Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 562
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро момичета newsm51
Духи Пухи, Честит Рождан Ден, бъди здрава и щастлива. Нека всичките ти мечти се изпълнят newsm59  Hug
Мими Георгиева, мерси за хубавото и ароматно кафе Hug
Пиглет Hug
Мамче, що така телеграфно Hug
Кремена, добре завърнала се при нас, дано този път всичко е наред със здравето ти и успееш. Hug
Тони, за какво порицания, нали си режимна, то от ядене се слабее Hug
Росченка, дано си се събудила в по-добро настроение и някой грам да е паднал:hug:
Фен, дано и при теб се размърда Hug
Сецилия, бива.  Hug
Марини, хайде и твоя малчо скоро да проходи  babydust7Hug
Спасиди lovekiss
Дорче lovekiss
Стеф, добре дошла при нас и успех!Колкото до инфото, зависи колко ще трябва да го мелиме Joy Питай Hug
Дивана, честити почти 18 кг. Свалянето на кило и нещо на седмица си е доста добро като резултат:hug:
Пили, Бачи, Кри, Деата,Мише,  Вещи, Бубе ,Пеппи, Фенси, Аби, Ори, Зеленко,  Зазу, Гуди, Перле, Бомбе, Ривела, Сън, Мишле, Халеева, Куки, Амери, Майка Зайка, Катяджин, Цоци, Цвети, Джини, Вани ник,jedira, , Roisin, играчка-плачка,  Геци 75, вероника, цвете12, svidni4ka,

Хубав ден на всички с много положителни емоции newsm51

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 09:52 от foli

# 316
Момичета ето ме пак ... обаждах се преди 6 теми  Embarassed но от вчера започнах режима .
Лошото е че съм си гладна .... Sad а нали не бива ...нещо взех да се панирам че не правя каквото трябва .Пия по 2 литра че и повече вода , ям шунка и пушено пуешко , кисело мляяло , овесени трици , но все ми стърже от глад ...
Така ли беше при вас ...
Моля ви , отговорете . Cry

# 317
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Духи Пухи да си жива и здрава.  bouquet
Момичета да се похваля днес още 1кг. долу Grinning
Гледам среща за юли в СЗ. Много далече това.
Аз другата седмица ще съм там. Нали съм Заралийка под прикритие в Бургас.

# 318

Честит рожден ден, на рожденничката Hug

# 319
Честит рожден ден Духи-пухи, бъди здрава и много обичана, пожелавам ти добри резултати в режима. smile3510

Махнали са се 200 грама, от тия 300 появили се от нищото вчера. Не съм карала вело от неделя, срам, срам smile3538 Днес трябва да се мобилизирам, само да ми се проветри хубаво хола, че след нощи така мирише на цигари, чеееееееее Sick Казват, че няма по-досадно нещо от бивш пушач, уж не се имах за мрънкало, като някой около мен пуши, и не мрънках цяла вечер, ама като си тръгнаха гостите си изкарах всичко на рожденика hahaha

Аби, какъв човек ша водиш, да ме занесял до кафето, ай моля ти се, няма ме пусне циганя, ако те прочете кви ги пишеш Joy Hug
Деата Two Hearts
Сънче hug
Амери, мани, не си е работа на шкембето тату, колкото и да го мислим, друго място съм си заплюла, ама щи кажа на ушо Crazy /Не е интимно! Joy/
Мими Георгиева, завистта е невъзпитано чувство, присъщо на ограничени хора, не ми се вярва тук да има такива, но явно нещо друго мъчи някои, все тая, изобщо не си струва да се коментира. За пореден път не се учудвам, че няма какво да ме учуди Grinning Hug
Пилито, честити 3 месеца, мила!  bouquet
Джани, като гледам почти еднакви резултати с теб, горе-долу по едно време сме почнали, еднакво вървим, ама да питам колко си висока Hug
Ики, аз карах вело по 60 мин. всеки ден, не съм трупнала маса /няма и как де, на ниска степен/, сега карам през 2-3 дни по 30 мин. но интервално - добри са ми резултатите и съм доволна. Лично за себе си смея да твърдя, че ми помагаше много това, защото когато задържах си помагах и биех един шут на метаболизма именно с велото Peace Hug
Джини, не тъгувай, измисли си други яденета за галите, какво давам акъл и аз, ей от това ме е страх, пустата му трета фаза, уууууу ooooh! Close
Кри, Бачи, Вещи Kissing Heart
Стеф, добре дошла, пожелавам ти воля! Peace
Пиглет, Скорпи, Клер, Алекса, Вани ник, Галама, Бомбе Hugthumbsup
Вили., ми яж бре! Яж си от режимните неща колкото искаш! Peace
Росченка, миличкото то, я да оставиш това настроение и да се стегнеш, не позволявам тия хубави очи да са тъжни!  love001   hug
Свидничка  bouquet
Фоли Kissing Heart

