Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 481
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 510
Мишле-Честито preggo Откога я чакахме тази новина. Heart Eyes
Рали- HugНай-много 10дни.А след 5-я ден продължаваше ли да сваляш?

# 511
  • Пловдив
Телешко  Peace

Мишле, честито!   bouquet За тигана - като спреш да кърмиш. Или поне 6 месеца след като родиш   Party

# 512
Е телешко де.То свинското е отврат Sick

# 513
Piglet,
всъщност малко....ясно, явно ще минавам на ПЗ. Не че много съм загоряла за зеленчук, ма щом трябва. WinkСледващия път щепробвам 5/5, гледам, че на повечето дюканки им влияе най-добре.  

# 514
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Момичета, като стана дума за продължителността на ударната фаза - аз съм решила да изкарам 10 дни. Ще видим де, дали ще успея.
 Praynig
Но като гледам навсякъде пише, че за продължителност 10 дни е нужно наблюдение от лекар. Моля споделете вашия опит. Някой правил е тази фаза за 10 дни и използвал ли е лекар за целта?  Thinking

# 515
  • Пловдив
Татитт, гледам че доста хора отговориха вече на този въпрос. Да не остана по-назад и аз да кажа, че правих 10 дена, първите 6 дена свалих 6 килограма, после - нищо. Затова на всички казвам, че няма нужда да правят повече от 7 дена.

А, на мен и свинското ми харесва. За съжаление заради жлъчката ми забраняват всякакви видове вътрешности  Cry

# 516
diameter, аз на срещата ни обявих че минавам 5/4 и вече практикувам от тогава, но все още не се е завъртял един пълен цикъл!
Кате Hug, май е рано още за резултат, може би трябва да мине поне месец,  за да се разбере ще има ли раздвижване в кг.
Лео, за шкембето - ясно, но чревцата не са ли доста мазни за нашия режим newsm78
Вещи благодаря за корекцията   bouquet

# 517

Лео, за шкембето - ясно, но чревцата не са ли доста мазни за нашия режим newsm78

Аз под чревца имах предвид шкембето  Laughing

# 518
Аз я направих ударната 7 дена, и след петия също не свалих изобщо! Sunglasses
Присила ,Пилито, аз така, бях 1 месец в трета и се върнах във втора за 2 кила, дето си ги измислих в последствие, че не ги искам. Еми доста е трудно връщането, пък как ми се запъват килцата...не е истина!
Джани, благодаря! Blush
Присила Hug
Кейти1402, хайде, квартална ли си? Wink
Елена82, ми да, забравих, и прахосмукачката е в любимите ни уреди Grinning, как само борави с нея! newsm79
Бомбе, шкембето, ама ти да си го сготвиш! В заведение със сигурност е по-мазно! Naughty
Мишле, Hug Heart Eyes колко много се радвам за теб!  newsm44Здраво и хубаво бебче!  stork-boy stork-girl 1stroller preggo
Мише, това към Мишлето да не е пожелание за близнаци? newsm78

# 519
  • Пловдив
Бомбе, шкембето, ама ти да си го сготвиш! В заведение със сигурност е по-мазно! Naughty
Освен това слагат и брашно, може би и олио, така че само в къщи  Peace

# 520
и как ще си го направите тва шкембе...щото на мен веднага ми изплува на разсол с масълце Thinking.а може би това ще е с чесънче и оцетец...  chef

# 521
МИШЛЕ честито  newsm44. Пожелавам ти лека бременност и сладко, здраво и лъчезарно бебче  preggo  ylinfant  breastfeeding :newsm32

# 522
  • Пловдив
и как ще си го направите тва шкембе...щото на мен веднага ми изплува на разсол с масълце Thinking.а може би това ще е с чесънче и оцетец...  chef
Мисля, че съм пуснала рецепта, ако не съм то е защото е много елементарно. Сварява се , нарязва се, после се застройва с мляко, червен пипер и яйце (по рецепта е мляко, брашно и червен пипер, яйцето аз си го слагам на всички супи).

# 523
Ба, аз ше го готвА Mr. GreenМама готви в къщи Joy

# 524
Има едно телешко шкембе, вакумирано, полу-готово, на опаковката пише само : телешко шкембе, сол. Мисля, че става за нас, но утре ще купя, ако има, и ще го снимам. Като е готово, не изглежда мазно, а се приготвя много бързо и е вкусно! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт