И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 188
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Татяна, можеш да сложиш сянка от тортата, за да я приземиш.

Лекси, чудни са и двете  Laughing На втората бих махнала татуировката на ръката и бих дала много по голяма дистанция на сянката (и по блърната съответно) на летящите обекти, за да изглеждат по-летящи Peace

След поправка...

# 226
  • София
Млечко, много обичам да ме хвалиш  Blush
Мактуб, съветите ти са удачни   bouquet. Ето я коригирана:

tatyana_77, опитай да пуснеш рехава тревичка по цялата предна долна чест. Така ми е много концентрирана и "откъсната", а и ще поприкриеш шкафа.

# 227
  • София
 Hug

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 14:37 от Дамаянти

# 228
  • София
 Grinning

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 14:43 от Лекси

# 229
  • София
Лекси, тогава се получи кофти ситуация...извинявам се, просто не би трябвало да се намесвам когато не става дума за моя рамка или нещо си мое... Hug Grinning Мисля, че заровихме още тогава томахавките  Hug

Сега да напиша, за да не се вихри повече в  темата случката  Hug Барабана ми писа на лични и ми се извини - получи се кофти ситуация и се изяснихме на момента.Ще изтрия предния си пост, за да не разваляме темата  Peace

Впечатлена съм от някои рамки - Лекси, Вал, Татяна, Зайка,  Мактъб - в последната ти се влюбих  Heart Eyes Всички сте много задобрели    Hug

Христос Воскресе момичета   bouquet

# 230
  • София
Здравейте, мили дами!
Минавам да ви поздравя с 
Възкресение Христово и да пожелая
на вас и семейства ви много здраве и щастие.
Нека светлина озари пътя ви и мечтите ви да пребъдат!

bouquet

Наистина прекрасни неща виждам. Браво!
Аз си прецаках сама ФШ и сега го качвам наново.

Лекси, много  е сладурски колажа!  А, двете принцеси са невероятни!

Татяна, надписа ми се струва, че ще е по-добре ако не е върху цветенцата. Сянката, където се вижда зад главичката е твърде голяма, май newsm78 Ако опиташ да сложиш балончета или нещо такова по-празнично вместо тревичките, как  ли ще изглежда?!

Мактуб, страхотна морска рамка. Май е време за морето...

Никки, много оригинална момчешка рамчица!

Zaika baika, и твоите са много интересни. На първата бих уголемила самостоятелната снимка и   още малко раздвижила другите три. А, на втората нещо странно ми се слива розовия фон в горния ляв ъгъл на снимчицата.

Но, така или иначе всичко много ми харесва. АЗ отивам да се лъжа с компа, че срамота . От толкова време не съм показвала нищо.
Приятен ден на всички!

# 231
здравейте момичета
Страхотни рамки видях.Браво
Лекси,аз противно на Мактуб,мисля,че трябва да махнеш сенките.Летящи обекти не хвърлят сянка като летят,освен ако зад тях няма стена.В случая при теб идеята не е за стена и затова сенки не трябва да има.
Рамките ти са просто приказни
Мактуб-преди поправката беше по добре.Иначе е много свежа и идейна
Татяна-според мен този шкаф е излишен.Измисли нещо друго,а защо не и да продължиш тревичката по някакъв начин
Румка-рамката за рожденния ден е много хубава-само може малко да намалиш детето,че така не е много добре изрязано
Никки-фона ми идва малко претрупан откъм цветове.По добре ще е да увеличиш снимките,че малкия има много сладка физиономийка
Зайка байка-горната е добре,но долната/взаимстваната/не е.
Фоновете не са съчетани добре-нито цветово ,нито идейно.Не е изрязан добре и фона под снимката.Просто свършва някакси.
Опитай да си поиграеш още по тази рамка

# 232
  • София
И аз влизам, за да ви похваля Grinning
Лекси, много ми харесват и двете, подкрепям Ани за сянката, мноооого , много ме впечатли и предната - зимната.Мисля си , че твоята сила е в използването на цветята като основни елементи.
Мактъб, рамката е чудесна, това , което на мен не ми харесва е морското конче- много голямо ми идва, аз бих сложила мънички 2-3 кончета , към които детенцето да гледа.
Зайка Байка, харесват ми и двете.
Татяна, ще си кажа честно, мисля че можеш да я направиш по-добре, според мен шкафа е излишен, детенцето да е малко по-малко, и елементите да не са реалистичните а някакви рисувани, примерно http://www.sweetshoppedesigns.com/shoppe/index.php?main_page=pro … ;products_id=2509 някакви такива коли, рисувани и тортички или балони.Много е трудно да се прави такъв колаж, поне на мен винаги ми е трудно, защото като изрежеш от снимката и остава мноооого място , което се чудя как да го изпълня.
Аз отдавна правих една такава и много се изтормозих,сега като я гледам година по-късно й намирам 100 кусура, ама ето я http://eligl.multiply.com/photos/album/10#19.jpg.Надявам се да не се сърдиш за коментара, правя го съвсем добронамерено Peace

Забравих да похваля и Румка- и трите са страхотни!!!

# 233
Момичета, много ви благодаря за коментарите, много са ми полезни. Нали трябва да се уча WinkHug Hug
Много ми харесват и вашите работи, стремя се да задобрея като вас.  Embarassed

# 234
От мен едно колажче

И 2 варианта на картичка за бабата на  приятелчето на Софи .

# 235
Благодарско за коментарите Hug Довечера ще я оправям. Една шаренийка, която направих докато децата спят (пу, пу, този следобед дори спаха...). Тъпо и упорито продължавам с квадратите, колко успешни не знам, но правоъгълните са ми по-сложни, честно казано...

# 236
  • на село
Благодаря за коментарите  Hug!

Наистина ще трябва  да я обработя. Тоя вариант го направих набързо, ама нещо въобще не ми харесва. Ще разгледам линка, който ми даде Ели и ще направя още няколко варианта, ако ми остане време тази вечер.

# 237
  • Бургас
Ето и от мен нещо тематично:

Да се похваля, че зайчето, слънцето и яйцата са лично производство...., както и ограждащата рамка

И аз благодаря за коментарите, много сте ми полезни.

Последна редакция: вт, 29 апр 2008, 23:43 от Никки

# 238
Никки, сладки елементи, особено яйцата  Peace Снимката ми идва малко голяма на мен...

Мама Писана, готин е колажа  Simple Smile От картичките повече ми харесва първия вариант - по-свеж е и снимката е по-хубава.

Идеята за морската рамка дойде от водното конче, което много харесах, та сърце не ми дава да го намаля  Whistling  Simple Smile Ако го намаля и дублирам мисля, че няма да си пасва с многото цветни кръгчета и заврънтулките от фона...

Лекси, добре се е получило.  Peace Можеш да врътнеш ъгъла на сенките. Върху детето пада от 10-11ч, а елементите са с от 1-2ч (не знам да обясня иначе ъгъла, освен с часовник  Rolling Eyes )

Уж отворих фотошопа да оправям морската рамка, ама не стигнах до нея  Blush Ето какво направих - има какво да се доизпипва (например белия кант), но вече ми се затварят очите. Особено много ще се радвам на коментари за композицията за последните две  Praynig

# 239
  • София
Maktub,последните две ми харесват, фен съм на зеленото LaughingА относно морското конче, важно е на теб да ти се харесва Peace

Ето и аз пускам рамка тук и чакам критиките ви:

Общи условия

Активация на акаунт