Който иска да слабее с Дюкан ще трябва да живее - 95 тема

• 48 588
  • 1 009
  •   1
Отговори
# 555
Хелоу,

И аз искам да честитя на Мишлето най-хубавата новина и да я кара лека и безгрижна!  bouquet

На Духи -Пухи ще пожелая да и е последния рожден ден на тези килограми, и вече само на желаните, то вие и пожелахте вече всичко    baloni   smile3510

А сега понеже разисквахте шкембето, все едно открихте топлата вода, пък да ви кажа че същото се получава и с пилешки воденички, пилешко месо(особено с готова вакуумирана пържолка защото има специален аромат от скарата), а също и с гъби. Вариш, режеш (или пък обратното) посоляваш ,слагаш обезмаслено прясно мляко и който не обича шкембе яде натурално приготвеното, а любителите подправят с оцет ,чесън и люто пиперче. Моят мъж не яде шкембе, заради последните три любителски подправки, но пък неподправено яде от гореизброените от мене, трябва да го тренирам и със шкембе от шкембе, ама за да не го изнервям не го правя.

Хайде да ви е сладко.

И друго щях да пиша, днес открих още продукти за трета фаза, екскуиза йогурт 13% и екскуиза медитеране с подправки 13%, а също филаделфия 12%. Не мога да предложа снимки, на опаковките на всички отгоре има кръгче и с големи цифри са процентите.

Лека и отслабваща нощ  newsm46

ПП: Розичка, мисля че можеш да не ядеш месо ,но трябва да наблягаш много на риба и белтъци от яйца, в достатъчно големи количества за да заместят изцяло месото, не е невъзможно. Сигурно и карантия не ядеш? Морските дарове също стават.  Като цяло ще ти е по-трудно, но принципно може да си доставиш протеините и само от риба и белтъци. Успех

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 21:35 от svetlat

# 556
Мишле честита ти блага вест , желая ти много положителни емоции през цялата бременност. Hug

Момичета да ви питам нещо относно подсладителите , аз ползвам Суитли на таблетки и когато пия нес кафе с мляко си слагам 1 т-ка , а когато си правя крем от 0,500мл пр. мляко 12 т-ки и пак не ми е достатъчно сладко.Пише на етикета , че е термоустойчив до 270 градуса .Някоя от вас има ли същия проблем?

Играчке-Плачке благодаря за отговора , но аз си помислих , че си си купила електронен кантар  и за това те питах bouquet Hugобъркала съм се. #Crazy

# 557
Здравейте милички  Hug

Аз писах, писах, нетЯ се скапа и всичко замина  Sad Както и да е....

Мишленце, мила, честито! Ех, че хубава новина. Лека и изпълнена с много положителни емоции бременност ти желая   bouquet Чакаме малкото мишленце след 9 месеца  Heart Eyes

Духи, честит рожден ден! Много здраве, щастие и сбъднати мечти ти желая   bouquet

Деатка, Фоли, Перлето и всички останали - супер настроение вкарвате в темата. Така ме развеселихте, след тежкия ден  Hug Heart Eyes

# 558
  • София
Минавам за бързо, че мъжчето не е на работа днес -  невероятно, но факт  Embarassed Рецептите от днес ще бъдат вкарани на блогосайта утре (познайте дали е на работа, уви)

Мишле_, моите най-искрени благопожелания за твоето бъдещо бебче и да дойде на белия свят без проблеми и да е живо и здраво за твоя радост и на половинката ти  fingerscrossed pregnant 1stroller

Защо в рецептите няма нещо с броколи? Измислете нещо де  Praynig, ама да е вкусно!   chef

Много се дразня като се пише, без да се чете   #2gunfire #Cussing out  #2gunfire

Ето я моята дижонска горчица - BОRNIER - състав:вода, синапени зърна, оцет, сол, антиокислител:калиев дисулфит,окислител:лимонена киселина. Тази е 150 гр, има и в чаша с  по-голям грамаж.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5573986

Не се отваря  newsm78

spasdidi, благодаря за вниманието. Аз специално се помолих на Мишлето и тя ме пипна за късмет на срещата, а дано да е заразно  Embarassed

Hrisula, прощавай за забележката  Embarassed , надявам се да не се обидиш  Embarassed , не искам да те засегна  Embarassed  Embarassed  Embarassed, но едно е, ако някой, който е 70 кг. (примерно) или 56 кг., иска да свали примерно 10 или 3 кг. и пита колко дни 1-ва фаза  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Лека нощ, момичета

П.С. Sunfingerscrossed

# 559
  • my own world....

ЛейдиАПравихме наскоро, сега има идея по квартали и паланки hahaha

Информирайте ме и мен, да не изпусна нещо  Party

Аз предлагам първата квартална среща, по Емил Марковски, досега сме 5 "обадили " се дюканки/има и такива под прикритие, дето не пишат в темата/, може да се видим някой слънчев следобяд! През седмицата ми е по-удобно! Heart Eyes

Аз работя до Медицинска академия - може и да дойда, ако свирнете навреме Simple Smile

# 560
  • my own world....
вещи  перле thank you.  айде измислихме менюто за утре...ако се вредя изобщо от хиени и чакали.така ми измушкаха и диетичният шоколадец.

Какъв диетичен шоколадец папкаш? Не си ли във 2ра фаза...или и ти като мен мислите, че шоколада е зеленчук....някой ми беше пратил едно файлче, твърдящо, че шоколадът е зеленчук  Wink

Зеленкото, сори, но в главата ми беше как да се добера до палачинките и четях само за палачинки, а като си хапнах сутринта палачинката най-после и ми хрумна за броколите и.....вярно не потърсих, а направо питах.  Whistling

......интересно колко пъти в едно изречение мога да спомена палачинка.... Thinking

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 22:15 от Lady_A

# 561
Момичета, как мислите, това може ли? Всъщност аз вече направих нещо като течен шоколад с него и после реших да питам  Embarassed Съставът е обезмаслено сухо мляко, аспартам, набухватели, стабилизатор, оцветители.

# 562
Ужас, срам не срам имам питанка....аз старото куче..... newsm78.....телешки език може ли /варен/ ? Не се базикам - да уточня. Според мен може, но милия ПАК е на режима и пита, а аз  Shocked Толкова народ съм зарибила и консултирам, а сега се увъртолих.
Мишле, само аз не съм ти честитила!  Hug Разбирам защо си притеснена, но съм убедена, че всичко ще е наред - виж колко сме много и как те мислим! Пожелавам ти много прекрасни моменти занапред!

# 563
  • Universe
Ужас, срам не срам имам питанка....аз старото куче..... newsm78.....телешки език може ли /варен/ ? Не се базикам - да уточня.
Джини, цитат от книгата: "От тази категория е разрешен ....телешкият и агнешкият езици, които не са тлъсти. Колкото до говеждия език, консумирайте главно върха, който е най-постната част, и избягвайте задната, твърде тлъста част. "

За протокола - дъщеря ми е на 24години Peace и аз съм на толкова, ама newsm78 ... в евро hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 22:27 от lenny_pld

# 564
Lenny, мерси!  Hug Сега ще погледна в книгата да си поприпомня някои неща, че взех да се излагам.  ooooh!
Лека нощ на всички!

# 565
  • Sofia
Здравейте!
 Честито на всички, които имат повод!   bouquet Имам чувството, че в тази тема само се празнува! Laughing Което е прекрасно, разбира се... Wink
 Мишле, честито! Много се зарадвах. Нали ми е мечта и на мен, а ти си пример, че диетата не може да е причина за незабременяване... Wink
 Лека и щастлива бременност! Hug
 Розичка и аз не ядях месо до началото на диетата. Аз не че сега ям много де... Laughing Но гледам поне една пилешка пържола, или риба да хапна на ден. Често правя и телешки кюфтета с много подправки-така не усещам много месото. Иначе карам на яйца, извара, кисело мляко. Добре е, защото толкова бързо май никога не съм сваляла.
Купих си книгата на Дюкан с рецепти и направих няколко. Харесват ми...Палачинката стана страхотно с 3 яйца:lol:, защото с 1 не можех да я обръщам и я накъсвах. Но почти не се добрах до нея. Беба изяде доста голяма част и за мое учудване баща и също... Laughing
 Аз имам проблем, защото вчера си сложих 2 зъбни импланта и съм с 10 шева в устата. Трябва да ям супи или пюрета, но нещо не ми се ядат, а и трябва да са режимни и карам основно на кисело мляко от 2 дни. Тази вечер направих и някакъв крем с извара и яйца. Иначе боря петото кило и се надявам скоро да променя лентичката пак... Laughing

Последна редакция: чт, 10 апр 2008, 22:55 от Жана /bg_paint/

# 566
Верно ли може шкембе бе Shocked
Ми то тогава аз по цял ден това ще зобя Mr. Green
Баси, вие ме утепахте ooooh!
Ми не знам дали може. Аз цяла седмица набивам шкембе. Бях сготвила 2.5-3 кг шкембе- цял казан стана. Ядях по 2 големи купи+ десертчета и съм - 1.800 тази седмица само.

# 567
Верно ли може шкембе бе Shocked
Ми то тогава аз по цял ден това ще зобя Mr. Green
Баси, вие ме утепахте ooooh!
Ми не знам дали може. Аз цяла седмица набивам шкембе. Бях сготвила 2.5-3 кг шкембе- цял казан стана. Ядях по 2 големи купи+ десертчета и съм - 1.800 тази седмица само.

ако ти е останало да мина утре Flutter

"само" 1800 ooooh!
Аз толкоз на месец свалям Joy

# 568
Сещам се да питам в ПЗ дни кисели краставици може ли, а люти чушки кога може newsm78 и ще минат ли за подправка ?Mr. Green

# 569
Бомбе, все пак аз съм от свинската порода все още. Нали знаеш, че в началото винаги се сваля много, а и колкото си по-дебел, толкова повече сваляш в началото.
Ще си говорим пак след 3-4м ( ако съм още тук).

Общи условия

Активация на акаунт