Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 546
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 330
Пухи - честит празник, само хубави неща да ти се случват и много  Laughing
Фен - 8 кг за 1 месец никак не са малко, не са много хората, които са го постигнали. Мисля, че няма за какво да се притесняваш. Перфектен резултат  bouquet
По отношение на спорта, някъде бях чела, но не можах да го открия, че с умерени тренировки (40-60мин) съчетани с протеинов режим на хранене се трупа маса, което ще рече, че може да започне наддаване, а едва ли някоя от нас е тук заради това, въпреки че много зависи и от упражненията, които се правят. Мен ме посъветваха да спортувам , когато почти съм достигнала целта и съм стопила мазнини ( сланина Simple Smile, така ми прозвуча ), но ако сред нас има професионален спортист или просто разбирач/ка може да ни обясни, че на мен не ми е силната страна.
Успешен ден на всички Hug
[/qu ,iki,занимавам се със спорт от доста време,а в последните4-5години донякъде и професионално и според мен с аеробни упражнения не можеш да направиш мускулна маса.от доста време ви чета от интерес,защото общувам с жени,които също спазват режима и по мои наблюдения в началото,ако си решила да спортуваш, да започнеш с нещо по-леко-пилатес,каланетика от гледна точка на това,че не е толкова натоварващо и не се изразходва мн. енергия,а енергичта е основно от въглехидратите,които тук липсват.ти сама ще усетиш кога си готова за нещо по-интензивно.и най-вече трябва да ти доставя удоволсвие,това което правиш.

# 331
Здравейте, момичета!    bouquet 
Духи Пухи, честит рожден ден, скъпа! Желая ти много здраве и любов!   cook
Славе, Фен, Марини, Амери, Цвети, Джани, Свидничка, Орелия, Фоли, Бачи, благодаря ви   remybussi   Hug Уникални сте...
Бачи, Свидничка Hug мн благодаря за милите думи-пълните ми душата , но мисля, че не ме видяхте, като се изправих без палтото. Доста имам за сваляне, особено от дупето. Напоследък получавам доста антикомплименти по случая...  Embarassed
Кремена Hug

# 332
Знаех си .... вчера съм сгрешила .Хапнах си ядки , сега не трябва да го броя , нали .... Confused
Извинявайте че  толкова питам , ама все нещо някъде обърквам а уж четох . Sad
Духи Пухи , честит рожден ден и от мен !   bouquet
Е , май съм с фал старт

Вили, не е фатално. Продължавай си и днес и си брой вчерашния ден  bouquet

# 333
  • ВАРНА
Правилно е писано по-горе-не се качва маса току-така.Упражненията за маса са анаеробни,а за топене предимно аеробни.Сега съм на 1-ва фаза,но след неделя смятам да тренирам отново във фитнеса.При работа на мускулите се включват въглехидратите от тялото,но ако са му спрени(както е при режима)горкото ще е принудено да топи "гъзо".При този процес се отделя и доста водица.Но след 20-та минута на аеробното натоварване започва горенето.

# 334
  • София
Здравейте Дюканки. Днес ми е 4-ти ден с вас и искам да кажа на какво се натъкнах снощи. До като си хапвах млекце  на Верея 0,1%  погледнах кофичката и прочетох, че белтъчините са 3,4 грама а въглехидратите 4,3 грама на 100 грама е съотношението. Бях шокирана, че има въглехидрати а знам, че те са забранени в ударния период. Вие какво мислите по въпроса да продължавам ли да го ям или да го избягвам.

# 335
  • София
Здравейте, милички! Hug
След малко излизам, отивам при док, сърцето ми ще се пръсне от притеснение, даже не съм сигурна дали е на мястото си Tired
По-късничко ще се включа, надявам се с хубави новини Praynig Praynig Praynig
Хубав и ведър ден на всички ви желая от сърце!
 Hug Hug Hug

# 336
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Духи, честит рожден ден Simple Smile
Нека се сбъднат всичките ти мечти, без една, за да има за какво да продължаваш да мечтаеш bouquet

Брей, около честитката забравих да кажа Simple Smile
Нещо не мога да се оправя с дните 5/5, т.е. бъркам ги  Embarassed
Чудя се ако мина на 4/3 дали пак така добре ще си свалям  newsm78

Иначе с мъжа ми сме строго диетични - особено аз Simple Smile
Купих си една форма за мъфини, в която си пека кексчетата, а вчера опитах и нормални мъфинки и всички раздадох по родителските тела. Никак не се изкущих дори да си близна и съм много горда с това  bowuu
Сега съм в отпуск и като имам повечко свободно време, се чудя какво да направя за мелене у дома (не съм свикнала да отпускирам дълго време)

Вещи, снощи забелязах, че си ме турнала и мен в табличката със свалените тонове Joy Боже колко много кила са се свалили ...
БЛАГОДАРЯ ти   bouquet
датата, на която започнах беше 24.03.2008г.

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 10:43 от maznislava

# 337
Мишле, успокой се и знай,че всички сме с теб.Успех! Hug

# 338
....сърцето ми ще се пръсне от притеснение, даже не съм сигурна дали е на мястото си ..
newsm53 Успех!

# 339
ilang-ilang , браво за този суперски отговор   bouquet  
zahar4etooo, не мисля, че това е страшно... Peace
Мишле_ Praynig Hug

# 340
Духи-Пухи, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Мишле,

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 10:50 от baby_doll

# 341
Мишле  babydust7 Hug

# 342
# 343
Мацки, чета рецептите и гледам соев сос. Можем ли да го консумираме. Смътни спомени имам че в книгата пишеше че не може newsm78  как беше?

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.

ама съм бързак

# 344
Здравейте, милички! Hug
След малко излизам, отивам при док, сърцето ми ще се пръсне от притеснение, даже не съм сигурна дали е на мястото си Tired

Стискам палци всичко да е наред  Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт