Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 632
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!

Имам нужда от вашата подкрепа, че съм на път да се откажа от режима. За две седмици съм свалила само 2 кг.   ooooh! и то са свалени през ударния етап, който беше 5 дни при мен. После бях 5 дни на ПЗ и сега съм вече четвърти ден на П. Уж спазвам всички препоръки /пия течности поне 1.5 л и т.н./, но нещо започвам да си мисля, че явно този месояден режим не е за мен. По принцип, според кръвната ми група, би трябвало да пълнея от месо, а не обратното.... но не знам... newsm78
Вие какво ще ме посъветвате? Благодаря   bouquet

# 106

И аз бях така, десет дни нищо, но третата седмица свалих още две.
Търпение  Hug

# 107
Здравейте, момичета!

Имам нужда от вашата подкрепа, че съм на път да се откажа от режима. За две седмици съм свалила само 2 кг.   ooooh! и то са свалени през ударния етап, който беше 5 дни при мен. После бях 5 дни на ПЗ и сега съм вече четвърти ден на П. Уж спазвам всички препоръки /пия течности поне 1.5 л и т.н./, но нещо започвам да си мисля, че явно този месояден режим не е за мен. По принцип, според кръвната ми група, би трябвало да пълнея от месо, а не обратното.... но не знам... newsm78

Да не си посмяла да се отказваш! търпение му е майката- аз 20 дни, че и повече не мръднах, ама стисках зъби и си бях режимна. На онуй червейче на съмнението не му дадох да се покаже- ще стане, трай за хубост.

# 108
  • my own world....
Ей спамърки бе! Човек чете, чете и няма изчитане, ама нали съм пуста клюкарка, докато не изгледам всички снимки, няма мирясване Simple Smile АМА ШАПКА ВИ СВАЛЯМ!

smile3501 omm

Продължавайте със снимките - амбицират определено! Няма да ви изреждам поименно - вие си се знаете Simple Smile

Екскуизата в коя фаза може? Има рецепта за телешко с екскуиза дадена за протеинови дни....ама знам ли, такова нещо не съм си купувала досега....

Как стои въпросът с граха? Не е ли чак за 3та фаза?

Ще ми кажеш ли къде ги гледаш снимките,та и аз да ги поразгледам!Благодаря ти

Нали всеки в постинга си е пуснал снимки - виж постингите на Перлата, на Орелия, на....ей я си признайте и останалите  Laughing
Прегледай тази тема и където има линк - цъкай Simple Smile, а иначе и на първа страница май имаше линк ПРЕДИ/СЛЕД
На работа съм, иначе бих ти систематизирала снимките, та да ти падне шапката и на теб  Wink

# 109
Цоци, ти конкуренция ли ми павиш по разруха в кухнята  Mr. Green Аз съм като торнадо-след мен и потоп и мъж гладен
За нестаналото кексче не се притеснявай-моето желирано мляко стана на третия път и то защото мъжо го направи  Embarassed

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.   Laughing

# 110
  • my own world....
Здравейте, момичета!

Никакво отказване! За 2 седмици - 2 кила е чудесно според мен, това значи, че имаш само още 8 седмици до края на 2ра фаза. Ти да не си зодия Овен, та си толкоз нетърпелива  Grinning
Кажете й, че бавното сваляне а най-добро за кожата.

# 111
la estrella-няма да предаваш фронта толкова лесно  Naughty Това, че си свалила 2 кг за 2 седмици трябва да те радва, защото кожата ти ще си остане еластична-няма да имаш стрии, отпусната кожа и други такива. Не се отчайвай  Peace Две-две-малко, но от сърце  Mr. Green

# 112
Многа благодаря за милите ви думи.
Те наистина са ми страхотен стимул .

И аз за Насти щях да питам . И Ели Карагьозова изчезна.

# 113
Аби вие каква горчица ползвате. при мен няма без захар.
Slave чудесна си на снимката. И моите оставащи за сваляне килограми трябвда ги свалям главо от дупето и ме спохойда една идея около великден да мина за една седмица в трета и после да продължа втора на 2/0 или 2/7. Много ще се радвам а някоя 'неврозна лелка' Crazy или ветеранка Party ме посъветва.

# 114
Хей Играчка-плачка ...... приза "КУХНЕНСКИ ПОГРОМ " ....аз го държа непреходно ... не се давам .... 20 години брак .... едно дете отгледано до 19 години с моите манджи ( и досега е истинска тайна за мен как оцеля ) ...... мъж ( бивш военен ...преквалифицирам от ЗОР в готварен виртуоз) ....
сега от както съм на диета .... ми се случва да вляза в кухнята ...и забележи онзи ден ми се скара ...че с моите "печения " без мазнина ...съм щяла да му СЪСИПЯ ВСИЧКИ ТАВИ И ТИГАНИ ....
ще взема да му купя втората книга на Дюкан ....и да сяда да учи и готви ....

# 115
Исках тези дни да споделя с вас нещо за какаото, но все забравях. Преди няколко дена си загубих 20 мин. от живота да разглеждам различни видове какао в Била и какво установих за мой ужас?! На пликчетата какао, на които пишеше, че е обезмаслено се мъдреха проценти мазнини м/у 10 и 15!!! Т.е. на 100 гр, какао м/у 10 и 15 гр. мазнини. Последното го пиша като преход към последното какао, което гледах - това на Нескуик. На него не пишеше, че е обезмаслено, но в състава дават 3,5 гр. мазнини на 100 гр. продукт. Лошото в него е, че е сладко и не вярвам да са го постигнали с аспартам, но все пак разликата ме учуди. Аз да ми е мирна главата и да не влизам неволно в прегрешения, не ползвам какао, но кой знае след 6 месеца дали няма да ми се прииска.......

# 116
Хей Играчка-плачка ...... приза "КУХНЕНСКИ ПОГРОМ " ....аз го държа непреходно ... не се давам .... 20 години брак .... едно дете отгледано до 19 години с моите манджи ( и досега е истинска тайна за мен как оцеля ) ...... мъж ( бивш военен ...преквалифицирам от ЗОР в готварен виртуоз) ....
сега от както съм на диета .... ми се случва да вляза в кухнята ...и забележи онзи ден ми се скара ...че с моите "печения " без мазнина ...съм щяла да му СЪСИПЯ ВСИЧКИ ТАВИ И ТИГАНИ ....
ще взема да му купя втората книга на Дюкан ....и да сяда да учи и готви ....

Олее, убавш ме  Ти щото мен не си ме виждала. А питай мъжа ми как яде от моите бъркочи без да прави гримаси. Но ако трябва да правя сладости-грешка нямам. Но манджите-или ще сложа захар вместо сол, или ще стане не за гледане и ядене

# 117
Здравейте,момичета Hug
Нещо нямам настроение тези дни и само влизам да ви чета.
Марини- waveyЗаедно започнахме трета фаза,но гледам,че ти задържаш килограмите.Аз първата седмица в 3-та бях без гала вечери и отслабнах с още 2кг Cry,но снощи си направих първата гала и днес съм +700гр.  261uuКакви времена настанаха да се радвам ,че съм качила.
Катяджин, Майка зайка,Рокипагане,Славето-Видях снимките ви-браво за постигнатото smile3501
Орелия-Много добре ти стоят новите панталони.Остави го това 1 килце и давай в 3-та фаза.Забравих-Честито ти рожденник newsm59
Цоци-За кексчето -добави в сместа малко извара и няма да ти се получава на пластове. Heart Eyes
Фифи-Аз използвам диджонска/дали така се пише newsm78/ горчица.В стъклена чашка с черно капаче е. Няма захар и става за режима.А какао не използвам никакво оставям го за 4-та фаза.
Добре дошли на новичките  newsm51поздрави на всички с минусчета wavey и на инвеститорките също Peace
Приятен и отслабващ ден    love001

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 12:14 от Piglet__

# 118
Лелееееееее докато изчета старата в новата станали 7 страници... неаме спирачка май!
Почвам наред, кот запомних уж:
Сънче, Цвети - благодаря за утехата, но и днес не мърдат тез 2 кила, от де се взеха -ПуууФФФФ! newsm51 Но ша паднат те! Hug
Катенцееееее , вчера не съм видяла, но днес видЯх: Честити ти 3 -Дюки месеца! Изглеждаш страхотно, грееш,  супер мацка си, а на живо дори си още по-сладка и готина! Hug newsm51
Кукуки - и ти си в отбора вече на пребрилите 3-те месеца! Браво! Давай все така! newsm51
Миша 97 - Честити и на теб 2 месеца, резултати те ти са много добри! Изглеждаш страхотно! newsm51
Амери - и ти се отчиташ с първа месечинка! Браво! Успех нататък с Дюканстването и нас! newsm51
Играчка -плачка - разликата ти е много добра! Браво на тебе!  newsm51 ама как ви стоят бюстовете БрЕ и не падат...
Перличка - пак ме очарова бе мацко! Ама не ти ги давам тез години дет ги имаш начи.... newsm78 супер си! newsm51
Аби - това бедрото цялото твойто ли?Малиииииииии ... супер! newsm51
Орелийка - панталона е трепач! И бих хукнала от ранни зори за него! Стои ти страхотно! Я по смело влизай в трета, изглеждаш супер, сладуранке!  newsm51 newsm59 - на половинката ти! Много любов, радост, здраве и щастие и само положителни емоции да ви следват! Hug
Майка Зайка - супер бонбонка си! Бравоооо! newsm51
Зазу 1 - бебока ти е невероятен чаровник! Ще гони мацките да знаеш! Честита проходилка! newsm51
Славееее - сташна си мацко! Малко за балкончето завидях! Моето изчезна, та затова Blush Браво! newsm51
Ла Естела - не се притеснявай, при всеки е различно! Аз в удърния свалих повече, после задържах. Майка ми в удърния нищо, посл за две седмици - 5 кила. Ще паднат, не бой се! С теб сме! newsm51

# 119
Славе, с тоз тичащ аватар, доста си постигнала  Laughing Браво   bouquet
Аз скоро, не съм правила нищо сладко  Sad
Да взема, да дойда и аз, със мъжО и децата  newsm78 Добра компания се заформя, голямата ми е на 9 и няколко, мъжа слуша рок, метъл - ще се вмести и той  Mr. Green
Аз съм "за" срещи - квартални  Peace И без друго, по цял ден "бия кучето" - да изпозвам докато съм по майчинство  Wink В Редута съм, но обичам да ходя, ще обхвана голям периметър  Embarassed
Благодаря, на всички за поздравленията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт