Чакаме СЕПТЕМВРИ вече да гушнем малкото човече

• 10 151
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, аз имах малко проблеми и сега наваксвам да ви чета, бях болнични с много силни болки ниско долу, ама сега всичко е наред. Много се уплаших да си призная честно. Аз никак не исках да правя БХС ама свекито като се затюхка, чула били безплатни не знам си ко, ади да й угодя отидох и сега си ги взех всичко е ОК. Иначе и аз съм една избухлива и нервна, едва се удържам, питах докторката ми може да пием валерианче особено за тия които не могат да спят. Спокоен и усмихнат ден от мен! Много целувки!!

# 91
И аз БХС не правя. Тука такива не предлагат така или иначе.

Килограми - зависи от деня, съм между 0.7 и 1.3 кг отгоре. Надявам се повечето да са мускули, защото ходя повече на класа с тежести, пък и виждам промяна в ръцете особенно.

Бръмбъзък, недей така, мила. Спокойно, не позволявай глупости да те тормозят. Чакай да видиш като родиш какви съвети ще хвърчат...всеки си бърка носа където не им е работа.

Поздрави на всички!

# 92
ЗДравейте на всички!!  Hug
Отдавна не съм писала ама нещо много ми идват нещата напоследък. Купуваме апартамент и е голяма лудница.
Днес бях на БХС в МА - там е голяма лудница... леллел..

Но аз исках да ви питам нещо - някой има ли опит и знае ли къде се прави изследването за АНТИТЕЛА, защото нито в МА /там само платено - 28 лв. ако не си от болницата/, нито в Бодимед правят такова изследване.... Thinking Аз съм с отрицателен резус фактор и все пак си е напрежение заради бебо, макар че знам, че първа бременност няма проблеми обикновено.

А... и друго...  smile3521 вчера разбрахме, макар и раничко за 2Д ехограф, че гащите ни са синиии stork-boy . Тати много щастлив  Joy Даже док ни пусна и снимка на малката пишонка  Laughing

Асе,
ти за какви вагинални проблеми говореше по-нагоре, че ни очакват?

Лек ден на всички от мен!   bouquet

# 93
Шейли, знам,  злато...ама пусти хормони ли са, к`во е незнам...не мога да се спра, бе! Ужас! И кат се усетя как съм подпалила пак и ме хваща тройно повече яд на мене си. Сериозно питам за хапчетата - то това не се издържа....никога не съм била такава Sad

# 94
Честито Мерлинката  stork-boy, много хубава новина си имаш

Аз сетих нещо, което исках да питам за количките. Как е по добре с една цала дръжка или отделни 2, а виждам че има и такава с две дръжки и се закача трета част, за да стане цяла, но това ми изглежда нестабилно за хващане? как мислите?

И аз съм много чувствителна. най ми става гадничко като ревна без повод и мъжа ми се притесни какво ми има, как да обясна че просто ми се плаче

# 95
Мерси, Асе. Непременно ще го посетя този Джъмбо като пътувам към София. Аз съм ходила в един от магазините им в Гърция и определено има неща, които можеш да си купиш.

Merlinkata, аз също съм с отрицателен резус фактор. Изследването се казва индиректен тест на Кумбс. Аз не съм от София, но моя приятелка с отрицателен резус фактор си е правила изследването в Уеда. И наистина за първа бременност няма проблем, не се притеснявай. Въпреки че аз в началото се бях втресла, ама жени, а пък и бременни на всичкото отгоре.  Grinning Честито за сините гащи!

# 96
mari_p, благодаря ти  Simple Smile Наистина е много хубаво да знаеш как да наричаш бебчо.

neni78, Благодаря ти за инфото   bouquet, сега ще проверя във Веда!  Hug

# 97
Merlinkata, поправям се. В Цибалаб си е правила изследването, откъде го измислих това Уеда. Извинявай

# 98
Здравейте мамчета,

Имам страхотна новина - излязоха ми резултатите от амниото - 100% няма Даун  newsm68 , 100% сме със сини гащи newsm44.
Много съм щастлива, явно много сте ми стискали палци!!! Благодаря!!!

Ирина, Уанда, Стеллла, желая на вас и на всички останали, на които им предстои подобна процедура, много успех и само хубави резултати  newsm10

Искам да повдигна една съвсем нова и малко по-странна тема. Тъй като ще съм мъжка мама и то за първи път, бих искала да събера мнения за рязането на кожичката на пениса на бебчо. Чисто медицински, от гледна точка на хигиена и съвсем от здравословна гледна точка, чувам много противоречиви мнения. Aз лично май съм склонна да режа Embarassed, обаче преди това искам по-подробно да се запозная с този въпрос. Дали трябва и кога трябва да стане това. newsm78

# 99
Merlinkata честити сини гащи  Hugискам и ааааззз Blush
Бръмбазъче, гледам да минавам с възможно най-малко хапчета каквито и да са, но питах доки и тя каза, че ако положението е неукротимо продължителното хълцането е по-лошо за бебето от едно хапченце мента, глог и валерян, та миналата вечер и аз се бях разхълцала по нощите и като не се справих с мислите си си фраснах едно и си заспах спокойно. Дано да нямаш нужда!
mari_p, ако количката е качествена и добра марка няма да имаш ядове, но ако е от средна класа аз харесвам определено дръжката да е една, другите много се разскърцват и при преодоляване на препятствия се кривят!
unique_v еее това е наистина добра новина Hug дори 2 в1, май тези дни са на мода сините гащи Heart Eyes
По темата за обрязването рано ми е да се изказвам, но ако мечтата ми за момче се збъдне и аз ще го обрежа (е, не лично аз де Blush).
Нашия тати е египтянин и за него това е нещо съвсем естествено, за мен също заради хигиената, освен това половината свят е обрязан.
Само ще искам да стане докъто бебето е малко за да няма лоши спомени.

# 100
Мириям, и аз съм за по-малкото хапчета! Трябваше бая да се позамисля, за да се убедя, че наистина не съм наред и че това е начина за действие! И това стана снощи при гореспоменатия случай. Добре, че звъннах на сестра ми по телефона, та тя ми казваше "дишай-издишай". Аз не можех грам въздух да взема от хълцане. От дете не съм ревала така.....Ама знам, че наистина е вредно за бебо. Баси драмата развих пък аз....горката ми сестричка....чак толкова изкуфяла не и бях звъняла никога!

# 101
unique_v, не бързай да вземаш решения за обрязване и т.н. още, като мъжка майка ти го казвам. Това е много сериозно решение и трябва да бъде сериозно обмислено. Прочети малко тук, тук и тук(по-специално точките рискове и сексуален аспект).

# 102
Мамита аз сега се връщам от Майчин Дом
ето и резултата ако може някоя да ми го разчете ще съм много благодарна защото нищо не ми казаха освен че плацентата давала отклонения #Crazy newsm78 newsm78
АЛФАФЕТОРПОТЕИН  норма [17.05-85.25] резултат 49,9
Човешки ХОРИОНГОНАДОТРОПИН норма [5.5-27.5] резултат 59,6
РИСК
Възрастов риск 1 от 1514 бременни
ВАШИЯТ РИСК Е 1 от 807 бременни  Praynig Praynig Praynigкажете моля защото  никой нищо не ми каза как да го тълкувам!!знам че не трябва да е повече от 1:250 но и тези 807 ми се струва много при положение че има момичета с оценка на риска с мноооогоо нули  newsm78 smile3511 само спомена тая нещо за плацентата ми и аз нищо не разбрах и тя си ме отпрати и това е  ooooh!
Merlinkata честити ви сини гащета   bouquet
unique_v страшно се радвам за вас и за това че няма Даун и за пола  bouquet ако може да ми кажеш че не разбрах ти ходи ли на БХС преди амниото и колко ти показа  newsm78

# 103
  • София
Мирка, резултатът ти е добър според мен.  Hug

# 104
unique_v Честито и на теб  stork-boy наистина страхотни новини

Мирка,    Hug не разбирам особено ,предполагам че ако беше притеснително щяха особено внимание да ти обърнат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт