Отговори
# 90
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Майра, честит рожден ден.
ще те запомня  Wink, майка ми има също днес рожден ден.

една особа, която по цял ден ръфа райзваффелн или каквото е там, фураж някакъв

ох, беz лоши чувства, но това ми проzвуча много смешно от фронта на берящите коприва hahaha Peace

умрях от смях...
не се изказах политически коректно, права си, ама мацката ме нерви.
съседка ми е и я е страх да не би да и предложа да пътуваме заедно, а и 2те пътуваме с рейс Shocked
гледам да не комуникирам с нея, ама е трудно като си в един проект с нея...

днес ръководителите ни казаха да запишем в ризикомениджмънта ни високата потенциална опасност няколко члена на групата да забременеят  hahaha и с това да съсипят проекта  hahaha

чакам следващ бисер Flutter

# 91
Асе, ти се смееш, но в моя тим в банката бяхме 20ина човека, повечето от тях млади жени. От 2005 насам се родиха Малик, Амели, Флора, Максимилиян, Леонард, Йанис, Лакси, Йаник, Фредерик и Тим.

# 92
  • Germany
Майра,честит рожден ден!

Ех, хора, имало живот за мен - днес се събудих здрава, здрава... - вече втора закуска закусвам. Мъжът ми пък и той здрав - днес отскочи за 2 срещи до офиса. Игрите се движат вече  Wink

Сега остава да се приведа в човешки вид - щот съм едно чучело от болести и чудеса, и утре да подкарам количката и по разходки  Flutter Flutter

От цялата тази история с болестите обаче, има едно много неприятно нещо - кърмата ми е значително намаляла и снощи за първи път ми се наложи да дам АМ  Sad и много плаках докато го давах....и после пак  Cry Cry

# 93
Деси, иzпий една Ердингер алкохолфрай на обяд и оЩе една ве4ерта и няма да имаШ недостиг на кърма  Wink 

# 94
  • Germany
Аз от снощи се наливам с бира, и доп. пия по 5бр. хапчета бирена мая/ 3 пъти дневно, и какво ли не правя, но умряла работа  Confused Confused Аз до последно няма да се дам, но не знам дали ще успея да я възвърна този път, за пореден вече  ooooh! Confused Cry

# 95
Майра,честит рожден ден   bouquet Желая ти много zдраве,Щастие и успехи във всичко.
Децита,я свари ким във вода,поне 2л и я иzпий да види6 дали няма да има раzлика  Wink
Мате,пак добре,че половината е оЩе там.
Перле,когато 8 дена след термина Мартин не се покаzа мъжът ми му каzа,че от днес като порасне Ще плаЩа на ден останал по_дълго вътре наем и на 9 ден бе6е навън  Mr. Green
Тук са 18,4 градуса и слънце  Crazy

# 96
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Асе, ти се смееш, но в моя тим в банката бяхме 20ина човека, повечето от тях млади жени. От 2005 насам се родиха Малик, Амели, Флора, Максимилиян, Леонард, Йанис, Лакси, Йаник, Фредерик и Тим.

е в банката си била на дългосрочна работа.
ние сме в едногодишен проект.... то толкова бързо не става, имаме 9 месеца буфер Wink

оф, нахендрих се с vortrag  за новата gesundheitskarte  ooooh!
цял уикенд с това ще се занимавам....

Чико, завиждам. тук е облачно и студено  Tired

# 97
децита ще се оправи кърмата иzчакай малко . Ако си пила ментови и салбай чайове те намаляват кърмата. Повече течности, чай zа кърмачки и спокойствие и по често слагай малкото да папка  Hug
Сега пък у нас народа е болен ужасно мног о, аz съм zатрупана с работа и не смея да се раzболея  Sad  Sad   Sad

# 98
Мате, както Сердика го е написала - на док, щеш не щеш там ще е най-добре. Искай да ти направят кръвни изследвания (ПКК), защото някои коки дават подобни зачервявания и неравности по кожата.
Новото на Клиник е много добро - ще ти спадне зачервяването, но за лечение си трябва АБ...или при Хайлпрактиките, но аз не съм им много фен...

В духът на забременяването - в моята бивша работа също всички се отатиха в последните 16 месеца, а 2те секретарки взеха и родиха близнаци с 3 месеца разлика. Третата като и каза ли и сама напуснала Mr. Green

Десита, варено жито и овесени ядки също при мен действаха много добре за лактацията...

# 99
Мате, не знам как се лекува розацея, но с крем не вярвам да се излекуваш. Но, (винаги има "но") има кремове за облек4аване. Иди в някоя аптека и си вземи Wolff Basis Creme Halbfett 5-6 евро за 50 грама. Друго, което те сьветвам е да погледнеш и тук http://www.spirig.ch/german/haut/index.htm. Това на първо време, пък после пак ще се мисли.
аз в4ера бях на лекар в болницата и там ме попитаха как предпо4итам да родя? ако из4истя вариациите, възможностите ги сведохме до две - секцио или нормално раждане. обсъдихме ги и двата варианта. до 10 дена трябва да им кажа моето мнение. Аз мнение нямам. Ще говоря и с другия гинеколог.  В дългосро4ен период няма разлика в развитието на децата родени по един или друг на4ин, но в краткосро4ен има - при децата, родени 4рез секцио има по- голяма вероятност от внезапно спиране на дишането. (Процентите са малки и с всеки ден процентът на увели4ение намалява.) Рисковете и при двата метода са сведени до минимум. И сега мисля, вие какво мислите?

# 100
пипе, при мен се наложи секцио, zа да спасят детето е после много месеци наред ходих като пин моряк и не можех да се иzправя като хората. Такава болка беше не е истина. Не ти го препоръчвам.

# 101
  • Германия
Майра, бъди честита, здрава и щастлива!

Десита, мамацките вече са ти дали акъл как да се справиш. Само спокойно и дишай дълбоко

Pipe - недей да питаш нас, защото ти ще си тази, която ще я боли.
Разпитай как точно протича секциото при вас и след колко време ще ти дадат бебето и дали ще ти го оставят на теб за кърмене или има казармена дисциплина.

# 102
Pipe, за близнаци аз определено бих избрала нормално раждане, но с ПДА, за да имаш сили да напъваш, да не си прекалено уморена от контракциите и да излязат бързо бебетата. Peace Леко раждане каквото и да решиш.

# 103
И аz съм твърдо ЗА нормалното раждане, раzбира се, ако няма мед. при4ини zа секцио. Детето иzлиzа когато то е готово а не когато поzволява болни4ния график, пък и 4увството когато малкото 4ове4е иzлиzа е неописуемо  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 104
И аz съм твърдо ЗА нормалното раждане, раzбира се, ако няма мед. при4ини zа секцио. Детето иzлиzа когато то е готово а не когато поzволява болни4ния график, пък и 4увството когато малкото 4ове4е иzлиzа е неописуемо  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Подпис и от мен. За мен секциото бе6е под въпрос САМО,ако има6е някакво усложнение.Иначе е глеzотия да ме иzвиняват теzи,които беz проблем са родили със секцио. Ако пита6 тук в ДЕ пове,ето Ще кажат нормално,в БГ 90% каzват секцио.
Сърфи,Пипе е с 1 бебе,лале е с 2  Wink
Аz съм ги родила и 2 беz упойки и наистина чувството е прекрасно.И 3.да имам ´пак Ще е нормално раждане беz упойки.Бих те посъветвала да проверите какви са въzможностите zа раждане във вода(или поне до последно),хокер ...

Общи условия

Активация на акаунт