И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 200
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ихааа, какви красоти сте сътворили!  bouquet
На мен ми се наложи да рисувам тези дни сладолед във фунийка за един приятел. Трудничко е. Но накрая до друг вариант стигнахме и не се наложи да се трудя толкова. Crazy
Интересни превъплъщения виждам. Laughing
На първата снимка, където е само Анджелина Джоли, само на мен ли главата й ми се струва огромна?  Thinking

# 46
Mama Pisana -хубаво е станало ,но не това е задачата.Трябва с поредица от снимки да се превъплати единия образ в другия

# 47
Явно не съм и разбрала но и нерви нямам ,а и подходящи снимки  Mr. Green
Това е от мен ! #Crazy
Но пък твоя Брад Пит е голям пич!

# 48
 Hug
Днес имам много свободно време и цял ден съм пред компютъра.
Ето какво сътворих.

Това с превъплъщенията ми е трудно Sad, имам още да уча, но се надявам скоро да мога да го направя.  Embarassed

Лека вечер на всички   bouquet

# 49
  • Бургас
Аз срам не срам, ама ще си призная, че незнам как се шарпва  Embarassed

# 50
Никки от Filter>Sharpen ........ Peace

# 51
ето моя кит

нищо съществено

По късно тази вечер и аз ще се пробвам с превъплъщението, та да видим какво ще направя

# 52
Дяволинке-разхождах се преди 18 години из Холивуд и ........./дано моя мъж да не влезе във форума Joy

Joy Joy Joy

# 53
  • София
пpивет от един ваш фен  Mr. Green Hug
почвам да ви чета, досега само гледах красоти   bouquet

# 54
  • Варна
Дами, страхотни неща сте сътворили. Черпя голямо вдъхновение от вас и благодарение на вашите уроци вече правя първи стъпки във ФШ.

Но имам един глупав въпрос - как мога да отворя снимка от папка на компютъра? Като пробвам с open ми казва, че не може да изпълни командата, защото са избрани много обекти, но съм избрала само една снима?

Благодаря ви предварително за помощта  bouquet

# 55
  • Бургас
Ето нещо, което мъча отдавна и не ми се получвава много, но май нямам нерви да го мъча повече  newsm78 Друга беше идеята, ама.....

Ето и още нещо, което правих.....

Отивам да пробвам урока на ани за собствените елементи

Имам и въпрос, ако разпечатам рамка с резолюция 200 навместно 300, дали ще е голяма разликата и ще излезе ли много по-лошо?

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 18:22 от Никки

# 56
Ники първата ми харесва как се е получило! А тези патета ти ли си ги слагала или са си част от снимката?

Ето част от мойте творчески дейности през ноща  Mr. Green

или

и още една

Hug
Това е от мен!
Приятни разходки  Heart Eyes

Сега забелязах, че май ще е по добре ако на Весела баня преместя най лявата снимка най в дясно newsm78 Какво ще кажете

# 57
  • Бургас
Ето моите опити по урока на ани за фона и елементите:

# 58
Девойки, имам нужда от помощ...вашата помощ...

Баща ми има в неделя рожден ден........А тогава има и имен ден....Повтаря се ситуацията от деня, когато се е родил - родил се е на Връбница и носи името Върбан....

За 8 март бях пратила в рамка картичка на майка ми, направена с фотошопа, и баща ми като малко дете изревнувал... - за него нямало такива хубави неща.....

И да не се сърди човека, а и има малко юбилей - дайте ми идеи какво да спретна на баща ми, и най-вече елементи на върба...Благодаря!

Ако може днес, че утре да я направя и да я пратя,че сд нашите пощи ще има да пътува 100 години с камили.....

# 59
Днес ми е сънливо....

Цоци, прати ми снимка на скайпа, ще помагам.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт