Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 633
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 90
  • Тракийка в Софийското равно поле....
В книгата пише, че физически натоварвания не се препоръчват през първите 2 етапа. Може спорт да се предприема едва в 3-та фаза.  Peace

Ей, аз от бързане още не съм дочела книгата и виж какви важни неща съм изпуснала! Сърдечно благодаря   bouquet

Майка-зайка - ти си моето гуру! Ей така си мечтая и аз да изглеждам!  Praynig

# 91
Влизам за бърз поздрав и изчезвам по задачи!
Като се върна ще чета и пиша  Hug

Лек ден, момичета!

# 92
само едно никога не забравям - яденето.  Whistling
Peace  Joy

# 93
  • София
Здравейте мили мои,
много ми е готино като от рано сутрин чета само за минусчета. Тази тема започва толкова оптимистично и ведро, че няма как и аз да не закача нещо, щото мойто 64 кило не ще да пада и това си е.
Минусче, минусче Ривела HugЗарибена 0,500 кой ти ги дава HugБобче  HugДочка1 това е суровата истина- тук наистина се сваля. Hands Clap Мамица  Hands Clap кутията ще я смачкаш с крачета, нали?Славенцее HugОрелийкаа лИбоФ моя, мизерните ти панталонки са екстра и крачетата в тях. И да ти е жив и зрав цигАня.  cookХрисулке  HugДрими   Hands ClapЗазу  голям сладурчо  това твойто Оги.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 21 нови отговора.
Мноооого съм бърза, няма що. Отивам да пия кафе, после ще ги дочитам тези отговори.

# 94
Добрo утро  Hug
Голямо мерси на Вещи, КатяДжин и Амси за темата! И за корекциите  Hug
Ори, да ти е жив, здрав мъжа! Много да те слуша и много да те обича!  bouquet
А панталона ти стои перфектно!  Heart Eyes
Зазу, честито ти проходило Оги!   bouquet
Аби, вижда се промяната на портокала в ябълка  Hug
Славе, честито ти голям минус! Изглеждаш прекрасно!  Hug
Мамице, и на теб честит минус!  Hug
Амери, Фенси, честити Ви месечинки  bouquet
Майка Зайка, уааауууу  Hug
Съни, Бачи, Гуди, Насти, Елена   Hug
Усмихнат ден, момичета  Heart Eyes

# 95
Привет и от румънската ви дружка!
Ори, много готин панталон и да знаеш, че трета те зове! Ама ти си знаеш, де! ЧЕСТИТО НА ЛЮБИМИЯ ТИ! Да ти е жив и здрав и да спретнете хубав купон довечера!
Майка Зайка, къде си се скрила ти? Много стимулираща снимка! Peace
Свате, много си ми свежичка рано сутрин, бре!  Heart Eyes
Фанита, а ти в коя фаза си? Сирене е за предпочитане да се хапва чак в трета. Нашите сирена не са толкова обезмаслени като френските, предполагам! Почти всички, които са във втора ядат обезмаслена извара само.
Аз днес имам +, но не е много, а и ПМС е във вихъра си! Много съм лоша тези дни!
Сега отивам да дочитам снощната тема, че пак имало било снимки ли, що ли? Аби, Перле Hug
ЧЕСТИТИ МИНУСИ НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВКИ!

# 96
Сега откривам, че с Дори имаме много общи неща Simple Smile
Моя малкия е на 12 години, мъжът ми е металист, ама без дълга коса Simple Smile
И май сме си на едни години, като гледам Hug

Мамс, Халеева Hug

# 97
Играчка-плачка, пу първа за бюста! Давай насам, че друго дал Господ, ма от това ТЦ!

Когато Господ раздавал ц..и аз съм се наредила два пъти

# 98
Спасдиди, за принцесите с каймата мисля че Нели писа, кексче се разрязва на две и се намазва с кайма , размесена с лъжичка прясно мляко за да не се свива и се запича на грила.

Успех

# 99
Добро утро на всички момичета и спорен ден в намаляването на мерките! Изпращам поздрави на slave от съседния вход и стискам палци за начинанието! Познавайки я наживо, мога да кажа, че е наистина много чаровна, както и нейните прекрасни дъщери  newsm10

# 100
Добър ден и от мен!  Heart Eyes  Вещи, Амси и Катетоджин -   bouquet - браво момичета!!!
Зайкаааа - къде си ти в цялата снимка - виждам само пола ....  Shocked
Зазу - честито за малкото злато - пу пу - да не са уроки !!!  Hug
Аби - перифразирайки една известна фраза (Само в Америка черен млад мъж може да стани бяла жена) - Само с Дюкан портокала може да се превърне в ябълка !!! Прелестна си!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes (Аз съм още с портокал ... но има време !!! ) А между другото и аз забравям ... ама яденето - НИКОГА!!!!  bowuu
Ори - панталона ти е жесток! Искам гоооооооо !!!  Peace
Мамица - аз ползвам от тези маламиновите купички!   chef
Честито момичета - на всички ви, с повод или без - вие сте прекрасни !!! Радвам се, че ви има !!! Целувам ви !!!  newsm51
http://zazz.bg/play:a1b6fccb - за всички вас !!!

# 101
Добро утро мили дюканки. Hug
Честито на всички с поводи и намаления. Peace
Кураж на всички инвеститори - аз днес сам с вас. Flutter
Имам два въпроса
- какао с 20% мазнини без захар може или не
- горчица с 4% мазнини и захар подходящи ли са за нашия режим. Аз съм втора фаза и
предварително ви благодаря за отговорите.
Връщам се назад да чета , а на вас лек и ползотворен ден.  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Добро утро ...или Добър ден ( объркаха ми се понятията ) ....
от яд бяс недоспиване ..."работно ". безсилие.......ей в такива моменти ТЪПЧА В НЕСВЯС .... реших да направя и аз кексчето в микровълнова ....
нали ви споделях, че съм кухненски "провал" ....ееееееее не изневерих на себе си smile3516 ...кексчето стана .... на два пласта - долен кремкарамел ..горен шуплесто кексче .....лошия му вид и пластова структура ако мислите че ми попречи да го омета ...лъжете се ..... много е вкусно и най важното подходящо ....за "ПОБЕСНЕЛИ СЛОНИЦИ " newsm61 smile3511 smile3508......
Благодаря за рецептата момичета

# 103
  • my own world....
Ей спамърки бе! Човек чете, чете и няма изчитане, ама нали съм пуста клюкарка, докато не изгледам всички снимки, няма мирясване Simple Smile АМА ШАПКА ВИ СВАЛЯМ!

smile3501 omm

Продължавайте със снимките - амбицират определено! Няма да ви изреждам поименно - вие си се знаете Simple Smile

Екскуизата в коя фаза може? Има рецепта за телешко с екскуиза дадена за протеинови дни....ама знам ли, такова нещо не съм си купувала досега....

Как стои въпросът с граха? Не е ли чак за 3та фаза?

# 104
Ей спамърки бе! Човек чете, чете и няма изчитане, ама нали съм пуста клюкарка, докато не изгледам всички снимки, няма мирясване Simple Smile АМА ШАПКА ВИ СВАЛЯМ!

smile3501 omm

Продължавайте със снимките - амбицират определено! Няма да ви изреждам поименно - вие си се знаете Simple Smile

Екскуизата в коя фаза може? Има рецепта за телешко с екскуиза дадена за протеинови дни....ама знам ли, такова нещо не съм си купувала досега....

Как стои въпросът с граха? Не е ли чак за 3та фаза?

Ще ми кажеш ли къде ги гледаш снимките,та и аз да ги поразгледам!Благодаря ти

Общи условия

Активация на акаунт