И дизайнерки ще станем - с дипломи от форумския Фотошоп..........!(15)

• 17 414
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Правя една рамка, която все не става и не става... Нощ+луна+звезди... и се чудя какво още да сложа, защото е мноогоооо празна (дори на мен, смятайте за какво става дума).... Моля за съвети, идеи и тн  Praynig

Исках да пипитам дали знаете дали има интрумент, някаква гума, която трие/обезцветява само определен цвят? Например на снимката долу якето всъщност е червено, а шала оранжев. Отражението им върху лицето обаче е останало...

Една малко есенна рамка в този хубав пролетен ден  Grinning

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 18:32 от Maktub

# 136
BOIKOM2005 Добре дошла при нас  Hug
Много хубави свежи рамчици си направила
Лекси разказвай как мина екскурзията и снимчици може да покажеш  Peace

Това е от мен  Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 22:09 от Mama Pisana

# 137
Много черно, брр  Wink По-добре го направи тъмно кафяво, земно. Флипни снимката да е обърнато детенце навътре. Можеш да сложиш някаква текстура на лентичките, но и така е хубаво.  Peace

# 138
благодаря ви за гостоприемството момичета страьотни сте всички поздравявам ви за търпението          http://bobi2005.multiply.com/photos

# 139
Maktub защо да е обърнато детенцето навътре ???? Thinking

Ето със земно кафяво , на мен си ми харесва повече  черно  Peace

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 20:13 от Mama Pisana

# 140
  • Варна
Maktub сещам се за Color Replacement Tool Thinking другия вариант е с Healing....
я покажи снимката какво точно искаш да промениш? newsm78

# 141
  • Бургас
Мактуб, хубава рамка, но според мен е недовършена. Липсва й още нещо - тагче, листата са прекалено много и прекалено еднакви. Раздвижи ги малко. Така в буква "L" не стоят добре. Може да сложиш шишарки или нещо друго и на фона, че празнее горе в дясно. Дай снимката да видим какво точно имаш предвид.
Мама Писана, Мактуб е права, че детето трябва да го обърнеш. Сега дава "гръб" на фона и не стои добре така. Peace С черния фон е по-добре, но тези цветни линии са доста ярки и насочват вниманието към тях. Опитай да ги смениш с панделки /има доста в нета/, мисля че ще е по-добре Peace
БОЙКОМ, сладка рамка, като за начало  Laughing
Жужавка, хубава рамка, но сложи червена панделка /като цветята в косичката на детето/, а долу в дясно направи фона кафяв и намали малко тази дантелената салфетка, леко й намали сатурацията, /пробвай в жълт цвят как ще е/.

Лекси, добре дошла!Много ми липсваше! Heart Eyes Hug

# 142
mle4ko Това не са цветни линии ,а точно панделки от тези многото в нета ,ако искаш ще ти ги пратя  Peace

Това е последно което правя и остава така  Wink На който му харесва каресва ,на който не съжалявам  Peace

# 143
здравейте момичета
Имам малко  повечко работа тези дни,но като се поосвободя ще ви пусна едно контролно/тъкмо да ви запълня многооооото свободно време ,което ще имате по празниците Joy/
Мама писана-първия вариант не го виждам,но последния определено си ме кефи най много.
Има едно правило в дизайна-Движението на обектите трябва да бъде насочено отвън навътре в композицията.В случая при нашите рамки,децата е добре или да гледат към центъра или да се движат натам.Но винаги може да се допуснат и изключения

Maktub-аз мисля,че ако сложиш някакво есенно цвете /в долнияляв ъгъл/и нанижеш листата по някакъв начин ще стане бомба

С помощта на sponge toolсе обезцветяват участъци ,които желаете.Намира се при бърн тоол и додж тоол

# 144
  • Бургас
mle4ko Това не са цветни линии ,а точно панделки от тези многото в нета ,ако искаш ще ти ги пратя  Peace

Това е последно което правя и остава така  Wink На който му харесва каресва ,на който не съжалявам  Peace

Усещам нотка на недоволство или някакъв вид неприемане на критика. Thinking Разбирам те и спирам да се обаждам.  Whistling Под "панделки" имах предвид наистина елементи, които изглеждат реалистично,  нещо като тези,

с които щеше да стане хем раздвижено, хем ненатрапващо се, но както и да е, важното е на теб да ти харесва  Peace

# 145
Здравейте...
Да се запише още един новак при вас  Laughing Аз съм от темата за 3Д Макса,но се налага покрай него да се науча и на Фотошоп поне малко от малко,за да мога да коригирам дефекти в картинки с интериори-светлини,сенки,изгорели участъци,ако се получат и ей такива.
На първо четене се сещам,че е хубаво да мога от сканирана снимка на плочка да докарам истинския и цвят.Също така,от кофти и осветена снимка -на плочка да речем-да я изчистя и докарам отново истинския и цвят  Rolling Eyes
Надявам се,че при нужда ще ми помогате как точно да поправям определени неща и поздравления за хубавите неща,които правите   bouquet

Последна редакция: вт, 22 апр 2008, 13:50 от вайлет

# 146
вайлет Добре дошла тук  Hug

Не че аз съм ся вясвала скоро де  Rolling Eyes Май е време да се отсрамя  Blush

# 147
 Hug Hug Ти и тук ли е вихриш  Wink е,поне има познати тук....Ани и теб видях да пишеш тук  Hug

# 148
Вихрих се ама залегнах над 3Д -то и нещо поизостанах Crazy
Ани и тя е тук -наша учителка е  Hug Heart Eyes

# 149
Добре дошла Вайлет   bouquet
Ето я и моята шофьорка

Общи условия

Активация на акаунт