# 320
Вили, щом си гладна, значи ядеш малко. Дюканка гладна няма!

# 321
Духи, честит рожден ден ! Бъди щастлива!

В събота ще бъда в Карнобат.Ако има някоя дюканка от града, може да изпием по едно кафе.

# 322
Благодаря момичета . Hug
А овесени ядки може ли или само трици ....

# 323
Благодаря момичета . Hug
А овесени ядки може ли или само трици ....

Само трици  bouquet
Даниа   Hug

# 324
Знаех си .... вчера съм сгрешила .Хапнах си ядки , сега не трябва да го броя , нали .... Confused
Извинявайте че  толкова питам , ама все нещо някъде обърквам а уж четох . Sad
Духи Пухи , честит рожден ден и от мен !   bouquet
Е , май съм с фал старт

# 325
, Духи Пухи! Много здраве и скоро да си смениш целия гардероб!
Фоли, а дано! От твойта пръчка в неговите крачета!
Днес, понеже рИвах, че задържам, кантара ме разнообрази - имам завидно завишение!
Дано четвъртък да пооправи нещата!
Вили, както са ти казали всички - ЯЖ, но ти само шунка и пушено месо ли ядеш? А готвено нещичко? Продължавай напред само с трици!
Мишле, хайде, идвай да ни радваш! Hug
СъниHug, колко моми ще бъдем в събота? И ти ни липсваш!
ОриHug
Темата при Миглена Ангелова: "Мажи се, за да отслабнеш!"

# 326
Добро утро (май стана време за добър ден  Mr. Green) как сте момичета?

Духи-Пухи: Честит Рожден Ден! Желая ти само хубави неща да ти се случват!

Момичета, как само се набутах с този кантар, чак ме е яд на себе си  Embarassed Супер щастлива се прибирам, придружена от сестра ми. Качвам се в къщи на кантара и ония простак и моказва 90 кг.  #Crazy Изпаднах в истерия  #Cussing out Сестра ми се качва -95 кг., а тя е поне 10 кило под мене  #Cussing out Идеше ми да го зафитича през прозореца. И не мога да го върна, защото хвърлих опаковката-нали съм си бърза и прибрана. И днес след работа ще мина през една аптека до нас, където има уред за измерване на тегло, телесна маса, кръвно и т.н. Да видим той с какъв тон ще ми проговори  newsm78

Цоци, признавам те  newsm20

# 327
Добро утро на всички ранобудни Дюканки! Поздравявам ви с едно уникално клипче, макар и непозволено за нас - http://www.clip4e.com/play_unikalen_talant.htm .  Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Сега изчитам всичко написано от вчера. КукУки готова си, но да си призная вече толкова опашка се нареди за тия моите двете, че направо не знам  #Crazy
Снощи направо бях като пребита - що неща наготвих - супа, гювеч с телешко, торта, желе, хляб, всичко все режимно (сега ми е 2ра фаза). А моя приятел все се върти около печката и вика: "На какво мирише? Ние, простосмъртните, ще можем ли да опитаме от тия манджи?" И току ме подяде.  #2gunfire
А съм навила и майка ми да се храни по Дюкан, защото при нея е много належащо да посвали килограми. Тя пък ме подкупва да й правя хлебчета и кюфтета, защото не й се занимава eat
По тоя повод се сещам - баба ми прави желираното кисело млако откакто се помня - може би 30 години, но пък за подслаждане му слага компот. Затова още първата ми мисъл като четох за режима беше за нея  bouquet
Спорен ден и много усмивки! Както и да намерите време да хапнете, защото без ядене, няма сваляне! Joy Joy Joy

# 328
ЧРД на Духи-Пухи! Всичко най-най! 

Аз позадържам и днес  Whistling

# 329
.... но да си призная вече толкова опашка се нареди за тия моите двете....
И аз се нареждам на опашката за целуване не бузки Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт