед и разпитвай. Другото сама ще го научиш и ще прецениш.
На въпроса ти за това, кога е рано и кога не, ще ти отговори детето ти и ти самата.
Моето дете тръгна на 10,5 месеца и му беше късно. Mr. Green Търсеше си компания от 8-месечен, така да се каже. Можехме и още да се гледаме взаимно вкъщи. Нямаше да се отрази и на двама ни добре. Wink

Имам само една молба. Пиши на български. Не пишеш СМС. Има Ъ и Ц, няма нужда да ги заместваш с А и ТЦ. Данкеее, на чист български. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт