Мери,честит ти рожденик
,много да те слуша и обича
Радвам се че с Емма всичко е наред,а за Ивето не се притеснявай,щом не е нещо сериозно ще се оправи

Мирка,
за хубавите резултати от консултацията.Мони се обръща вече от коремче по гръб вече от около 2 седмици,като я оставя по коремче и тя се обръща веднага и се хили Голдънче,дано не е алергия,че детенцето на една приятелка е с АБКМ и много го ограничават ,а вече е на 2 годинки.Но пък с времето се израства,така че спокойно

Бубе,заглавията както винаги са супер
,а аватара ти е просто страхотен,много са ти хубави принцесите Слави,непрекъснато мисля и се моля за твоето детенце
,наистина вярвам че при вас нещата ще се оправят 
Да се похваля и аз най-накрая-вчера ми преведоха еднократната помощ
,сега ако започнат и майчинството да ми изплащат като хората
. Браво за Емма, за Ива не се притеснявай и не го мисли. Щом операцията е лека, ще мине бързо и ще се забрави. Убедена съм, че ти по-тежко ще го преживееш от нея! И още нещо (извинявай, не си ми искала съвета, но не се сдържах) - когато ви приемат за операцията и ти я вземат изчакай с таткото или с някой близък и не мисли как изглежда детето ти под упойка, а че скоро ще имаш още по-здраво момиченце. Чакането за теб ще е много мъчително, вземи и някакво дребно подаръче, когато излезне от упойката - книжка за четене, кукла или нещо такова.