И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 402
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз пък още се мъча с перлите оп уроците на Ани. #Crazy
Ами не мога да ги докарам с тези светлини.
Къде бъркам?

Ани, този сайт наистина е страхотен!
Аз се регистррах преди много време и има каквото искаш.
Дано тръгне скоро!

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:33 от muzka

# 106
  • No Line On The Horizon
Здравейте, надявам се, че може да се присъединя към вас  Hug Днес започнах с първия урок на Ани и това е моят дебют един вид  Joy

Знам, че е доста смело от моя страна да покажа първия си опит, но все пак чакам коментари.

# 107
  • Бургас
Добре дошла фросbouquet
Първо, като отваряш нов документ, дай размер 15.2/10.2 см или 13.2/9.2 см. Така във фотото ще ти е по-лесно за изваждане на хартия, а и тук няма да товариш излишно сървъра.  Peace  Като за първи опит - добре. Можеш да увеличиш малко феичката, а да намалиш белия елемент до нея с надпис "дрийм". Фонът ми се вижда размазан. Ползвай такива фонове, на които можеш само да намаляш размера, не и да го увеличаваш, защото така се губи качеството. Може да прибавиш още елементи в цвят на якенцето на детето, напр. цветчета.

# 108
  • No Line On The Horizon
Аз като отворих документа уж му зададох размер, но явно нещо съм объркала.
Мислех си за елементи в цвета на якето, но още не съм изобщо ориентирана откъде да ги свалям. Сега започнах да чета от първите теми за абсолютно начинаещи.
А тъмно зеления фон не е фон, а елемент, който аз реших, че мога да разтегна и затова е с такова качество  Joy

# 109
fros Добре дошла  Hug

Мисля че като за първи път е екстра  Peace

Mle4ko
добре ти е обяснила  Hug

# 110
много благодаря за отговорите Hug
само че малко се обърках колко да наддам по 1 см или по 2 милиметра Rolling Eyes или си зависи от фотото и там да питам newsm78

# 111
  • Варна
ЧРД Дамаянти!
  bouquet

# 112
Къде се загубихте всички ?? Rolling Eyes

Темичката чаааааааааааак на втора странница  Sad

barabana   с по 2мм  Wink

# 113
  • нейде там, където ....
Здравейте!
Да се запиша и при вас. До скоро само четях, но сега компютърът ми позволява и да поработя. Само да успея да си намеря Фотошоп . . преди края на темата.
Честит празник на всички!

# 114
  • Варна
jd добре дошла! Фотошоп CS3 можеш да намериш в DMCA-removal-from-Google  Peace

# 115
jd Добре дошла Hug

Честит Празник на всички именници   bouquet

# 116
# 117
  • Бургас
Честит имен ден на Лекси и всички останали, които носят име на цвете!   bouquet  bouquet  bouquet

# 118
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 119
  • Бургас
ani69 мерси, регистрирана съм на този сайт, но изобщо не съм проверявала там, а и не съм го разглеждала... Много благодаря   bouquet

Ето една рамчица от мен. Мислех, че няма да насмогна на четене, а то няма никой, пълна пустош е тук.....

http://martichka.multiply.com/photos/hi-res/1/48?xurl=http%3A%2F … 2F1%2Fframes%2348

Общи условия

Активация на акаунт