Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 572
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 135
Ориии,
да ти е жив и здрав мъжа и весело посрещане на празника! Улучил е на красива жена!!! Снимките с новия панталон са супер! И ти пожелавам скоро да ти е широчък!  Hug
Амери,
честита месечинка! Резултатите ти са повече от добри! 8 см в талията!!! Shocked Hug
Зазу,
съвсем ще се стопиш, докато припкаш след малкия сладур!
Майка Зайка,
 Shocked Shocked Shocked Каква е таз крушна снага! Уби ме! Браво!!!  Hug
Славе,
много нежна снимка! Изглеждаш великолепно! А до лятото ще си трепач!
Боби,
незнам как го правиш, ама шапка ти свалям! Hug
Дочи,
колко му е! Идвай във втора  Hug

На всички с минуси - БРАВО!!!

# 136
Момичета, някъде в предната тема бях прочела, че може да се консумира тофу. Така ли е и дали количеството се ограничава до ... грама или на ...пъти седмицчно? Благодрая ви   bouquet

# 137
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат на: slave link=topic=282862.msg7127764#msg7127764
Гуудиииии, терлиците не вършат работа! Mr. GreenПак те надуших! [smilie=smile3534.gif

newsm78 значи  ми миришат чорапите - брей, мине се не мине сезон и трябва да ги сменям smile3534
и на снимка те видОх - е личи си кой припка, та пушек се вдига  Crazy

Цитат
Ей ги прословутите панталони, со все прахосмука и гоблена ...
Орелияяяяя -  и аз искам  Blush и гащи искам, и котка, и гоблен, че и ентусиаст за прахосмукЪТ  Blush Да ти е жив и здрав овена, Ако не слуша - то послушно овне нЕма  Wink

зазу - честити ви ходещи крачета  Hug

майка зайка - на това може да има само една реакция  Shocked

не стига, че не успях да дочета старата тема то и новата преполовена  Crazy бавно чета ли, що ли?
имаше една детска приказка, свършва с "и гладни заспали децата" - то моето не заспа гладно  Rolling Eyes  но ако все във форума се вра все някога ще ...

аз сега ще си повикам като за последно днес  Blush - танич, мамс, Настиииииииииииии  Heart Eyes , халееваааааааа, еленааааааааа

ели к.  Sad Sad Sad

Crazy 7 нови отговора

# 138
И аз да похваля Майка Зайка - изумително , невероятно.
Забрвих и Славе - не съм виждала снимка по- назад май, но на тази си супер мацка!

А и аз да си призная ползвам какао във втора фаза. Но в П-десерти така пише- и аз изпълнявам стриктно рецептите.
Но май ще трябва да ги префасонирам.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 14:01 от mi6a97

# 139
Боже-е-е!След два месеца и половина на режима да включа,че какаото е за трета фаза!Слагам си  го редовно в кекса. Май забелязвам само това което ми изнася,а сигурно съм го чела сто пъти. Никой ли от  втора не го ползва  Mr. Green ?
Аз го ползвам за какаово изкушение и течен шоколад, с ясното съзнание, че забавя свалянето.

# 140
Майка Зайка, smile3513в трета фаза.Аз няма да слагам очила на 24г.,за да те търся по снимките Sunglasses Hug HugСупер си!Ама аз си го знам-нищо ново newsm78  bouquet  bouquetА в клетката шЪ ги затварям да не бегЪт Joy Joy
Славке,мати кво си напраИла?Останала си на половината ooooh!Аааааа и тИ шЪ изчезнеш,то са е видЕло ShockedЧакай да са поококоля та да ви вида. Hug
Ори, smile3501 smile3501Супер са си панталонките.А на мъжо ти нали е овне специален подаръкhttp://www.vestnika.com/gallery/models/6f8f17e0562862c4e2df4be8d8d7524c.jpg hahaha Joy Joyможе да му потанцува само. Hug Hug Hug
Зазу,браво на малкия!Да тича все към щастието!  bouquet

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 13:36 от perlata

# 141
Аби, благодаря мила!  HugЩе почвам май нещо да мажа и аз. Взех една  "Дева" от препоръчаните тук, но още не съм мазала.... хич ме нема в тая област, все бързам, пък дали ще се сещам да мажа, но едни точици ме притесняват по бедрите, че за това...
Насти - честити намаленийца! Браво на тебе! Hug
Муцка - честити три месеца! Браво за резултата! Hug  bouquet  Забелязах, че почти наровно вървим!
Сънче - спорна работа! Hug
La Fornarina - и аз като теб малко. Но поне не съм го ползвала почти, освен дето предните дни спретнах 1/2доза от шоколада на Аби. Ами в книгата с рецепти на Дюки има доста десерти с какао...  всеи преценява Hug

# 142
Благодаря много на Лео,играчка-плачка, Скорпи, Рачони, Амери, Аби, Татит, Ики, Дрийм уърлд, Ралето, Танич, Спасдиди, Рокипагане, Росчо, Халеева, Мамс, Марини, Геци, Пиглет, Мими Георгиева, Атракция, Тони, Гуди lovekiss Рожденикът ако види що народ го поздравява няма да повярва Party
Майка зайка, и в таз пола си била ти? Shocked Невероятно  bouquet
Славеее, двеойко мари убава, приличаш на ученичка и ква фина талия, пу, да ти не е уроки! Hug
Дорчестър благодаря слънчева! Специално за теб! Hug
Перле, а бой де, аууу, таз мацка ли да му предложа или таз стойка Joy Joy

Аз съм почти готова с приготовките, смятам даже и филм да гледам. Rolling Eyes
Махам снимките, и от албума ще махна - включи ми се на кюто някой /с новорегистриран номер/ за да ми напише, че било гавра с пълните жени да си слагам снимките - не с тия думи обаче. Съжалявам, може и да има право, но поне да им доблестта и тук да ми го каже, а не да си прави труда да регистрира нов кю номер.
Не се разсъждава така, жалко. Всеки е тръгнал отнякъде.

Хайде, оставям ви, ще гледам Клайв Оуен да ми оправи настроението!  Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Прегръдки за всички, ви сте толкова ценни за мен, пък който каквото ще да си мисли - аз съм с добри намерения към всички! Kissing Heart

# 143
Привет слабеещи момичета,
мойте 60кг.много ме измъчиха ,чак днес кантара си смили и слезе с малко надолу.
Честито на всички с минуси , още много да има .
Лек ден ви желая.  bouquet

# 144
  • София
Момичета- благодаря ви за хубавите думи за Ого    bouquet . За съжаление няма да мога да тичам много много след него, защото от другия петък тръгвам на работа  Tired . Ама какво да се прави, ще наваксвам вечерите и през уикендите.

Грах- не може поне във втора фаза. За трета- не съм чела още, защото ми е далече  Crazy .

Горчица- може дижонска. Тя е без захар, но е доста лютичка- тъкмо е по-икономична  Joy .

# 145
Привет момичета!
Добре дошли на новите,успех в режима.  bouquet
Празнуващите месечинка, поздравления за удържането и сваленото до тук.  bouquet
Славе, много точно си го казала , повечето се чувствахме точно така:hug:
Мамица, форумът е за подкрепа и стимул. Ако ти го ползваш само като консуматор, жалко. Не мисля, че някой се е карал, по-скоро се опитваме да насърчим някого или да му помогнем да превъзмогне състоянията на колебание, в което не виждам нищо лошо. Що се отнася до това, че си приписвам/е/ заслуги , никой не оспорва фактът, че заслугата да си отслабнал или да си останеш пълен си е само и само на този, който го е решил. Не мога да те насиля де не изядеш кутия фафли, но мога да опитам, а ти да размислиш. Хубаво е , че сподели  позицията си, ще я имам предвид по отношение на теб, но не можеш да ми казваш , как да се отнасям с другите.
Катяджин, подравления . Изтървала съм снимките, но знам, че изглеждаш прекрасно  love001
Джани, имам такъв колан, даже два, но не вършат работа. На мен ми действаха добре кремовете на Дева, но с много мазане , всеки ден. Въпреки ,че в момента в който ги спрях, май пак се появява проблем. Да ти е жив и здран рожденника, на патерица Hug
Ори, ЧРД на любимия, да ти е жив и здрав .Изтървах ти снимката, ама вярвам, че си идеална:hug:
Зазу, честито прохождане на Ого, все напред и нагоре Hug
Майка Зайка, стопила си се Hug
Насти, загуби ми се нещо Hug
Хубав ден на всички newsm51

# 146
  • Пловдив
Момичета, пуснах отново анкетата, ще ви помоля да гласувате пак. Махнах опцията "няма да идвам", защото целта ни е да видим колко хора ще бъдем и ще се съберем ли на мястото, което имаме предвид.

# 147
  • Sofia
 Embarassed Здравейте, снощи от нерви и напрежение преядох с адски много въглехидрати. Обещавам да не се повтаря т.е пред себе си обещавам  Embarassed

# 148
Спретнах си едни пилешки бутчета за обяд с кисело мляко и горчица и подправки  Crazy
Всъщност после се замислих добре ли е да се ядат бутчета? newsm78

# 149
Лео, махай кожата и стопените тлъстинки от тях и яж смело.

Гласувах отново, три броя за героя, писала съм на лични.

Общи условия

Активация на акаунт