И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 387
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Цоци, страхотни са!!!! Hug

# 76
Браво Цоцоланка,
Сигурна съм, че много ще се трогне  Wink
Втората ми хареса повече, чудесна е просто!
Аз на 13 и 14 празнувах на Монко първия рожден ден и сега с натрупания снимков материал започвам рамкиране Crazy

# 77
Цоци, браво!!!!
Ето каво сътворих по указанията на Maktub

и другата

# 78
Втората ми хареса повече, чудесна е просто!

Е как няма да ти хареса повече и как няма да е чудесна - нали е на Ани...а Ани е просто блестяща! Лошо няма при нея!

# 79
Neci, Честит Рожден Ден на Монко! Да ти е жив и здрав и много да го слушаш!  Mr. Green

Цоци, и двете много ми харесват!

Тед, добре се е получило, а моите "указания" е твърде силно изказване   Wink  Можеш с elliptical marquee tool да селектираш от единия ъгъл, по диагонал до другия ъгъл. Така ще се селектира "огънатото".  После да обърнеш селекцията и да направиш нещо с фона... например да го затъмниш/изсветлиш или пък каквото ти хрумне. Също така можеш да отделиш сферата в отделен леър и от blending options да му дадеш например bevel and emboss, сянка или нещо друго.

# 80
barabana и двете много ми харесват  Hug

Мама Цоцоланка и ти си се справила чудесно ,както и Ани Peace

ted_   може би ако отсрани е някакъв едноцветен фон ще е по добре ,така ще изпъкне сферата със снимките  Peace

Ето и от мен нещичко :

# 81
Момичета, благодаря ви! Като си легнат децата ще седна тук! Hug

# 82
охооо-времето явно е било лошо вчера  Joyтемата се е раздрижила
Цоци-твоя вариант е по хубав.По цветен и по пролетен.Браво
Татяна-рамките са чудни.И двете ми харесват много
Барабана-казвала съм ти,че харесвам стила ти,но с последната рамка направо ме разби.Браво.Може да пробваш и леко да оцветиш страничката с момиченцето.Все едно е с цветни моливи.Пробвай мисля,че ще се получи добре
Тед-дай едноцветен фон или такъв с преливане на цветовете,за да може да се открои яйцето
Мама писана-вече окончателно ти станах фен.Приемаш ли ме във фен клуба си Grinning Heart Eyes

# 83
  • Варна
един гол запис от мен, че имах разправии с ЕОН  #Cussing out и току-що си активирах ADSL-a newsm44 вече няма да е тука има,тука няма Sunglasses

# 84
момичета защо спря да ми действа функцията да прави яйце, смятам ме разбрахте дава ми го само в/у една снимка а не върху всичките. Селектирам всичките но нищо  newsm78

# 85
И на мен не  ми дава. Или ги направи като един леър, или приложи филтъра на всеки поотделно...

# 86
благодаря момичета Heart Eyes страшно много ме зареждате и както нямам никакво настроение напоследък сте ми голям стимул Peace
Искам да питам Цоци а и някое друго момиче, което е вадило във фото такива снимки. Какво трябва да направя, за да не ми клъцнат от снимката, а и каква е мин резолюция, с която излизат хубави?

# 87
а как ги направих предишните две , непомня  Embarassed

# 88
Мисля, че когато си правиш "заявката" си казваш да има бели полета отстрани,  забравих думата за това... И да отбележа, че никак не съм доволна от фотото в Хит, Младост.
Резолюцията минимум 200, колкото по-висока, толкова по-добре.
Тед, виж си псд-тата, ако ги пазиш.

# 89
ето го и новото /на бързо/, набарах му цаката  Peace

снимките ги направих във формат .jpg и тогава става всичко както иска човек  Wink

Общи условия

Активация на акаунт