Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 577
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 150
Без кожата във 2 фаза става.

# 151
Спретнах си едни пилешки бутчета за обяд с кисело мляко и горчица и подправки  Crazy
Всъщност после се замислих добре ли е да се ядат бутчета? newsm78

Стават, без кожата обаче. Hug

Горгона, сори за случката. За прегрешението, ти вече се самонаказваш Hug

# 152
Аби, аз реших да идвам сама на срещата, но май ще има промяна  Grinning Само да не ми вземат карта, за почивка тогава  Sad
Орелия, не се впрягай, на някой без волеви особи  #Cussing out Да се подложат и те на режима и после да пишат  Wink Б*си, завистниците  #2gunfire Ти си знаеш през какво си минала, за да постигнеш всичко  Hug
То ни, ето снимки мацка, аз съм ги пускала, ама да припомня големината около пъпа  Outta Joint http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228366 последните две снимки са от днес  Embarassed
Мен пък ме ядоса брата на нашия хазайн, ей направо нерви нямам  Close Мисля да поразпитам, дали не мога да ги съдя за психически тормоз  newsm78

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 14:40 от amerie

# 153
Embarassed Здравейте, снощи от нерви и напрежение преядох с адски много въглехидрати. Обещавам да не се повтаря т.е пред себе си обещавам  Embarassed
А от нерви'що не си легна гладна? Или да беше хапнала трички  Laughing

Мила приятелко, шегата настрана, но е много гадно да се чувстваш несигурна в къщата си. Стреса е голям. Аз когато живеех в Африка, както бях задрямала на дивана в хола изведнъж чух трясък и като отворих очи видях нягърска ръка зад пердето да насочва пистолет към мен от балкона. Няма да обяснявам как съм търчала през двора в тъмното и как клечах под един огромен фикус ( цяло дърво) докато се съмне. В паниката не успях да вземая и паник бутона.
Ужасно е и те разбирам напълно. Съчуваствам ти.
Купуваш пистолет и гърмиш на месо. Това е лошото на къщите и то хубавите къщи.
Дано скоро се успокоиш.

# 154
  • София
Махам снимките, и от албума ще махна - включи ми се на кюто някой /с новорегистриран номер/ за да ми напише, че било гавра с пълните жени да си слагам снимките - не с тия думи обаче. Съжалявам, може и да има право, но поне да им доблестта и тук да ми го каже, а не да си прави труда да регистрира нов кю номер.
Каква гавра, какви 5 лева? Пълните жени ИСКАТ да са пълни. А тези, които НЕ искат се взимат у ръце и почват да борят горницата килограми.Мани ги Ори не им обръщай внимание на тия.

Амери тия снимки съм ги виждала, ама това хич не ми попречи пак да възклицавам по тях.
Славе много си ми готина, да знаиш.
Гудичка   Hug
За голямо съжаление не мога да кажа нищо за срещичката, щото току виж някой решил да се ожени точно тогава и да ми провали целия план. Пък ако се окаже да съм свободна - колата ми в ръцете, все ще се намери къде да се приютя за една нощ.

# 155
Благодаря  svetlat ,То_ни , foli   Hug  bouquet

# 156
  • софия
Благодаря за хубавите думи,момичета! newsm03
Днес съм много доволна,намерих си и една съседка в нашата тема.Червенокоске, smile3525!А ако знаете и нейните две госпожици,какви са красоти.......Синеоки и хубави,като мама! Hug И след петминутно мислене и изчисляване се оказа,че само в техният вход има 4 дюканки! Joy Joy Joy
Гуудииии,знаех си,знаех,че това ще кажеш! hahaha
Горги,ти и да се натъпчеш до ушите,на онези гадове няма да им стане тежко! Peace Не се наказвай допълнително! Hug
Ори, spoko не се впрягай!Тя простотията ходи по хората,а не по животните. smile3521
Перлитооооо,много те обичам.Ти си ме виждала на живо и си достоверен източник! Hug Hug Hug
Относно мъжовете-металяги и мойто е в кюпа. newsm47 Айде,ще ги разходиме до Загората,а ако изпушат много,ги затваряме някъде по далеч от нас,пускаме им метъла-волуме на мах и те така!
Амери,всеки път ти се радвам!
Фолииии, Hug.Така,като говориш и ме напъва да те питам:От колко кила си започнала,че нещо немога да си те представя теб,яка кака.Ти си точно,като феичка ефирна,а и с тези сини очи,направо трепеш на снимката от вседюканската среща.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 14:57 от slave

# 157
  • гр.Варна
Здравейте мили мои!
Напоследък нямам много време да пиша,понеже бях много заета с рожденния ден на моя прекрасен син:)
Ето малко снимков материал,където ме има и мен с най-новите ми кг:( в момента)
това е албума с партито на бебо:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/23
А ето и конкретни снимки,където си личи телосложението ми:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/23#50
http://hristinak.multiply.com/photos/album/23#69
А ето малко снимки,за да припомня как изглеждах по Нова година(ПРЕДИ)Simple Smile:
http://hristinak.multiply.com/photos/photo/16/14
http://hristinak.multiply.com/photos/photo/16/60
http://hristinak.multiply.com/photos/album/16#46
В момента съм в застой,даже качих половин килце,защото с риск да ме нашляпате и нахокате,имах много леки прегрешения покрай РД-то!Ама като видите снимките,ще разберете колко бе трудно да се въздържа:roll:
Обичам ви
лек и отслабващ ден  bouquet

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 14:45 от mama_na_kiki

# 158
Хубаво е , че сподели  позицията си, ще я имам предвид по отношение на теб, но не можеш да ми казваш , как да се отнасям с другите.

Олекна ли ти?
Вече можеш да спреш да се напъваш.
По отношение на другите не мога да разбера като каква се изживяваш? Майка Тереза, Господ или попечител? Всеки да яде каквото иска. Да прави каквото го възбужда. Негов си живот и негова си работа.
Аз лично, когато искам чета, когато не -не го правя. Когато искам съм режимна и обартното. Баш ми дреме дали някой, ще ми размахва пръст. А ти като направиш забележка на някой, че вече е ял фафли все едно, ще промениш нещо.
Който иска да е режимен, ще го прави и без теб. Повярвай ми.Също, ако някой иска да излъже за резултатите си- лъже не другите нали? В крайна сметка резултата се вижда.
Мен пък защо не ме дразни, когато някой прегрешава, а теб да? Живота си е техен и сме големи хора, за да знем какво трябва и какво не.

# 159
Здравейте, момичета
Искам да ви попитам тъй като в момента нямам време да чета ако имате възможност помогнете ми.
Проблемът е следния:
Преди 2 дни оперираха крака на мъжа ми и му казаха, че трябва втора операция, но ще трябва да свали поне 30кг.
(висок е 185/139кг)Та въпроса ми е Избрах тази диета но колко време трябва да продължи всеки от периодите моля за схемичка ако може.
Рецептите сега ще ги принтна.
Искам да питам и за мен за дните 165/56 искам да стана около 50кг
Предварително Ви благодаря   bouquet

# 160
  • my own world....
Mamica,  принципно си права - всеки прави каквото реши, но тук има май един такъв момент, че прегрешилият ИСКА да получи упреци  Simple Smile затова и споделя прегрешението във форума. Аз лично ако не искам някой да ме строи - ще си премълча, а ако го дойда и кажа - изядох 100 непозволени неща, ще очаквам да ме оплюете и натирите. От друга страна - всеки пък може да се кара на друг или да се опитва да го наставлява  Stuck Out Tongue

Peace

# 161
Докато сваря да вляза във форума и вече цели 9 страници сте изписали  Laughing Записвам се да ви чета  Wink Лек и отслабващ ден на всички дюканки и само минусчета  Hug  Hug  Hug

# 162
Tamara, първия, ударен период е добре да се направи до 5дни, по общи наблудения и за 5 и за 10 се свалят еднакви килограми, втория, смесем период, се прави до постигане на желаното тегло, колкото повече имаш-толкова повече го правиш WinkНикой не може да ти каже при теб как ще протече режима и съответно за колко време се свалят желаните килограми, но със сигурност мъжете свалят на такава диета с главоломна скорост, така че е възможно мъжа ти да свали неговите 30-40килограма дори по-бързо отколкото ти ще свалиш твоите 6. Пожелавам ви успех и на двамата и добре дошла Hug
Гушкам ви всичките много, много Hug Hug Hug
И, да, аз пък мисля, че много от нас си пишат прегрешенията именно защото очакват някой да им се скара или да им нашока канчето с тигана, такава си ни е атмосферата тук,:flutter:
Вещи,Фолиbouquet Flutter

# 163
  • София
Тамара съжалявам за мъжа ти. Дано да е била успешна първата операция.  Мисля, че този режим ще му помогне, но не може да се каже предварителнон колко кила за колко време ще се свалят. Всичко си зависи от самия човек - метаболизъм, стриктност и т.н. Имай в предвид, че мъжете винаги свалят по-бързо. Прочети внимателно първата страничка и да започва по схемата 5/5. Дюкан казва, че е най ефективна. Ще я продължи, докато стигне желаните килограми и тогава вече ще говориме за задържане и т.н.
А за тебе - невиждам какво искаш да сваляш.
Джедира ме е изпреварила, ама няма да си трия поста.
Желая ви успех.

# 164
Здравейте!  bouquet
Честито на всички, които празнуват днес! newsm51 Поздрав за тях!   love001
Честито и на всички с минусче днес!  bouquet

Аз само Майка Зайка видях, Славка не я видях smile3518 Майка Зайка, впечатляваща разлика! smile3525 Браво! smile3501

Някои Дюканки-ветеранки не са ми писали  Thinking Да не би да мислят да се измъкнат от срещата?! newsm45  Айде, че местата свършват  Wink  Вещи я записахме служебно  Laughing, да взема и тях да запиша служебно  newsm78 , ми така де- каква среща ще е без тях!  Hug

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 15:06 от Fancy N

Общи условия

Активация на акаунт